Díky, kam ty na to chodíš ?

| Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly. | 
|   | 

Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
 Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. 

[3d_config]
disable_roadsign_navigation_mode=1 ; nezobrazuje/zobrazuje odkazové rámečky (bubliny) názvů ulic kolem trasy 

. Takže místo GJ průletu 1x, 4x, 16x, ..... je faktická rychlost 3x, 12x, 48x ..... Já sem si tam dal 2, to mě vyhovuje, simulace rychlejší jak 1x ale přitom plynulá - o to mi šlo.
 . Takže místo GJ průletu 1x, 4x, 16x, ..... je faktická rychlost 3x, 12x, 48x ..... Já sem si tam dal 2, to mě vyhovuje, simulace rychlejší jak 1x ale přitom plynulá - o to mi šlo.

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků