Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Navigování do jízdních pruhů

Zde řešíme všeobecnou problematiku všech programů iGO - tedy to, co je společné pro iGO8/AMIGO/PRIMO
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Navigování do jízdních pruhů

Příspěvekod otto69 v 08 lis 2015 21:07

Dobrý večer, chci se zeptat, dá se nějak nastavit navigování do jízdních pruhů i mimo dálnici, jak je to třeba v Sygicu? Dost to v IGO chybí.
"B-Techs M502" (Procesor: MSB2531 ARM Cortex A7 CPU 800MHz;GPS MODUL: SiRF ATLAS V;RAM:128MB;OPERAČNÍ SYSTEM: WINDOWS CE 6.0)
otto69
 
Příspěvky: 14
Registrován: 04 zář 2014 18:03

Re: Navigování do jízdních pruhů

Příspěvekod amatér v 10 lis 2015 07:11

Se Sygicem, asi jako většina zde, žádné zkušenosti nemám. Nejprve je potřeba si ujasnit, co se skrývá pod pojmen "navigování do jízdních pruhů".
Tak popořadě
1) navigoání do jízdních pruhů
[+] SPOJLER - klikni pro zobrazení nebo skrytí jeho obsahu

20151109084423.png

Musí podporovat příslušná mapa. Zobrazuje se automaticky, při naplánované trase.

2) směrové tabule
[+] SPOJLER - klikni pro zobrazení nebo skrytí jeho obsahu

20151109090038.png

Musí podporovat příslušná mapa. Zobrazuje se automaticky.

3) dálniční sjezdy (statické obrázky)
[+] SPOJLER - klikni pro zobrazení nebo skrytí jeho obsahu

20151109084457.png

Musí podporovat příslušná mapa. Zobrazuje se automaticky, při naplánované trase. Více zobrazení je možno docílit zápisem v sys.txt
Kód: Vybrat vše
[navigation]
junction_view_needs_signpost=0
junction_view_at_maneuver=0
junction_view_on_highways_only=0

Tyto zápisy zobrazí sjezdy i mimo dálnice, a místa, kde nejsou směrové tabule.

4) dálniční sjezdy (reálné zobrazení křižovatky)
[+] SPOJLER - klikni pro zobrazení nebo skrytí jeho obsahu

20151109090012.png

Musí podporovat příslušná mapa + licence. Zobrazuje se automaticky, při naplánované trase u verzí NextGen.


No tak co ti tedy schází?
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11129
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: Navigování do jízdních pruhů

Příspěvekod otto69 v 11 lis 2015 22:45

Jedná se mi o tu var1antu č.1. Jak se dá dohrát?
"B-Techs M502" (Procesor: MSB2531 ARM Cortex A7 CPU 800MHz;GPS MODUL: SiRF ATLAS V;RAM:128MB;OPERAČNÍ SYSTEM: WINDOWS CE 6.0)
otto69
 
Příspěvky: 14
Registrován: 04 zář 2014 18:03


Re: Navigování do jízdních pruhů

Příspěvekod otto69 v 11 lis 2015 23:34

Můžeš mi poradit, kde to stáhnu a jak to nastavit? Díky
"B-Techs M502" (Procesor: MSB2531 ARM Cortex A7 CPU 800MHz;GPS MODUL: SiRF ATLAS V;RAM:128MB;OPERAČNÍ SYSTEM: WINDOWS CE 6.0)
otto69
 
Příspěvky: 14
Registrován: 04 zář 2014 18:03

Re: Navigování do jízdních pruhů

Příspěvekod amatér v 12 lis 2015 10:05

Je to součástí každé verze iGO.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11129
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: Navigování do jízdních pruhů

Příspěvekod otto69 v 12 lis 2015 10:54

Jak zjistím zda to v navigaci mám? Kde se to v navigaci nastavuje?
"B-Techs M502" (Procesor: MSB2531 ARM Cortex A7 CPU 800MHz;GPS MODUL: SiRF ATLAS V;RAM:128MB;OPERAČNÍ SYSTEM: WINDOWS CE 6.0)
otto69
 
Příspěvky: 14
Registrován: 04 zář 2014 18:03

Re: Navigování do jízdních pruhů

Příspěvekod amatér v 12 lis 2015 12:57

Nenastavuje se nikde nic! Musí to obsahovat použité mapy!
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11129
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: Navigování do jízdních pruhů

Příspěvekod otto69 v 12 lis 2015 23:27

Můžeš mně poradit, v kterých mapách to navádění je?
"B-Techs M502" (Procesor: MSB2531 ARM Cortex A7 CPU 800MHz;GPS MODUL: SiRF ATLAS V;RAM:128MB;OPERAČNÍ SYSTEM: WINDOWS CE 6.0)
otto69
 
Příspěvky: 14
Registrován: 04 zář 2014 18:03

Re: Navigování do jízdních pruhů

Příspěvekod Mio-Treo.info v 12 lis 2015 23:50

2 otto69:

Kde by to tam asi tak bylo??? Je to přímo v nich, jak ti už několikrát napsal amatér, takže se k tomu stejně nedostaneš a nechápu tedy, co se tu vlastně snažíš dozvědět... :zed: Pokud se ti to nezobrazuje, tak se spíš zamysli nad tím, jestli máš všechny potřebné licence a podobně...
Sony Xperia Z5 Dual & Sony SmartWatch SW3 | Epad Chuwi Hi8 Pro Dualboot | Asus Fonepad | GoClever TAB R104 | Mio C720 | Mio H610 | Navon N490 Plus Lifetime | Prestigio GEOVISION 4500TMC | Blaupunkt TravelPilot 700 | Medion GoPal P4445 | Sencor SCD 9304GPS | Palm Centro
Uživatelský avatar Administrátor
Mio-Treo.info
Administrátor
 
Příspěvky: 1005
Registrován: 29 led 2009 23:26

Další

Zpět na Navigační software iGO - všeobecně

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník