Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Primo 2 nezobrazuje poi body

Zde řešíme problematiku pouze programu iGO PRIMO - skiny, konfigurační soubory, schemata...
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: Primo 2 nezobrazuje poi body

Příspěvekod Mirus v 08 srp 2014 10:33

Docela by mě zajímalo , co je to za mapy ty Naviteq . Že bych něco zaspal ? A že by global_cfg obsahoval nějakou záložku pro mapy HERE taky slyším poprvé . Asi stárnu :) .
GoClever 4384FMBT
SE Xperia Neo V Silver - Android 4.0.4
Prestigio GeoVision 7777
Xiaomi Redmi 3S 3GB/32GB , CZ LTE - Android 6.0.1
Uživatelský avatar
Mirus
 
Příspěvky: 505
Registrován: 12 lis 2009 06:40
Bydliště: Pardubice

Re: Primo 2 nezobrazuje poi body

Příspěvekod waclav.v v 14 led 2015 17:45

Měl jsem stejný problém s zobrazováním POI. Také mi pomohl nový global_cfg.zip, který byl cca o 2MB větší.
waclav.v
 
Příspěvky: 3
Registrován: 30 led 2010 23:00

Re: Primo 2 nezobrazuje poi body

Příspěvekod happy66 v 15 led 2015 18:29

Ano, je to pravda. Při problémech se zobrazováním POI u nových map HERE skutečně pomohla výměna global_cfg za novější..... :cool:
MIO C520 - Primo 9.6.5.216230 - skin fm+a 2.0.6.+TTs Zuzana
SDHC Transcend 8gb class 10
SDHC ADATA UHS-I 16gb class 10
SD Kingston 2gb (servis)
Here+TopMap


Nevrtej do ničeho co funguje!!!
Uživatelský avatar
happy66
 
Příspěvky: 992
Registrován: 21 zář 2010 20:19
Bydliště: Vsetín

Re: Primo 2 nezobrazuje poi body

Příspěvekod iGOprimo v 11 lis 2015 23:40

caute, chel by som sa spytat, kde si viem stiahnut najnovsi global_cfg.zip
vdaka
iGOprimo
 
Příspěvky: 5
Registrován: 01 lis 2015 22:32

Re: Primo 2 nezobrazuje poi body

Příspěvekod SvoDa v 12 lis 2015 07:01

a co zkusit toto ?
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11684
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: Primo 2 nezobrazuje poi body

Příspěvekod varujv v 22 srp 2016 16:44

Ahoj, vie mi niekto poradiť? V mojom no name zariadení mam iGO Primo 2.4 skin familan + amater a mam problém so zobrazovaním POI bodov. V zložke „content“ mam POI HERE 2016.Q2 a taktiež POI EXTENDED. Zložku ui_igo9 s ikonami pre Primo 2.4 mám tiež.
Keď dám hľadanie miest, rýchle hľadanie v okolí, vlastné hľadanie... nič mi to neukazuje, ani reštaurácie, ani parkovanie, čerpacie stanice...vôbec nič. Ponúka mi to iba zoznam obľúbených miest.
Skúšal som aj hľadať vo fóre, ale na nič som neprišiel .
Vďaka za rady.
varujv
 
Příspěvky: 13
Registrován: 15 úno 2013 22:47

Re: Primo 2 nezobrazuje poi body

Příspěvekod Mirus v 22 srp 2016 17:06

POI HERE 2016.Q2 a taktiež POI EXTENDED (nebo jiné poi) musíš mít nejen ve složce "Content" , ale ještě ve složce "Poi" . Takže Content - Poi .
GoClever 4384FMBT
SE Xperia Neo V Silver - Android 4.0.4
Prestigio GeoVision 7777
Xiaomi Redmi 3S 3GB/32GB , CZ LTE - Android 6.0.1
Uživatelský avatar
Mirus
 
Příspěvky: 505
Registrován: 12 lis 2009 06:40
Bydliště: Pardubice

Re: Primo 2 nezobrazuje poi body

Příspěvekod varujv v 22 srp 2016 17:12

To tak mám, v content mám zložku poi - a tam mám POI HERE 2016.Q2 a taktiež POI EXTENDED.
varujv
 
Příspěvky: 13
Registrován: 15 úno 2013 22:47

Re: Primo 2 nezobrazuje poi body

Příspěvekod amatér v 22 srp 2016 17:15

Řeč je o os WinCE/Win M?
Když se podíváš do obsahu, jsou soubry *.poi aktivní?
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11116
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: Primo 2 nezobrazuje poi body

Příspěvekod varujv v 22 srp 2016 17:23

Ano, jedná sa o WinCE. Ako mám vedieť, či sú súbory *.poi aktívne? Sorry, ale nie som až tak zdatný.. :oops: :oops:

Edit: možno máš na mysli toto..
[+] SPOJLER - klikni pro zobrazení nebo skrytí jeho obsahu

DSC_6318.JPG
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
varujv
 
Příspěvky: 13
Registrován: 15 úno 2013 22:47

PředchozíDalší

Zpět na iGO PRIMO pro Windows Mobile a CE

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník