Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

sys.txt pro iGO Primo

Re: sys.txt pro iGO Primo

Příspěvekod patroriku v 11 říj 2011 08:54

Aha :oops:

Nejako se v tom ztracim - ktara verze je tedy v poradku,nebo doporucujes :?:

Predem dik Pat
Navi - Pioneer Avic F910BT + Primo 2 ...
patroriku

Příspěvekod Ivo K v 11 říj 2011 09:28

Já jsem testoval v9.2.0.191493 a chodí dobře.

Jsme ale nyní ve špatném vlákně!
Omlouvám se. :oops:
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod vu5936 v 20 říj 2011 22:57

Prosím o radu. Používám PDA s WM 6.1. Před časem jsem byl nucen si kvůli služební cestě poprvé (a naposled) zaktivovat firemní poštu přes MS Exchange. Jenže Exchange si PDA přenastaví tak, že po 3 minutách nečinnosti z bezpečnostních důvodů vynutí zamčení telefonu na heslo a to zamykání nejde uživatelsky vypnout. Jenže na té služebce jsem potřeboval řídit. Není lepší adrenalin, než řídit v šíleném provozu v Tiraně půjčené auto s poměrně vysokou spoluúčastí, v místech, kde to vůbec neznám, a co tři minuty za jízdy odemykat telefon heslem, aby navigoval. Pošta vydržela v telefonu nainstalovaná přesně 9 kilometrů, než jsem ji u krajnice odkonfiguroval (čímž jsem jako bonus přišel i o všechny sesynchronizované položky a hlavně telefonní kontakty). Doma na mne kolegové, uživatelé konkurenčních navigací koukali jako na blázna, že jim se při navigování telefon nezamyká.
Nevíte o nějakém zápisu a nebo nastavení WM, které by při spuštěném Primu nedovolilo zařízení usnout a zamknout se? Díky.
vu5936

Příspěvekod kremio v 21 říj 2011 10:36

Jde nějak jednoduše upravit čas, kdy Primo automaticky přepíná mezi denním a nočním skinem? Je to nějak asi navázáno na východ a západ slunce vzhledem k nastavenému časovému pásmu. Potřeboval bych, aby se ráno přeplo na denní skin o cca 30 dřív a večer na noční skin o cca 30 min. později. Zkoušel jsem sice googlit, ale bohužel...
kremio

Příspěvekod vovi v 21 říj 2011 11:33

O ničem elegantním nevím. Jen vypnout automatiku a přepínat ručně.

Ale jinak Primo má ty přechody postupné (alespoň v kokpitu pro 3D) - přepne se mapa, ale obloha ještě prodělává "svítání/soumrak" a to zhruba tu půlhodinu trvá.
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod toja v 21 říj 2011 16:21

@vu5936
kolega(ia) má ten istý problém, ale na Smbiane kde používa Mail for Exchange.
Ten SW tiež po nečinnosti zahesluje fon.
Na niektorých Symbianoch to sa dá ošuškať tak, že v nastaveniach fonu/správa telefonu/bezpečnosť/autoblokovanie/cyklus sa nastaví žiadny.
Potom to vypíše niečo ako že to nieje možné a dovolí to nastaviť hodnotu timeout, treba zvoliť najäčšiu 999.
Pomôže to, ale iba na 24 hod. Potom to treba aplikovať znovu. Na niektorých symbianoch to funguje a na niektorých iba do najbližšieho refresh box.
Takže, ak sa to urobí každé ráno, je celý deň pokoj.
Ja viem, že Ty to máš na WM 6.1, ale aj tam je v Settings a v záložje Personal ikonka Lock. Asi je to niečo podobné ako som uviedol vššie.
Skús polaborovať.
Ja som preto a pre iné podobné problémy za jazdy s fonom, ktorý je znásilňovaný na navigovanie a iní neprístojnosti popri GSM zvolil tú alternatívu, že smartphone na navigovanie vôbec nepoužívam, Mám ho ako zálohu.
Kúpil som 5" GPS by PRC a mám po problémoch-
Sorry, viem, že je to OT v danej téme, ale čo človek nesprví pre kolegu v zbroji (GPS), hlevne keď jazdí po AL. ;) :D
Joying Car Radio GPS Navigation HD system on the basis of Android & ARM Cortex-A53 Octa-core PX5 & iGO LUNA
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
toja
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod vu5936 v 21 říj 2011 19:58

Díky za tvůj příspěvek. Jezdil jsem cestou necestou nejen po AL, ale i po KO :). Jasně, mám ještě Dejvida, ale pro mne osobně je externí navigace pořád krám na tahání, na hlídání, instalaci a na údržbu navíc. Navíc mu chybí krása a duše mého hýčkaného Diamonda 2. To je moje úchylka :oops:.

Co jsem zjistil, tak Exchange zamykání telefonu vynucuje systémovou politikou a pak je políčko ve WM zašedlé, aby to uživatel nemohl změnit. Našel jsem na internetu nějaký patch, který by tu politiku měl dočasně zrušit. Pak to bude odheslované až do další synchronizace se serverem. Ale to je pořád takové nesystémové.

Cožpak nemá iGO nějaký parametr, který by udržoval systém v bdělém stavu?
vu5936

Příspěvekod klausz v 01 lis 2011 19:20

@ kremio, vovi
ohledne priznivejsiho prepinani na nocni a denni scheme jsem na neco prisel. Pouzivame-li scheme, kde se stmiva obloha, staci zapis do nocniho scheme pod hlavicku OTHER tu nejtmavsi oblohu. Scheme se sice prepne v nezmenenou dobu, ale asi o pul hodinky driv naskoci svetlejsi obloha a vecer zase vydrzi asi o pulhodku dele. Pokud si za nocni scheme zvolite ne uplne cerne barvy terenu, jenom tmavsi, vypada to pomerne dobre. Mozna by se dalo laborovat i s postupnym stmivanim nocni oblohy, na to ale nemam chut ani cas - v noci spim rad a spim dobre. :D Je to tak, jak psal vovi, ale ne ve vsech scheme je tento zapis. Tak jsem ho tu vyvesil pro nazornost. Snad to nekomu pomuze. ;)

Kód: Vybrat vše
[other]
texture="gfx/night/texture.spr"
sun="gfx/night/sun.spr"
sky="gfx/night/sky.spr"
heightcolormap="nightheightcolormap.bmp"
background_picture_0="gfx/sky_night.bmp"
background_picture_1="gfx/sky_night.bmp"
background_picture_2="gfx/sky_night.bmp"
background_picture_3="gfx/sky_day3.bmp"
background_picture_4="gfx/sky_night.bmp"
sun_picture_0=""
sun_picture_1=""
sun_picture_2=""
sun_picture_3=""
IGO Primo 8.5.9.142948
Sbertaud 13v.2.0EUR+
Dreimgo DG100BT
Simvalley SP-100, Android 4.0.4
klausz

Příspěvekod kremio v 02 lis 2011 10:23

& to Klausz:
Jedná se mi vyloženě o přepnutí noční-denní mapa (scheme), prostě v našich zeměpisných šířkách už je dávno den a navi stále zobrazuje noční barvičky (+stažené podsvícení,na noc mám nastaveno 10%) a je to pak houbeles vidět. No a večer je to stejné, ještě je světlo a navi už přepíná na noc. :x
kremio

Příspěvekod vovi v 06 lis 2011 15:08

Nic proti tomu, je to rozumný SYS.TXT. Sám mám velmi podobný, liší se jen HW parametry v sekcích [gps] a [tmc]. Co do TMC ti ovšem poradit nedokážu, tam to závisí na konkrétním přístroji a já žádný Wayteq nikdy v ruce neměl.
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

PředchozíDalší

Zpět na Úpravy SYS.TXT