Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

sys.txt pro iGO Primo

Re: sys.txt pro iGO Primo

Příspěvekod deusexx v 13 srp 2010 06:32

Přidám trochu svého do mlýna. Nenaplánovaná tras,kliknu si na WORK a statečně vyrazím.Dojedu do cíle a co se nestane.Místo hlášky Dojeli jste do cíle? se najednou naplánuje další trasa o 500m delší,která má podobnou adresu,ale s jiným číslem popisným. Tak jsem teda vymazal work z oblíbených,chcu si jenom tak ze zvědavosti kliknout na WORK v mapě bez naplánované trasy,čekám hlášku nemáte uloženo,nebo jak to řve,když tam není uložený WORK a ono si to kuva tu cestu do práce naplánovalo(tu druhou,která se mě před tím objevovala při dojezdu).Někde to možná mám,na igo8 nebo v šochtli a nevím odkud si to vytahuje.

Edit: A další špek,ale z trochu jinýho soudku.Jenom informativně,jestli se s tím někdo z vás setkal a jestli to není proti zdravýmu rozumu :lol: Pravda,tady v té republice je možný všechno.Aji nemožný.Semafor u přechodu,mírně v zatáčce(u školy).Jedete rovných 50! a semafor vám před čumákem(cca 50m před ním) skočí na oranžovou.Máte nohu z plynu,takže spadnete pod 50,čekáte červenou a ono to skočí na zelenou.Mám pocit,že to je celkem nebezpečný,protože pokud vy pojedete 45 a někdo za vama 50km/h dejme tomu 30m za váma,tak vám to na tu červenou skočí a nedobrzdíte.To v lepším případě.V horším případě máte toho,co jel podle předpisů těch 50,v kufru :evil:
C720,Samsung Galaxy S7 Edge,Lenovo Yoga 10 Full HD
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod SvoDa v 13 srp 2010 07:24

Radku, k tomu tvému EDITU: teď jsi mne docela zmátl, ale myslím, že když svítí jen oranžová, následuje vždycky červená :!: Když má přijít zelená, tak svítí červená společně s oranžovou. Nebo se pletu ?
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod deusexx v 13 srp 2010 07:28

Dane nepleteš se.Ten semafor má kamery.Když jedeš 50 a víc,tak to skočí na oranžovou a pak na červenou.Ovšem pokud zpomalíš,tak z té oranžové to skočí opravdu na zelenou. A navíc tě to měří cca 60 max 70 m před tím semaforem.Takže reagovat rychle a hamstnout na brzdy,abys zastavil je opravdu dost nebezpečný. Já si toho poprvé všimnul,když to blikalo jak barevná hudba :D
Asi bych to přirovnal ke stacionárním radarům.Jedeš před cedulou dědiny rychle,bliká to na tebe ZPOMAL( u semaforu oranžová a čekáš teda červenou),když zpomalíš,radar je uklidněnej,dosáhl svého a nic se neděje(semafor je taky v klidu a neskočí červená,ale hned zelená.Kdo to nezná,může z toho být dost rozhozenej.
C720,Samsung Galaxy S7 Edge,Lenovo Yoga 10 Full HD
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod SvoDa v 13 srp 2010 07:33

Sice je to OT, ale některé semafory zahrají barevnou hudbu dle toho, odkud se blíží vozidla a ten s tou kamerou je k tomu jak dělaný. Nicméně, před zelenou musela svítit červená společně s oranžovou a nejen samotná oranžová :!: .
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod pochvochtej v 13 srp 2010 11:05

Panove, prosim Vas muze mi nekdo poradit jak nastavit sys.txt aby mi podsviceni nepadalo pri startu prima 1.1 s data.zip 800x480 na HD2. At napisu co napisu, vzdy mi spadne podsviceni tak na 50% kapacty podsviceni tel. Kdyz vyhodim z sys.txt jakekoliv udaje [power] tak je vysledek vzdy stejny a nezalezi jake ma podsviceni HD2 v systemu. Jinak toto tam mam v soucasnosti:

[power]
skip_resume_process=1
skip_suspend_process=1
powermgm_state=0
power_off_mode=0
battery_warning_limit=5
backlight_day=100
Backlight_night=100
pochvochtej

Příspěvekod Jasper v 13 srp 2010 11:44

Zkus tenhle zápis. Na HD Mini mi to funguje.

[power]
backlight_sync_with_OS=0
backlight_manage_values=1
backlight_manage_keys=1
backlight_max=10
backlight_min=1
backlight_reverse=0
backlight_methods=1
Máte technický problém s fórem, nebo dotaz k jeho chodu a organizaci ?
Pište na: jasper (zavináč) mojenavigace.cz
Na jiné typy dotazů je zde fórum a proto na ně nereaguji !
Uživatelský avatar Administrátor
Jasper
Administrátor

Příspěvekod pochvochtej v 13 srp 2010 11:49

SUPER,SUPER funguje

DIIIKY
pochvochtej

Příspěvekod rasto8 v 22 srp 2010 21:12

Poardte zapis do sys. Chcem aby mi Primo1.0 bralo mapy z MFD a zaroven dalsie mapy z SD na MIO C720. Par variant som uz vyskusal ale akosi to stale nejde. Cele Primo s mapou SK mam na MFD. Ostatne mapy chcem mat na SD.
Dik za radu.
MIO C720 TMC, Transcend SDHC 16GB class10
Miomap 2008 - SD
iGO8 8.3.5. Primo 9.6.2.

MIO spustac v2 MIO unlock v3
rasto8

Příspěvekod amatér v 22 srp 2010 21:21

Kombinace map v content na MFD a částečně v content na SD u PRIMO nefunguje, a nepomůže ani žádný zápis. Tohle mě taky trápilo, nakonec jsem to vyřešil tak, že mám sw na MFD a kompletní content na SD.
amatér
Moderátor

Příspěvekod rasto8 v 22 srp 2010 21:33

To je skoda. Tak ako to mas ty mi to dost casto po prebudeni cernie, preto som uvazoval presunut co najviac casti Prima do MFD. Teraz skusam cele Primo na MFD a len samotne vsetky mapy na SD. Nevies aky tam ma byt zapis? Tento mi nefunguje. Mapy nenajde.

[folders] ; nastavení cest
has_secondary_root=0 ; aby mohli byt spolu iGO8 a Primo
sdcardpath="\Storage Card\Primo1"
;app="Storage Card\Primo"
app="My Flash Disk\Primo1"
content="My Flash Disk\Primo1\content"
;map="My Flash Disk\Primo1\content\map"
map="Storage Card\Primo1\content\map"
MIO C720 TMC, Transcend SDHC 16GB class10
Miomap 2008 - SD
iGO8 8.3.5. Primo 9.6.2.

MIO spustac v2 MIO unlock v3