Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Primo 2 nezobrazuje poi body

Zde řešíme problematiku pouze programu iGO PRIMO - skiny, konfigurační soubory, schemata...
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: Primo 2 nezobrazuje poi body

Příspěvekod antr v 17 kvě 2013 13:07

SvoDa píše:Jakou verzi souborů .poi a popř. pro jaké státy, používáš ?

Pouzivam NAVTEQ 2012 Q3 v podstate to dela cela evropa, nezkousel jsem vsechny stary.
Ten semy problem i v androidu kde pouziva stejne poi

Odesláno z mého ThL W8 pomocí Patlatalk
xiaomi redmi
antr
 
Příspěvky: 23
Registrován: 23 bře 2011 11:30

Re: Primo 2 nezobrazuje poi body

Příspěvekod SvoDa v 17 kvě 2013 13:40

tyto .poi mají těch log benzinek zakódovaných přímo v sobě dost.
Problém možná bude opravdu v data.zip.
Stáhni si jednu z funkčních ui_igo9 složek (nevím kterou, furt jsi nenapsal co máš za Primo) a uvidíš
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11684
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: Primo 2 nezobrazuje poi body

Příspěvekod antr v 17 kvě 2013 13:47

Ja na navigaci mam 2.4 a android mam primo 2 tak to zkusim.
Edit: na android to funguje jen jsem upravil nazev rozliseni, doufam ze v tom nebude problem? Normalni navigaci zkusim pristi tyden, taky tam budu muset upravit tu slozku s tim rozlisenim. Nebo je treba najit ikony pro konkretni rozliseni?

Odesláno z mého ThL W8 pomocí Patlatalk
xiaomi redmi
antr
 
Příspěvky: 23
Registrován: 23 bře 2011 11:30

Re: Primo 2 nezobrazuje poi body

Příspěvekod vodič v 16 čer 2013 13:11

Ahoj. Stáhnul jsem pio sobor zoo.kml a ikonu, obrázek.bmp. Soubor kml jsem vložil do content/userdata/poi, ale kam vložit obrázek aby se zobrazil v navigaci. Vždy se zobrazí jen modrá ikonka(kapka). Používám skin dimkawa p170, ale i bez něj se moje ikonka nezobrazí.
vodič
 
Příspěvky: 26
Registrován: 30 led 2010 10:03

Re: Primo 2 nezobrazuje poi body

Příspěvekod jablonex v 16 čer 2013 13:42

vodič
Přečti si ten to navod jak na to http://forum.entershop.cz/viewtopic.php?f=89&t=1127#p42815
NAVON 760
Uživatelský avatar
jablonex
 
Příspěvky: 62
Registrován: 01 čer 2010 21:39

Re: Primo 2 nezobrazuje poi body

Příspěvekod pria v 07 srp 2014 11:50

Mám dost podobný problém... Mám čínu 7" a naviteq Q3 2012 a nezobrazují se mi tam POI body přesto, že jsou vidět v "O programu". Mám vybrané všechny čerpací stanice a nemocnice / polikliniky a POI body nikde. Zajímavé je, že když si přepnu na mapu CEDA, která má vlastní poi soubor ve svém adresáři, POI body tam jsou vidět a vše funguje, jak má. Ale když se vrátím na Naviteq s jeho POI body, nikde nic.

Ale když jsem překopíroval soubor .poi pro mapy CEDA do adresáře POI pro mapy Naviteq, POI se mi zobrazují i v mapě Naviteq. Svým způsobem možné řešení, ale trošku nestandardní a nemám POI pro CEDA pro celou Evropu. Ale kam se tedy "ztratily" POI z Navitequ, když tam soubory jsou?

Používám skin fmilan_amatér.

Díky za radu.
pria
 
Příspěvky: 26
Registrován: 01 srp 2014 19:43

Re: Primo 2 nezobrazuje poi body

Příspěvekod vovi v 07 srp 2014 13:10

Jestli se CEDA POI zobrazují v Navteq mapách, pak nejspíš bude některý z Navteq POI souborů vadný - zkus je stáhnout a nahrát znovu.
vovi
Prestigio MPT5777_3G (Android 4.2.2)
Huawei Ascend P7 (Android 5.1.1)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor
 
Příspěvky: 7357
Registrován: 16 čer 2008 18:31
Bydliště: Praha 9 - Jahodnice

Re: Primo 2 nezobrazuje poi body

Příspěvekod amatér v 07 srp 2014 13:25

Ty soubory *.poi nemusí být poškozeny. Problém je pravděpodobně ve starém global_cfg.zip, stačí jej vyměnit za nový.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11144
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: Primo 2 nezobrazuje poi body

Příspěvekod pria v 07 srp 2014 14:14

Díky za odpověď. Ale kde je možné stáhnout global_cfg.zip ?

Našel jsem nějaký tady:
Kód: Vybrat vše
http://www........
, ale očividně nefunguje. A kde sehnat celou sadu POI pro naviteq?








Edit Mio-Treo.info

Obrázek

A přečti si laskavě záhlaví fóra:

    Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.
Rovněž zde příště podobné odkazy ani nezveřejňuj!
Naposledy upravil Mio-Treo.info dne 07 srp 2014 15:04, celkově upraveno 1
Důvod: Porušení Pravidel fóra
pria
 
Příspěvky: 26
Registrován: 01 srp 2014 19:43

Re: Primo 2 nezobrazuje poi body

Příspěvekod pria v 07 srp 2014 15:48

Tak vyřešeno, sehnal jsem global_cfg někde ;-), obsahoval i záložku pro mapy HERE a vše teď funguje. POI v mé navigaci jsou tedy již HERE ne Naviteq.

Díky moc za radu
pria
 
Příspěvky: 26
Registrován: 01 srp 2014 19:43

PředchozíDalší

Zpět na iGO PRIMO pro Windows Mobile a CE

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků