Už to tady zanělo nekolíkrát. Čím jednodušší sys.tx pro Primo tím lépe. Protože jsem tam ale některé zápisy potřeboval napadlo mě jiné řešení. Sice jsem sys neměl kdovíjak obsáhlý ale přesto. Prvním krokem bylo že jsem porovnal mnou používané s obsahem slořky igo9.ini v project_config a hned mi ubyly čtyři zápisy. U jednoho stačilo změnit hodnotu a další tři jsem přesunul do příslušné sekce. Dalším krokem bylo že jsem z data.zip ze složky Config/devices vytáhl soubor htc.ini a ten upravil přesně podle zbývajících zápisú. Takže můj sys.txt teď vypadá takhle.
- Kód: Vybrat vše
[device]
type="htc"
Ale během pokusů jsem přišel na jednu zajímavost. Já původně jenom vymazal některé zápisy které jsem v sys.txt měl. Jenže Primo si všechno pamatovalo a chovalo se úplně stejně jako by tam ty zápisy byly.

Změnilo se to teprve v okamžiku kdy jsem vymazal složku save.
Tak a teď jedna prosba o pomoc. Pro HD mini jsou potřeba zápisy k podsvětlení aby bylo oddělené ovládání a nastavení pro Primo a pro zařízení jako takové. Ty zápisy mám a fungují. Vypadá to takhle.
- Kód: Vybrat vše
[power]
backlight_sync_with_OS=0
backlight_manage_values=1
backlight_manage_keys=1
backlight_max=10
backlight_min=1
backlight_reverse=0
backlight_methods=1
No a já bych potřeboval něco podobného pro zvuk. Proč to píšu. Pokud v Primu vypnu zvuk a ukončím ho tak mám vypnuté veškeré zvuky zařízení. Navíc se mi už několikrát stalo že po ukončení Prima se mi změní nastavený zvuk vyzvánění. Prostě ovládání zvuku v Primu ovlivňuje zvuky ve woknech a to se mi moc nelíbí. Takže pokud by někdo měl nápad případně na jiných fórech zahlédl něco co by to mohlo řešit tak budu vděčnej.