Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Primo 2 nezobrazuje poi body

Zde řešíme problematiku pouze programu iGO PRIMO - skiny, konfigurační soubory, schemata...
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: Primo 2 nezobrazuje poi body

Příspěvekod antr v 16 kvě 2013 08:25

Díky za rady, bouhežel zatrhlé je všechno, takže to vypadá že není komplet obrázků. Používám gj skin pimo 2.4. Bohužel nevím kam vůbec bych to měl doplnit, jestli to je otázka skinu nebo je to někde v data zip. Pokud můžete mi to někdo někam hodit a pomoci s hledáním budu rád. Forum jsem procházel nic konkrétního jsem nenašel. Díky za pomoc
xiaomi redmi
antr
 
Příspěvky: 23
Registrován: 23 bře 2011 11:30

Re: Primo 2 nezobrazuje poi body

Příspěvekod SvoDa v 16 kvě 2013 08:30

Zkus nejdřív smazat soubory Bjunc.prl, IMGR.PRL, poi_mapping.prl a kdoví ještě jaký v save\preloads\ a pak i poi_visiblities.txt v save/profiles/xx.

Nebudeli to fungovat ani potom, přejdi na výchotí výchozí zobrazení => ukonči Primo, smázni (po záloze) celou složku SAVE a spusť to bez skinu.

Nebudeli to fungovat ani potom, je chyba v data.zipu.

Mimochodem, nepoužíváš nějakou extra složku ui_igo9 s ikonami ?
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11682
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: Primo 2 nezobrazuje poi body

Příspěvekod tomasii v 16 kvě 2013 08:42

Na fóru ikonky najdeš (většinou ve formě ui_igo9.zip), problém můžeš mít v tom, že někteří autoři dávají ikonky i jinam, než do složky ui_igo9 v Primo, třeba do brandingu do stejnojmenné složky. Jak píše SvoDa, měl bys vycházet z čistého Primo, nebo si zjistit, odkud se ikonky berou a to odmazat. Nejlepší je ale začít z čisté fungující konfigurace.
Tomáš

C710, H610, C520, čína 6", i9100 a S5100

Obrázek skoro vše najdeš na http://tn.cdc.cz (ZMĚNA!)

Nenajdeš-li odpověď, neposílej sz, ale ptej se na fóru - dočkáš se tak spíš odpovědi.
Uživatelský avatar Moderátor
tomasii
Moderátor
 
Příspěvky: 3345
Registrován: 16 čer 2008 18:47
Bydliště: Praha 4

Re: Primo 2 nezobrazuje poi body

Příspěvekod antr v 16 kvě 2013 09:05

Čisté primo taky nejede. Branding tam vůbec nemám. extra služku ui_igo9 jsem nepoužíval, ale jak to napsal SvoDa tak jsem jí tam nahrál a už to jede.. Díky všem za rady
xiaomi redmi
antr
 
Příspěvky: 23
Registrován: 23 bře 2011 11:30

Re: Primo 2 nezobrazuje poi body

Příspěvekod SvoDa v 16 kvě 2013 09:31

A smáznul jsi předtím ten save :?:
Je možné, že máš v SAVE nějaký brajgl (nastavení z jiných skinů či verzí Prima), který znemožňoval korektní zobrazování POI z data.zipu.
Složka ui_igo9 (kdoví, kterou jsi vlastně použil) ti ten brajgl třeba dočasně "překlenula", ale nevyčistila a obávám se, že se za chvíli zase ozveš, že ti to (většinou v ten nejméně vhodný okamžik, někde při navigování přes město, kde to neznáš) hodilo nějakou hlášku o chybějící ikoně, např. .bmp. nebo chybějícím souboru .spr atp.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11682
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: Primo 2 nezobrazuje poi body

Příspěvekod antr v 16 kvě 2013 10:11

Cely SAVE jsem smázl a nahodil čisté primo bez skinu. Tak pokud to řeší date.zip tak pokud by byl nějaký funkční 800*480 a to samé řeším u kámoše 320x240 tak budu rád. Jde ověřit nějak jestli ty ikony v tom datazipu jsou, kde bych je mojl najít. Když dám hledat poi benzínky tak když dám OMV tak vidím jen symbol klasické čerpačky a pokud dám hledat AGIP nebo Avia tak to vidím i s obrázkem a to nemyslím nejen přímo v mapě, ale i v tom seznamu který se zobrazí. Pokud máte nějaký data.zip , kde to funguje rád, budu rád.

edit: tak už mě to padlo. Můžete mi prosím říct cestu který soubory to řeší ty obrázky těch benzínek. Díky
xiaomi redmi
antr
 
Příspěvky: 23
Registrován: 23 bře 2011 11:30

Re: Primo 2 nezobrazuje poi body

Příspěvekod tomasii v 16 kvě 2013 12:32

Musím se přiznat, že tvým zprávám nerozumím. Píšeš
Čisté primo taky nejede. Branding tam vůbec nemám. extra služku ui_igo9 jsem nepoužíval, ale jak to napsal SvoDa tak jsem jí tam nahrál a už to jede.. Díky všem za rady
Takže jak to vlastně je? Když "Čisté Primo" nejede, tak jak to, že to jede?

Jsem z toho volačo zmätený. :roll:
Tomáš

C710, H610, C520, čína 6", i9100 a S5100

Obrázek skoro vše najdeš na http://tn.cdc.cz (ZMĚNA!)

Nenajdeš-li odpověď, neposílej sz, ale ptej se na fóru - dočkáš se tak spíš odpovědi.
Uživatelský avatar Moderátor
tomasii
Moderátor
 
Příspěvky: 3345
Registrován: 16 čer 2008 18:47
Bydliště: Praha 4

Re: Primo 2 nezobrazuje poi body

Příspěvekod SvoDa v 16 kvě 2013 13:46

@tomasii: myslím, že jen nahrál nějakou ui_igo9, co někde našel.

@antr: Já to tušil :!: Musíš napsat jak to padlo, při čem to padlo a případně s jakou hláškou to padlo. V datazip jsou defaultní ikony mj. i benzinek a extra složka ui_igo9 slouží k tomu, aby pro určité firmy či benzinky byly zobrazovány jejich loga či "hežčí" ikony než ty defaultní.
Vydavatelé souborů .poi navíc začali kódovat loga některých významných firem a benzinek (nebo těm, co si to zaplatily) přímo do souborů .poi, takže třeba u benzinek Shell není defaultní ikona benzinky, ale logo Shell, a to i bez jakýchkoliv přidaných ikonek do skinu či extra ui_igo9.

Pod mocí mermou chceš extra ui_igo9, tak musíš použít tu, která je kompatibilní s tvou verzí Primo a ne tu první co někde najdeš.
"Ikonová" ui_igo9 pro Primo 2 (2.0 čí 2.1.) se liší od té pro Primo 2.4.

Více zde
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11682
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: Primo 2 nezobrazuje poi body

Příspěvekod antr v 16 kvě 2013 18:54

Je to tak, prvni extra ikony ktere jsem nasel tak ty sly a spadly v momente kdy jsem byl v nastaveni mapy-znacky
mist, tak to ani znacky mist neotevrelo a padlo.
V cistem primu smazany save a bez skinu se to taky nezobrazuje, mimo agip a avia.
Zkusim doporucene. Diky

Odesláno z mého ThL W8 pomocí Patlatalk
xiaomi redmi
antr
 
Příspěvky: 23
Registrován: 23 bře 2011 11:30

Re: Primo 2 nezobrazuje poi body

Příspěvekod SvoDa v 17 kvě 2013 10:55

antr píše:V cistem primu smazany save a bez skinu se to taky nezobrazuje, mimo agip a avia.
Jakou verzi souborů .poi a popř. pro jaké státy, používáš ?
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11682
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

PředchozíDalší

Zpět na iGO PRIMO pro Windows Mobile a CE

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků