Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

neukazuje dopravní značky

Zde řešíme všeobecnou problematiku všech programů iGO - tedy to, co je společné pro iGO8/AMIGO/PRIMO
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

neukazuje dopravní značky

Příspěvekod mikevana v 02 říj 2012 15:13

zdravím,chtěl bych se Vás zkušenějších zeptat,mám IGO primo 9,a mám v menu nastaveno ukazování dopravních značek,všude v jiných zemích to funguje ale v německu ne,jde mě hlavně o značku zákaz předjíždění na dálnicích,co se týče (CH,B,F,A,NL) všude to na dálnicích ukazuje jen ne v německu,nevíte někdo proč?,děkuju všem za radu
mikevana
 
Příspěvky: 5
Registrován: 02 říj 2012 15:07

Re: neukazuje dopravní značky

Příspěvekod SvoDa v 02 říj 2012 15:26

A ostatní dopravní značky v Německu vidíš ?
Jestli ne, pravděpodobně ti chybí v Primo/content/map soubor Germany.fda
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11683
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: neukazuje dopravní značky

Příspěvekod mikevana v 02 říj 2012 18:46

SvoDa píše:A ostatní dopravní značky v Německu vidíš ?
Jestli ne, pravděpodobně ti chybí v Primo/content/map soubor Germany.fda

díky za odpověd ale ostatní znacky to taky neukazuje,moc díky
mikevana
 
Příspěvky: 5
Registrován: 02 říj 2012 15:07

Re: neukazuje dopravní značky

Příspěvekod SvoDa v 02 říj 2012 19:02

No a máš tedy v Primo/content/map soubor Germany.fda :?:
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11683
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: neukazuje dopravní značky

Příspěvekod mikevana v 03 říj 2012 16:50

no ale jak a kde to zjistím,nejsem takový odborník ;)
amatér píše: To si děláš srandu? Přesně tam, kde píše SvoDa:
Primo/content/map/Germany.fda


A pro příště, bezprostředně předcházející příspěvek, není třeba citovat!
mikevana
 
Příspěvky: 5
Registrován: 02 říj 2012 15:07

Re: neukazuje dopravní značky

Příspěvekod SvoDa v 03 říj 2012 16:57

samozřejmě, že koukáním na navigaci v držáku to nezjistíš :!:
Musíš strčit kartu s tím Primem do PC (např. přes čtečku karet) a podívat se do onoho "map" adresáře na kartě :roll:

Pokud by i to měl být pro tebe problém, lze také existenci/neexistenci a při existenci funkčnost/nefunkčnost souboru Germany.fda zjistit tak, že spustíš Primo a klikneš na menu - více - nápověda - o programu - více - obsah - upozornění pro řidiče, jestli je položka Germany v seznamu a jakou má text barvu.
Červená = neaktivní => nemáš pro tento soubor příslušnou licenci
Černá = aktivní => máš pro tento soubor příslušnou licenci a musí fungovat
Není-li v seznamu vůbec => Germany.fda je poškozen,, nebo zcela chybí v content/map
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11683
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: neukazuje dopravní značky

Příspěvekod mikevana v 05 říj 2012 13:50

tak jsem se tam konečně dostal a mapa Germany je nekompatibilní :cry: ,tak to mě štve,protože tam trávím nejvíc času,všem moc děkuju!!!,při mej smůle to určitě nepůjde ani napravit
mikevana
 
Příspěvky: 5
Registrován: 02 říj 2012 15:07

Re: neukazuje dopravní značky

Příspěvekod SvoDa v 05 říj 2012 13:57

Jestli je Germany.fda neaktivní (červenou barvou) a ostatní země v tom seznamu, např. Maďarsko, aktivní (černou barvou), podívej se na verzi těch aktivních, např. Maďarsko 2012.Q1 NAVTEQ, což znamená, že licenci máš k .fda verze NQ 2012.Q1 a pohledej tudíž Germany.fda NQ 2012.Q1 a toto Německo by mělo tudíž být s tvou licencí kompatibilní.

Tím tě nenabádám k tomu, aby sis pořídil nelegální data :!: , ale sehnal (obnovil) data, ke kterým máš licenci ;) .
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11683
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: neukazuje dopravní značky

Příspěvekod Giovanni v 22 lis 2014 19:10

Zdravim mam maly dotaz na jinych forech jsem videl na obrazku ze se znacky zobrazi vzdy na konkretni ceste na mape jak toho docilit?Dekuji za odpovedi ci rady. :cti:
Giovanni
 
Příspěvky: 4
Registrován: 17 srp 2014 00:01

Re: neukazuje dopravní značky

Příspěvekod SvoDa v 22 lis 2014 20:03

Máš ve složce content/map k příslušné mapě země (.fbl) i soubor s příponou .fda :?:
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11683
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Další

Zpět na Navigační software iGO - všeobecně

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Karmelin a 1 návštěvník