Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Primo 2 nezobrazuje poi body

Zde řešíme problematiku pouze programu iGO PRIMO - skiny, konfigurační soubory, schemata...
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Primo 2 nezobrazuje poi body

Příspěvekod mikysupra v 14 kvě 2013 11:07

Nazdar.Mam Igo primo 2.4 9.6.13.267029. V Slozke content /poi mam Slovakia_NQ_2012.Q4_121220.poi . No ked dam nastavenie mapy /Oznacenia miest-nic tam nemam neviete poradit? diik
mikysupra
 
Příspěvky: 34
Registrován: 08 kvě 2012 13:00

Re: Primo 2 nezobrazuje poi body

Příspěvekod Bruca66 v 14 kvě 2013 15:36

podivej se nejprve do Vice/ napoveda / o programu / vice / obsah / Mista Tady jsou oficialni poi. Pokud je nemas cervene a zdali tam opravdu jsou.

pokud se ti jedna o slozku, tak tam se tyto oficialni nezobrazuji jako celek, ale jsou automaticky rozhazene do poslozek priklad : Restaurace , parkoviste atd..
Bruca66
 
Příspěvky: 339
Registrován: 16 říj 2009 18:27

Re: Primo 2 nezobrazuje poi body

Příspěvekod caco v 14 kvě 2013 17:29

Podobny problem som riesil s kamosom. Tiez nevidel POI. Nepomohlo mu nic ine,len dat iny DATA.zip. Paradox bol ,ale ze ta verzia co tam mal mu na inej navi isla a videla POI a ked ju dal do druhej tak uz to neslo/POI/. ostatne islo ako malo. Dali sme iny Data.zip a zrazu POI išli.
Čína APICAL 128MB 4,3" /480x272/ iGO Primo 2.4,skin fmilan+amater, voice TTS Laura All in one WinCE, Mapy Ta, NQ, AutomapaEU,Navigon, Becker Active 50,Navitel,iGO NextGen,
Allwinder android gps /800x480/iGO AvicSync, skin pongo, voice TTS Elena
caco
 
Příspěvky: 111
Registrován: 12 led 2011 11:23
Bydliště: Trenčín

Re: Primo 2 nezobrazuje poi body

Příspěvekod antr v 15 kvě 2013 11:42

Mi se nezobrazují všechny ikonky benzínek, ale myslím jako názvy s obrázkem. Zobrazují se mi jen agip a avia a pak ještě nějaké. Ve kterém souboru se to dá opravit a doplnit obrázky.
xiaomi redmi
antr
 
Příspěvky: 23
Registrován: 23 bře 2011 11:30

Re: Primo 2 nezobrazuje poi body

Příspěvekod tomasii v 15 kvě 2013 12:22

Na tvém místě bych použil nějaký funkční komplet a nahradil jím to, co asi úplně nefunguje. Hodně toho najdeš rovnou tady na fóru v sekci "Ikonky pro Primo" od různých skupin vývojářú (fMA, Si, atd.), další přes odkazy, nebo i kolega Google pomůže.
Tomáš

C710, H610, C520, čína 6", i9100 a S5100

Obrázek skoro vše najdeš na http://tn.cdc.cz (ZMĚNA!)

Nenajdeš-li odpověď, neposílej sz, ale ptej se na fóru - dočkáš se tak spíš odpovědi.
Uživatelský avatar Moderátor
tomasii
Moderátor
 
Příspěvky: 3345
Registrován: 16 čer 2008 18:47
Bydliště: Praha 4

Re: Primo 2 nezobrazuje poi body

Příspěvekod SvoDa v 15 kvě 2013 13:09

Spíše to vypadá, že má zafajfkované jen některé benzinky a ne všechny. V nastavení mapy - Body zájmu (POI) - zaškrtni všechny čerpací stanice => celou kategorii
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11682
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: Primo 2 nezobrazuje poi body

Příspěvekod tomasii v 15 kvě 2013 20:21

No to by je ale přece viděl v menu a snad by poznal, že nejsou zafajfkovené. Nebo ne? :zed:
Tomáš

C710, H610, C520, čína 6", i9100 a S5100

Obrázek skoro vše najdeš na http://tn.cdc.cz (ZMĚNA!)

Nenajdeš-li odpověď, neposílej sz, ale ptej se na fóru - dočkáš se tak spíš odpovědi.
Uživatelský avatar Moderátor
tomasii
Moderátor
 
Příspěvky: 3345
Registrován: 16 čer 2008 18:47
Bydliště: Praha 4

Re: Primo 2 nezobrazuje poi body

Příspěvekod Bruca66 v 15 kvě 2013 22:21

Zeby :bravo:
Bruca66
 
Příspěvky: 339
Registrován: 16 říj 2009 18:27

Re: Primo 2 nezobrazuje poi body

Příspěvekod SvoDa v 16 kvě 2013 05:44

Víš jak to je - když jsou v kategorii (např. Čerrpací stanice) zaškrtnuté jen některé podkategorie (např. jen Agip a Avia), vypadá to, že je kategorie Čerpací stanice zafajfkovaná celá, jelikož tam fajfka je. Fajfka je však šedá.
Když je zaškrtnuta celá kategorie, je fajfka zelená (nebo modrá nebo černá dle toho, co má kdo za skiny a designy).
Stačí rozkliknout kategorii Čerpací stanice a podívat se, jestli jsou fajfky u více podkategorií než jen u těch Agip a Avia, co se zobrazují na mapě. Třeba předchozí majitel navigace nebo uživatel Primo/save tankoval jen u těchto dvou čerpaček, tak proč by se mu měly zobrazovat na mapě jiné.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11682
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: Primo 2 nezobrazuje poi body

Příspěvekod tomasii v 16 kvě 2013 08:08

Máš pravdu, možné je všechno. :roll:
Tomáš

C710, H610, C520, čína 6", i9100 a S5100

Obrázek skoro vše najdeš na http://tn.cdc.cz (ZMĚNA!)

Nenajdeš-li odpověď, neposílej sz, ale ptej se na fóru - dočkáš se tak spíš odpovědi.
Uživatelský avatar Moderátor
tomasii
Moderátor
 
Příspěvky: 3345
Registrován: 16 čer 2008 18:47
Bydliště: Praha 4

Další

Zpět na iGO PRIMO pro Windows Mobile a CE

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků