Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Navigování do jízdních pruhů

Zde řešíme všeobecnou problematiku všech programů iGO - tedy to, co je společné pro iGO8/AMIGO/PRIMO
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: Navigování do jízdních pruhů

Příspěvekod otto69 v 21 lis 2015 20:50

Tak jsem to zkoušel ve městě (Brno) a stále se to nezobrazuje, jaké licence by tam měly být? Musí se v IGO Primo2 to zobrazení někde nastavit? nebo je to tam automaticky? Mapy mám Q3_2015.
"B-Techs M502" (Procesor: MSB2531 ARM Cortex A7 CPU 800MHz;GPS MODUL: SiRF ATLAS V;RAM:128MB;OPERAČNÍ SYSTEM: WINDOWS CE 6.0)
otto69
 
Příspěvky: 14
Registrován: 04 zář 2014 18:03

Re: Navigování do jízdních pruhů

Příspěvekod amatér v 22 lis 2015 10:27

Já už nevím. Mám pocit, že používáš něco, čemu říkáš iGO, ale co to ve skutečnosti je, víš jen ty.
Brno:
[+] SPOJLER - klikni pro zobrazení nebo skrytí jeho obsahu

Ashampoo_Snap_2015.11.22_10h18m53s_001_.png
Ashampoo_Snap_2015.11.22_10h20m12s_002_.png


Napiš přesné označení sw. (ne PRIMO 2) a přesné označení map (ne Q3_2015)
Také existují manuály : iGO PRIMO, nebo iGO8
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11146
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: Navigování do jízdních pruhů

Příspěvekod otto69 v 22 lis 2015 20:19

Navigation Software iGO Primo2 -fmilan a amatér skin v. 2.0.6
Build version: 9.6.5.245577
Build configuration: Product--ARCHFAM
OS version: 6.0
[+] SPOJLER - klikni pro zobrazení nebo skrytí jeho obsahu

mapy.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
"B-Techs M502" (Procesor: MSB2531 ARM Cortex A7 CPU 800MHz;GPS MODUL: SiRF ATLAS V;RAM:128MB;OPERAČNÍ SYSTEM: WINDOWS CE 6.0)
otto69
 
Příspěvky: 14
Registrován: 04 zář 2014 18:03

Re: Navigování do jízdních pruhů

Příspěvekod Mio-Treo.info v 23 lis 2015 00:20

2 otto69:

Samozřejmě žádné mapy Q3_2015 :lol: Navíc máš v té složce neskutečný zmatek, protože tam máš smíchané dvě verze map => Here 2014.Q4 a Here 2015.Q2 :? Udělej si v tom pořádek a jednu verzi vymaž... :!:
Sony Xperia Z5 Dual & Sony SmartWatch SW3 | Epad Chuwi Hi8 Pro Dualboot | Asus Fonepad | GoClever TAB R104 | Mio C720 | Mio H610 | Navon N490 Plus Lifetime | Prestigio GEOVISION 4500TMC | Blaupunkt TravelPilot 700 | Medion GoPal P4445 | Sencor SCD 9304GPS | Palm Centro
Uživatelský avatar Administrátor
Mio-Treo.info
Administrátor
 
Příspěvky: 1014
Registrován: 29 led 2009 23:26

Re: Navigování do jízdních pruhů

Příspěvekod amatér v 23 lis 2015 00:41

Q4 + Q2 = Q6 / 2 = Q3 :D
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11146
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: Navigování do jízdních pruhů

Příspěvekod otto69 v 06 pro 2015 20:22

Tak jsem tam nechal ty mapy Q2_2015, ale navigování do pruhů stéle nic. Navigační šipky by podle vás měly být přímo v mapě, ale co je zobrazuje? Musí být v sys.txt na to nějaký zápis?
(Jel jsem z Olomouce do Prostějova po dálnici a šipky se vůbec neobjevily)
"B-Techs M502" (Procesor: MSB2531 ARM Cortex A7 CPU 800MHz;GPS MODUL: SiRF ATLAS V;RAM:128MB;OPERAČNÍ SYSTEM: WINDOWS CE 6.0)
otto69
 
Příspěvky: 14
Registrován: 04 zář 2014 18:03

Re: Navigování do jízdních pruhů

Příspěvekod amatér v 07 pro 2015 07:08

Dej si simulaci po Praze, a snad už konečně pochopíš, o čem to je, a na jakých místech se zobrazují.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11146
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: Navigování do jízdních pruhů

Příspěvekod otto69 v 01 led 2017 20:26

Dobrý večer, chci se zeptat jak a kde se dá nastavit vzdálenost, kdy se naváděcí šipky do pruhů zobrazují? Mě se ve městě zobrazují tak asi 50m před křižovatkou což je dost pozdě, na to už nestíhám reagovat. Díky za odpověď.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
"B-Techs M502" (Procesor: MSB2531 ARM Cortex A7 CPU 800MHz;GPS MODUL: SiRF ATLAS V;RAM:128MB;OPERAČNÍ SYSTEM: WINDOWS CE 6.0)
otto69
 
Příspěvky: 14
Registrován: 04 zář 2014 18:03

Předchozí

Zpět na Navigační software iGO - všeobecně

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník