Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Prosím o radu ohledně iGo Primo

Zde řešíme všeobecnou problematiku všech programů iGO - tedy to, co je společné pro iGO8/AMIGO/PRIMO
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Prosím o radu ohledně iGo Primo

Příspěvekod Honmi v 26 led 2014 13:48

Nemůžete mě někdo poradit, jestli by šlo iGo Primo nainstalovat na tableb Toshiba Encore WT8-A? Tablet jede na windows 8.1 v rozlišení 1280x800. Jsem na tuto navigaci zvyklý a rád bych ji měl i v tomto tabletu. Děkuji za jakoukoliv pomoc. Honza.
Honmi
 
Příspěvky: 1
Registrován: 15 kvě 2012 21:35

Re: Prosím o radu ohledně iGo Primo

Příspěvekod amatér v 26 led 2014 15:11

Pro Windows se nic neinstaluje, pouze kopíruje. Existuje verze PRIMO pro PC 9.8.0.263885, pokud je tebou popisované Windows 8.1 "dospělá" verze, pak by to mělo bez problémů chodit. Problém je, že originál je jen čínská lokalizace, můžeš zkusit google.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11145
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: Prosím o radu ohledně iGo Primo

Příspěvekod patrikbuzga v 16 bře 2014 09:59

mám dotaz,navigace se mi v tunelech vypíná,napíše"Navigace iGo přestala bohužel pracovat".V nastavení jsem nikde nenašel přístup k GPS,dík za radu
patrikbuzga
 
Příspěvky: 5
Registrován: 22 úno 2014 22:01

Re: Prosím o radu ohledně iGo Primo

Příspěvekod Vilda02 v 16 bře 2014 10:12

Jestli to nebude tím že v tunelu není signál.


Edit Mio-Treo.info:

Necituj obsah předchozího příspěvku
Vilda02
 
Příspěvky: 3
Registrován: 03 pro 2012 21:15

Re: Prosím o radu ohledně iGo Primo

Příspěvekod Ivo K v 16 bře 2014 10:37

@ patrikbuzga.
Nevkládej dotazy duplicitně! Tvůj dotaz je už ze včerejška zde: viewtopic.php?f=92&t=3083&hilit=m%C3%A1m+dotaz%2Cnavigace+se+mi+v+tunelech&start=187

@ Vilda02
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 5506
Registrován: 26 čer 2008 12:01
Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Re: Prosím o radu ohledně iGo Primo

Příspěvekod amatér v 16 bře 2014 12:26

Vilda02 píše:Jestli to nebude tím že v tunelu není signál.

Bystrá odpověď. Samozřejmě, že v tunelech nebývá signál.
Problém vidím v tom, že si do sys.txt nakopíroval zápisy pro tunely z iGO8 a staré PRIMO, ty je potřeba odstranit.
Kód: Vybrat vše
[debug]
no_extrapolation=

[navigation]
use_duration_for_tunnel=
stop_at_tunnel_end=

[feature]
tunnel_guidance=
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11145
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)


Zpět na Navigační software iGO - všeobecně

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník