Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

sys.txt pro iGO Primo

Re: sys.txt pro iGO Primo

Příspěvekod tomik88 v 28 dub 2015 08:14

Je to bje10,tzn.becker transit 70 lmu.

nejde mi ani fm prijimac,mysli m ze to bude mit i na to vliv.
tomik88
 
Příspěvky: 66
Registrován: 06 říj 2010 16:59

Re: sys.txt pro iGO Primo

Příspěvekod tomik88 v 01 kvě 2015 07:06

Mohl by mi prosim nekdo poradit?
tomik88
 
Příspěvky: 66
Registrován: 06 říj 2010 16:59

Re: sys.txt pro iGO Primo

Příspěvekod amatér v 01 kvě 2015 11:33

Do sys.txt přidej
Kód: Vybrat vše
[services]
brand="Becker"
channel="boss3-nq"
device_type="BJE10"
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11129
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: sys.txt pro iGO Primo

Příspěvekod tomik88 v 03 kvě 2015 11:03

dopsal jsem to do sys.txt, ale stejne me to nemuze najit zadny signal. ze sys.txt jsem zapis tmc vymazal i po dopsani
[tmc]
saved_config_available="1"
saved_config_classname="AVQ_GPSTMC_SOURCE"
saved_config_port="5"
saved_config_portname="COM"
saved_last_frequency="897"

mi to neukaze moznost prijmu tmc.
tomik88
 
Příspěvky: 66
Registrován: 06 říj 2010 16:59

Re: sys.txt pro iGO Primo

Příspěvekod amatér v 04 kvě 2015 20:01

Pak musíš hledat na fórech zabývajících se nav. přístroji BECKER, zde takových lidí moc není.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11129
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: sys.txt pro iGO Primo

Příspěvekod tomik88 v 06 kvě 2015 18:13

tak si myslim ze jsem blizko.

z puvodniho orig. data.zip jsem do toho myho s igo primo prekopiroval slozku devices, potom jsem udelal zapis opet z puvodniho sys.txt do toho s igo primo.
ikonu mi to ukaze, najde mi to pres wifi tmc, ale normal s kabelem se tomu moc nechce.

tady je devices na ktery mam odkaz v sys.txt
[+] SPOJLER - klikni pro zobrazení nebo skrytí jeho obsahu

; BJE Wifi devices
!version:0

[config.unav]
voice_volume_scale=255
voice_volume_percent_default=70
power_off_supported=1
backlight_level_matchings=1:10,2:19,3:28,4:37,5:46,6:55,7:64,8:73,9:82,10:90
lower_night_brightness_on_power=1
maximum_brightness_percentage=100
minimum_brightness_percentage=0
charging_brightness_increase_percentage=12
night_brightness_reduction_percentage=12
default_backlight_day=10
default_backlight_night=2
capacitive_panel=1
radio_mute_delay=1000
hardkey_back=0
device_uses_day_night_info=1
get_sleep_time_from_wince_power_manager=1
microphone_exist=0

[config.unav.always_on]
available=0

[config.unav.audio_routing]
available=0

[config.unav.rear_camera]
available=1

[config.unav.stf]
handled_by_application=0

[config.unav.wifi]
available=1

[debug]
nortc=0
max_memory=146800640

[dynamiccompressor]
compressor=0

[gps]
port=7
baud=38400
max_satellite_in_gsa=20
min_valid_heading_speed=0.0

[guidancecompressor]
compressor=0

[interface]
ten_phase_brightness=1
show_glonass=1
device_removal_sd_id="BCC1:"
vga=0

[modules]
IOSVOLUME_MANAGER="UNAV_OSVOLUME_MANAGER"
ITMC_STATION_SELECTOR="TMC_STATION_SELECTOR_NULL"
IFM_STATION_CACHE ="DUMMY_TMC_STATION_CACHE"
IUNAV_DEVICE="UNAV_DEVICE_PND"

[network]
available=1

[oasis]
include_directories="%SDCARD%,%MYFLASHDISK%/Media"

[pndevices]
wifi_settings_exe_path="\My Flash Disk\Navigator\WiFi\Wifi.exe"

[pndevices.oslanguages]
0x0402="Bulgarian";
0x0403="Catalan";
0x041a="Croatian";
0x0405="Czech";
0x0406="Danish";
0x0413="Dutch-nl";
0x0809="English-uk";
0x0409="English-us";
0x0425="Estonian";
0x040b="Finnish";
0x040c="French";
0x0407="German";
0x0408="Greek";
0x040e="Hungarian";
0x0410="Italian";
0x0426="Latvian";
0x0427="Lithuanian";
0x0414="Norwegian";
0x0415="Polish";
0x0816="Portuguese";
0x0418="Romanian";
0x0419="Russian";
0x081a="Serbian";
0x081a="Slovak";
0x0424="Slovenian";
0x040a="Spanish";
0x041d="Swedish";
0x041f="Turkish";
0x0422="Ukrainian";

[power]
backlight_manage_values = 1
backlight_manage_keys = 1
backlight_max = 100
backlight_min = 10
backlight_reverse = 0
backlight_methods = 14
backlight_events = 1,2
backlight_day=70
backlight_night=60
backlight_day_battery=60
backlight_day_battery_default=60
backlight_day_default=70
skip_suspend_process_all=1
use_power_notification_poll_for_suspend_time=1
disconnect_gps_on_suspend=0
powermgm_state="0"
use_poweroff_on_shutdown=1
sdcard_remove_onsuspend_ignore=1

; needed?
battery_low_limits="32, 28"
battery_shutdown_at=10
battery_shutdown_delay=10

backlight_day_default=80
backlight_night_default=70
backlight_tunnel_default=40
backlight_tunnel_night_default=9
backlight_boost_disable_battery_level=98
backlight_boost_brightness_percent=100
backlight_boost_enable_level=90

[rawdisplay]
screen_x=800
screen_y=480
highres=0
class="landscape"
driver="GX"

[sound]
effect_volume=70 ; still needed?
logarithmic_volume=3
original_volumes= "0,25,51,76,102,127,153,178,204,229,255"
effective_volumes="0,11,22,33, 44, 54, 80,114,161,208,255"
dynamic_volume_type=2
os_volume=255
config=maximum
speaker_resume_sec=0
recording_starting_gain=220
noise_sampler_mic_gain=255

[tmc]
setup_hw_immediately_on_hw_ok=1
use_starter_thread=0
tmc_info_database_on=1
source="avanteq"
port="COM,5"
internal_tmc_name="avanteq"
tuner_model= "IGO_GPSTMC_TUNER"
update_ltn_on_country_change=1
ignore_suspend=1
ignore_resume=1
internal_restart_timeout=15000
tmc_health_polling_timeout=1000
rds_health_polling_timeout=1000
avanteq_source_used=1
hwrestart_on_acc=0
tomik88
 
Příspěvky: 66
Registrován: 06 říj 2010 16:59

Re: sys.txt pro iGO Primo

Příspěvekod Luke v 23 pro 2015 20:35

Zdravím po dlouhé době. :-)
Mohu se na někoho z vás obrátit s prosbou, zdali by mi sem nehodil základní sys.txt pro zprovoznění Prima 2.4 na Cíně? :help:
Jde mi aspon o základ, abych Primo spustil.
Pokud mi to půjde, tak pak tam postupně budu přidávat další věci.
Projel jsem si celé vlákno, ale nikde jsem nenašel celý obsah sys.txt. :-(
Možná jsem se jen špatně díval.
Děkuji za pomoc a za vaši ochotu a hezké Svátky všem lidem dobré vůle a mysli. :-)
Luke
 
Příspěvky: 224
Registrován: 04 říj 2011 07:56
Bydliště: Trutnov

Re: sys.txt pro iGO Primo

Příspěvekod janco111 v 23 dub 2018 06:24

nevie niekto ako na čínskej navigácii dosiahnuť to že keď stlačím zapínacie tlačítko aby mi skočilo do menu ? na starej navigácii mi to tak fungovalo ale tu to tak nechce ísť.... ide mi hlavne o to že nefunguje v navigácii ovládanie podsvietenia...a tak by sa to dalo nastavit len skokom do menu... navigácia by bežala na pozadí... ďakujem
janco111
 
Příspěvky: 1
Registrován: 20 pro 2012 17:20

Předchozí

Zpět na Úpravy SYS.TXT

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník