Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Společný CONTENT pro iGo8, Amigo a Primo na jedné SD

Re: Společný CONTENT pro iGo8, Amigo a Primo na jedné SD

Příspěvekod amatér v 25 črc 2011 21:51

Já také ne, mám MIO C720 na MFD pouze sw. na SD složku iGO8/content , a jediný zápis v sys.txt je
Kód: Vybrat vše
[folders]
content="\Storage Card\iGO8\content"

;)
I ten zápis has_secondary_root=0 se mi jeví poněkud divně, chápal bych ho, kdyby byl has_secondary_root=1.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11145
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: Společný CONTENT pro iGo8, Amigo a Primo na jedné SD

Příspěvekod pakusi v 25 črc 2011 23:16

Kód: Vybrat vše
[folders]
content="\Storage Card\iGO8\content"


Ano, takhle to funguje ok. Jenže tím, že mám v šochtli více IGO softů, tak se mi tímto zápisem háda LANG. Proto jsem řešil rozdělený Content.
pakusi
 
Příspěvky: 9
Registrován: 30 kvě 2010 19:07

Re: Společný CONTENT pro iGo8, Amigo a Primo na jedné SD

Příspěvekod amatér v 25 črc 2011 23:23

:D Jsi ve stádiu, kterým jsme prošli všichni :lol: . Čím víc softů, tím víc adidas :lol: To přejde. ;)
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11145
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: Společný CONTENT pro iGo8, Amigo a Primo na jedné SD

Příspěvekod pakusi v 25 črc 2011 23:36

Mě to už přešlo dávno, stejně používám jen jeden.To já jen pro dobrý pocit, abych se mohl chlubit co to (mio C520) všechno umí a spol. content mi přišla jako dobrá vychytávka, jak ušetřit nějaké MB na SD Kartě.
pakusi
 
Příspěvky: 9
Registrován: 30 kvě 2010 19:07

Re: Společný CONTENT pro iGo8, Amigo a Primo na jedné SD

Příspěvekod Hacman v 08 črc 2012 20:58

Vidím, že už rok tu nikto neprispel, ale napriek tomu položím svoj dotaz aby som nezakladal novú tému. Na karte mám iGO8 a Primo s rovnakými mapami TT a NT. Chcel by som však kvôli ušetreniu miesta, aby mapy boli napr. v Prime a iGO8 by ich používalo z Prima a aby ale korektne fungoval Mapchanger aj v iGO8 aj Primo. To znamená, že ak v iGO8 zvolím mapy TT tak Mapchanger načita mapy TT a ak v Primo zvolím mapy NT tak Mapchanger načíta mapy NT. Skúšal som úpravy zápisov sys.txt v iGO8 i Primo, ale zakaždým to dopadlo tak, že ak som napr. upravil sys.txt v iGO8 tak aby sa načítali mapy z Prima, Mapchanger v iGO8 sa tvári, že mení mapy aj sa zobrazí príslušná ikonka máp ale viditelné sú mapy, ktoré som navolil v Primo. Ak spravím úpravu v Primo, tak je to zasa naopak - čiže Mapchanger v Primo akože zmení mapy, je vidieť ikonku zvolených máp, ale v skutočnosti Primo vidí mapy ktoré som navolil v iGO8. Poradí niekto ako to sfunkčniť? Ďakujem.
Naposledy upravil Hacman dne 09 črc 2012 07:00, celkově upraveno 1
Mio S687, VisualGPS unlock, iGO8 a Primo2, Skin-fmilan&amater-v.2.0.6
Hacman
 
Příspěvky: 49
Registrován: 09 led 2010 22:55

Re: Společný CONTENT pro iGo8, Amigo a Primo na jedné SD

Příspěvekod amatér v 08 črc 2012 21:15

Ono je to tím, že mapchamger nepřesouvá mapy z jedné složky do druhé, ale pouze přejmenuje příslušné složky, které mapy obsahují. Takže popisované chování je normální.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11145
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: Společný CONTENT pro iGo8, Amigo a Primo na jedné SD

Příspěvekod Hacman v 09 črc 2012 12:42

To, že sa mapy nepresúvajú ale premenujú viem. Ide mi o to, aby mapy dokázal Mapchanger v iGO i Primo premenovať korektne - ak je to teda možné. Skúšal som rôzne upravovať sys.txt a fugovalo mi to aj tak, že mapy mi síce menilo ale ikonka máp bola iná napr: zvolil som v Primo mapy TT aj ich načítalo ale zobrazovalo mi ikonku NT - čo zrejme bolo ovplyvnené voľbou máp v iGO8.
Mio S687, VisualGPS unlock, iGO8 a Primo2, Skin-fmilan&amater-v.2.0.6
Hacman
 
Příspěvky: 49
Registrován: 09 led 2010 22:55

Re: Společný CONTENT pro iGo8, Amigo a Primo na jedné SD

Příspěvekod amatér v 09 črc 2012 14:49

Mapy se nepřesouvají, ani nepřejmenovávají! K přejmenování dojde pouze u složek, které mapy obsahují. iGO8 i PRIMO čte mapy ze složky map, a ta je vždy při společném content jen jedna.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11145
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: Společný CONTENT pro iGo8, Amigo a Primo na jedné SD

Příspěvekod tomasii v 09 črc 2012 15:40

Máš-li na začátku mapy třeba ve složkách map (mapy NQ), map_tt (mapy TT) a map_ot (mapy reg.), tak je to OK pro počáteční stav Primo i iGO8.
Jestliže ale navolíš třeba v Primo mapy TT, změní se ti pojmenování složek na map_nt (mapy NQ), map (mapy TT) a map_ot (mapy reg.). Co si má ale počít ubohý iGO8, který předpokládá, že má ve složce map mapy NQ, ale po přejmenování z Primo tam má mapy TT? No bude ti ukazovat, že máš navolené mapy NQ, ale ve skutečnosti tam budou mapy TT. Teprve po použití Mapchangeru se to v iGO8 srovná, ale zase Primo z toho bude tumpachové.
Jo je to makačka na bednu. :o
Tomáš

C710, H610, C520, čína 6", i9100 a S5100

Obrázek skoro vše najdeš na http://tn.cdc.cz (ZMĚNA!)

Nenajdeš-li odpověď, neposílej sz, ale ptej se na fóru - dočkáš se tak spíš odpovědi.
Uživatelský avatar Moderátor
tomasii
Moderátor
 
Příspěvky: 3386
Registrován: 16 čer 2008 18:47
Bydliště: Praha 4

Re: Společný CONTENT pro iGo8, Amigo a Primo na jedné SD

Příspěvekod Luke v 10 črc 2012 09:38

Před použitím 2. aplikace mapy vrátit do původního nastavení a pak už oba programy z toho budou moudré. :-)

To by jsi musel nějakým scriptem testovat, jestli v oné složce MAP je ten správný soubor MAP_NT.TXT a jestli ne, tak ho hledat ve složce MAP_NT, ale to by musel být velmi propracovaný a sofistikovaný script, aby si s tím dokázal poradit v obou aplikacích. ;-)
Luke
 
Příspěvky: 225
Registrován: 04 říj 2011 07:56
Bydliště: Trutnov

PředchozíDalší

Zpět na Úpravy SYS.TXT

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 2 návštevníků