Přidám trochu svého do mlýna. Nenaplánovaná tras,kliknu si na WORK a statečně vyrazím.Dojedu do cíle a co se nestane.Místo hlášky Dojeli jste do cíle? se najednou naplánuje další trasa o 500m delší,která má podobnou adresu,ale s jiným číslem popisným. Tak jsem teda vymazal work z oblíbených,chcu si jenom tak ze zvědavosti kliknout na WORK v mapě bez naplánované trasy,čekám hlášku nemáte uloženo,nebo jak to řve,když tam není uložený WORK a ono si to kuva tu cestu do práce naplánovalo(tu druhou,která se mě před tím objevovala při dojezdu).Někde to možná mám,na igo8 nebo v šochtli a nevím odkud si to vytahuje.
Edit: A další špek,ale z trochu jinýho soudku.Jenom informativně,jestli se s tím někdo z vás setkal a jestli to není proti zdravýmu rozumu

Pravda,tady v té republice je možný všechno.Aji nemožný.Semafor u přechodu,mírně v zatáčce(u školy).Jedete rovných 50! a semafor vám před čumákem(cca 50m před ním) skočí na oranžovou.Máte nohu z plynu,takže spadnete pod 50,čekáte červenou a ono to skočí na zelenou.Mám pocit,že to je celkem nebezpečný,protože pokud vy pojedete 45 a někdo za vama 50km/h dejme tomu 30m za váma,tak vám to na tu červenou skočí a nedobrzdíte.To v lepším případě.V horším případě máte toho,co jel podle předpisů těch 50,v kufru