Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Primo 2 nezobrazuje poi body

Zde řešíme problematiku pouze programu iGO PRIMO - skiny, konfigurační soubory, schemata...
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: Primo 2 nezobrazuje poi body

Příspěvekod amatér v 22 srp 2016 18:45

Ne to v žádném případě na mysli nemám. Ptám se zda jsou soubory *.poi aktivní, tzn. na toto:
[+] SPOJLER - klikni pro zobrazení nebo skrytí jeho obsahu

Screenshot_2016-08-22-19-39-58[1].jpeg

O programu > Obsah > Adresní body
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11087
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: Primo 2 nezobrazuje poi body

Příspěvekod varujv v 23 srp 2016 14:18

Až teraz som sa k tomu dostal, a áno, súbory *.poi mám aktívne...

Este nieco: aj keď chcem dať v nastaveniach mapy označenie miest, taktiež mi to dá v ponuke iba moje miesta a obľúbené
[+] SPOJLER - klikni pro zobrazení nebo skrytí jeho obsahu

DSC_6321.JPG
DSC_6322.JPG
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
varujv
 
Příspěvky: 13
Registrován: 15 úno 2013 22:47

Re: Primo 2 nezobrazuje poi body

Příspěvekod amatér v 23 srp 2016 18:28

To, co tu prezentuješ, není to, na co jsem se ptal. Je to klasické: "Já o voze, ty o koze"
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11087
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: Primo 2 nezobrazuje poi body

Příspěvekod varujv v 23 srp 2016 19:35

Sorry zle som to napísal... prvá časť odpovede bola odpoveď na tvoju otazku - súbory *.poi mám aktívne...pozeral som si ich v "O programe > Obsah > Adresné body" a mám ich tam.
varujv
 
Příspěvky: 13
Registrován: 15 úno 2013 22:47

Re: Primo 2 nezobrazuje poi body

Příspěvekod amatér v 23 srp 2016 20:26

Tak odstraň skin, a zkus to bez něj.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11087
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: Primo 2 nezobrazuje poi body

Příspěvekod varujv v 23 srp 2016 20:57

Vďaka, skúsim. Chcem sa tiež spýtať..mám aj nové ui_igo9. V iGO Primo sa nachádza samostatný folder ui_igo9, ale tiež som ich našiel ešte aj zazipované v zložke "branding" a "data". Kde všade by som mal nové ui_igo9 vymeniť?
Naozaj sa ospravedlňujem za možno hlúpe otázky, ale nie som v tomto zbehlý.. :oops: :oops:
varujv
 
Příspěvky: 13
Registrován: 15 úno 2013 22:47

Re: Primo 2 nezobrazuje poi body

Příspěvekod amatér v 23 srp 2016 21:03

Nikde nic neměň, nepřidávej, pokud ti nebude chodit základ.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11087
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Předchozí

Zpět na iGO PRIMO pro Windows Mobile a CE

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků