Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

INI soubory v PRIMO

Re: INI soubory v PRIMO

Příspěvekod Danny_S v 08 črc 2010 04:21

Pokud to píše jen to první písmeno malé a další už velké, tak proč neprohodit obě sady? ;-)
Vždyt většinou chceme jen to první písmeno velké a další už malá, ne? :-)

[panel]
name= "Czech (QWERTZ)"
layer= "ui_kbd_10_10_9_7"
altkeys= "1234567890qwertzuiopasdfghjklyxcvbnm "
shiftkeys= "ůéěščřžýáíQWERTZUIOPASDFGHJKLYXCVBNM "
shiftlabel= "a/A"
altlabel= "A/a"
type=3
family=1

... a tím by se to vyřešilo, ne? :-)


No, ale abych jen neteorizoval a neblbnul zde ostatní, jdu to také vyzkoušet. :-P
Danny_S
 
Příspěvky: 393
Registrován: 05 kvě 2009 08:26

Re: INI soubory v PRIMO

Příspěvekod vovi v 08 črc 2010 05:24

No vždyť to jsem právě udělal ;)
vovi
Prestigio MPT5777_3G (Android 4.2.2)
Huawei Ascend P7 (Android 5.1.1)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor
 
Příspěvky: 7362
Registrován: 16 čer 2008 18:31
Bydliště: Praha 9 - Jahodnice

Re: INI soubory v PRIMO

Příspěvekod Danny_S v 08 črc 2010 06:48

vovi> Oops. :oops:

Tak to jsem já přehlédl, že jsi to už upravil. :-(

... ale zase na druhou stranu jsem přidal sadu QWERTZ, kdežto Ty jsi tu uvedl jen QWERTY, tak ted si mohou lidi vybírat. :-)

Také jsem přišel na to - ale to už asi každý ví -, že lze ostatní sady smazat a nechat si tam jen tu svou používanou. Tj. např. sady US, Cínu, SK, HEBR, TUR a další ...
Danny_S
 
Příspěvky: 393
Registrován: 05 kvě 2009 08:26

Re: INI soubory v PRIMO

Příspěvekod fanda v 08 črc 2010 06:58

Pánové, tady se vytvořily dvě party, které se snaží udělat českou klávesnici, viz http://forum.entershop.cz/viewtopic.php?f=77&t=1121&start=150. Chtěl jsem upozornit, že není problém zvednout počet kláves na klávesnici, zvolím-li jiný standardně definovaný layer ui_kbd_11_10_10_10, na 41 kláves. Případně, že si lze dodefinovat svoji klávesnici. Zabrousil jsem ale do vedlejšího vlákna a tam amatér už vše vyřešil.
GC5010FMBT+CAM, 32GB SDHC
PRESTIGIO GV 7777
Alcatel OT Idol2 Mini
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
fanda
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 425
Registrován: 27 čer 2008 17:03
Bydliště: Hořovice

Re: INI soubory v PRIMO

Příspěvekod amatér v 08 črc 2010 09:39

@ vovi + Danny_S
při prohození altkeys a shiftkeys, mám všechna písmenka velká vždy. Vy to máte jinak?
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11145
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: INI soubory v PRIMO

Příspěvekod Danny_S v 08 črc 2010 09:56

to AMATÉR:

Mně to také dělá. :-( ... S Tvojí úpravou klávesnice. :-(

Takže ted mám na výběr: Bud klávesnicí od voviho ale omezenou sic s malými písmeny pořád nebo od Tebe, ale zase budu muset měnit v jednom kuse písmena na malá, ačkoli tam budu mít více řádků ...
Danny_S
 
Příspěvky: 393
Registrován: 05 kvě 2009 08:26

Re: INI soubory v PRIMO

Příspěvekod amatér v 08 črc 2010 10:09

@ Danny_S
Možná jsem se špatně vyjádřil, ať navolím klávesnici od vovi poslední QWERTY, nebo tvou QWERTZ nemám Možnost zadávat malá písmenka nikdy :(
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11145
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: INI soubory v PRIMO

Příspěvekod Danny_S v 08 črc 2010 10:25

to AMATÉR:
Nevadí tomu ty Tvoje úpravy v ui souboru? ;-)

Mně to od té doby také nejde, i když použiji v keyboard.ini voviho verzi a to i když to nakopíruji do config/keyboard.ini. :-(
Danny_S
 
Příspěvky: 393
Registrován: 05 kvě 2009 08:26

Re: INI soubory v PRIMO

Příspěvekod amatér v 08 črc 2010 11:00

Do keyboards_480_272.ui jsem přidal pouze nový layer, který se váže ke klávesnici, kterou jsem dělal. Obě vaše modifikace klávesnice se odkazují na layer 11_10_9_7, tedy jinam než má klávesnice. Tím to být nemůže. Všechna malá písmena jsou vázána na keys, ale ta volba v PRIMO není, proto se to chová tak, jak se chová, když dáš malá písmena pod altkeys musíš vždy ten příkaz potvrdit, pokud je dáš po shiftkeys budou vždy velká. Je to stejné jako alt a shift u PC.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11145
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: INI soubory v PRIMO

Příspěvekod Danny_S v 08 črc 2010 11:17

No, tak jsem vrátil zpět keyboard s úpravou voviho a pořád mám jen velká písmena, ačkoli předtím jsem měl i malá. :-(
Danny_S
 
Příspěvky: 393
Registrován: 05 kvě 2009 08:26

PředchozíDalší

Zpět na Úpravy SYS.TXT

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků