Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

PRIMO 2.4

Zde řešíme problematiku pouze programu iGO PRIMO - skiny, konfigurační soubory, schemata...
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: PRIMO 2.4

Příspěvekod doktorpechy v 12 črc 2014 10:25

Zdravím mistry primáky, problém fatal error mi občas také vyskočil,vyměnil jsem SD kartu za rychlejší (byla class 4,dal jsem class10) a bylo po problému,ale mám ještě jeden,s kterým si nevím rady a to hláška Failed to open file:poi_mapdistant.bmp,exiting aplication. Verze prima 9.6.13.267029 .Ve složce poi mám dva druhy a to poi a poi extended,rád bych se dozvěděl,jaký je mezi nimi rozdíl.A potom ještě jednu věc a to,zda nevadí,že mám igo primo a igo 8.3 na jedné SD kartě, pochopitelně každý systém má svojí složku. Díky.
doktorpechy
 
Příspěvky: 51
Registrován: 27 úno 2011 19:26

Re: PRIMO 2.4

Příspěvekod SvoDa v 12 črc 2014 11:34

1. Failed Poi_mapdistand.bmp muze souviset s tim,ze mas nejake sve vlastni .bmp pro poi ve slozce ui_igo9 at v extra slozce nebo v branding.zip. Popr. je tvuj data.zip k jine verzi primo.exe nez mas.

2. Specielne u WinCE by nemela byt spolecne s Primo i jina verze Primo ci iGO, i to muze zpusobovat problemy add 1. jelikoz Primo pravdepodobne skenuje soubory na cele karte.

3. Primo 2.4. je na WinCE problematicke s ohledem na operacni pamet, pouzivej Primo 2.0.1

4. Poi_extended je dB zivnostniku (extended=rozsirena), staci se mrknout na POI v okoli pozice ci nejake adesy bez nebo s extended_poi


odesláno z mobilu
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11682
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: PRIMO 2.4

Příspěvekod doktorpechy v 12 črc 2014 11:46

Díky za vyčerpávající odpověď,mrknu na to,trochu mě matou ty vlastní poi,primo mám krátce,zatím jsem do něj nic nevkládal,pouze aktualizace map, poi a building ve složce content.
doktorpechy
 
Příspěvky: 51
Registrován: 27 úno 2011 19:26

Re: PRIMO 2.4

Příspěvekod SvoDa v 12 črc 2014 12:55

Poi.bmp v iGO8 jsou reseny koncepcne jinak nez v Primo a jestli Primo skenuje i soubory ve tvem iGO8, tak to Primu muze vadit, takze zkus chod Primo jen pokud je na karte samotne. I tak ale doporucuji na windowsech radeji Primo 2 a ne 2.4


odesláno z mobilu
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11682
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: PRIMO 2.4

Příspěvekod doktorpechy v 19 črc 2014 03:52

Ještě jednou díky za rady,odstranil jsem z karty igo 8 a primo maká jak má i na win,řekl bych,že je i rychlejší v tom aparátu než igo 8.Zkoušel jsem i verzi prima 2.0,ale ta mi nenajela,spadla mi na chybu voice,něco tam mám blbě. A ješte,někde jsem se tu dočetl,že primo není primárně delané pro skiny,mám tomu rozumět tak,že program se spustí s aktuálním skinem ,který je v content-skin? Nenašel jsem nikde přepínání skinu.Díky.
doktorpechy
 
Příspěvky: 51
Registrován: 27 úno 2011 19:26

Re: PRIMO 2.4

Příspěvekod Ivo K v 19 črc 2014 18:05

Primo se v default spustí bez skinu, pouze s data.zipem. Složku skin vůbec nepotřebuješ. Skin pro Primo může být i ve formě branding.zip.
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 5455
Registrován: 26 čer 2008 12:01
Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Re: PRIMO 2.4

Příspěvekod amatér v 19 črc 2014 18:30

doktorpechy píše:...mám tomu rozumět tak,že program se spustí s aktuálním skinem ,který je v content-skin?

To v žádném případě, ve složce skin, může být skinů několik. Je potřeba ho jen vybrat.
doktorpechy píše: Nenašel jsem nikde přepínání skinu.Díky.

Nastavení > Zobrazení > Téma vzhledu ve dne / v noci. Vždy je potřebný restart PRIMO
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11087
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: PRIMO 2.4

Příspěvekod doktorpechy v 19 črc 2014 20:04

Supr,díky moc,už tomu rozumím.
doktorpechy
 
Příspěvky: 51
Registrován: 27 úno 2011 19:26

Re: PRIMO 2.4

Příspěvekod doktorpechy v 31 črc 2014 17:39

Tak s Primem jste mě naučili zacházet,za což vám velmi pěkně děkuji ,ale mám problém s radary.Vůbec se mi neukazují na mapě,i když potřebné soubory mám.Marně projíždím toto forum,sys.txt,úpravy,ale nenacházím nic,co by mi pomohlo.Pro správnou funkci musí být v sys.txt proveden zápis nebo ne? Já tam ohledně radarů nic zapsané nemám.
doktorpechy
 
Příspěvky: 51
Registrován: 27 úno 2011 19:26

Re: PRIMO 2.4

Příspěvekod vovi v 31 črc 2014 18:28

Jednak je třeba radary zapnout v menu Nastavení, druhak se ukazují jen při reálné jízdě se zapnutou GPS, ne při simulaci.
vovi
Prestigio MPT5777_3G (Android 4.2.2)
Huawei Ascend P7 (Android 5.1.1)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor
 
Příspěvky: 7323
Registrován: 16 čer 2008 18:31
Bydliště: Praha 9 - Jahodnice

PředchozíDalší

Zpět na iGO PRIMO pro Windows Mobile a CE

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků