Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

PRIMO 2.4

Zde řešíme problematiku pouze programu iGO PRIMO - skiny, konfigurační soubory, schemata...
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: PRIMO 2.4

Příspěvekod ewzen v 08 bře 2014 21:47

to stable bylo již v názvu igo primo. dříve jsem používal přímo dodávaný software k navigaci i3 m3gps - myslím že je to stejné jako primo2. tuto hlášku fatal error vypisují oba programy.

jinak jsem to špatně napsal. bez sysu funguje /naběhne, najde satelity a naviguje/, ale hláška fatal error se objevuje také!
ewzen
 
Příspěvky: 7
Registrován: 04 pro 2011 19:29

Re: PRIMO 2.4

Příspěvekod Ivo K v 10 bře 2014 11:20

ewzen píše:Ahojte, mám navigaci čínu 7 palců a 128 mb ram.....

Pokut používáš na tomto stoji Primo 2.4, tak hláška "fatal error" nebo "Out of memory" není nic neobvyklého. Navigace prostě nestíhá. Použij verzi Primo 2.0 a bude fungovat dobře.
Primo 2.4 je podstatně více náročné na paměť a rychlost HW.
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 5542
Registrován: 26 čer 2008 13:01
Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Re: PRIMO 2.4

Příspěvekod ewzen v 10 bře 2014 20:02

zkusím ho sehnat. děkuji za radu
ewzen
 
Příspěvky: 7
Registrován: 04 pro 2011 19:29

Re: PRIMO 2.4

Příspěvekod tomasii v 10 bře 2014 22:30

Naprosto souhlasím s Ivem. Mám taky čínu z DX (800x480/677MHz/128MB/4GB) a nejlíp se jí daří s iGO8. S Primo 2.0 se zadejchává, ale když jezdím po městě do 30km/h, tak to docela zvládá. :)
Primo 2.4 bylo pro ni ale sebevražedné. :shock:
Tomáš

C710, H610, C520, čína 6", i9100 a S5100

Obrázek skoro vše najdeš na http://tn.cdc.cz (ZMĚNA!)

Nenajdeš-li odpověď, neposílej sz, ale ptej se na fóru - dočkáš se tak spíš odpovědi.
Uživatelský avatar Moderátor
tomasii
Moderátor
 
Příspěvky: 3414
Registrován: 16 čer 2008 19:47
Bydliště: Praha 4

Re: PRIMO 2.4

Příspěvekod ewzen v 13 bře 2014 12:03

tak bohužel i primo 2.0 končí po hodině fatal errorem. zkusil jsem i igo8 i když potřebuji primo kvůli kamiónu a taky jsem skončil z chybou out of memory.
navigace má mít 128mb ram. je možný nějaký zápis do sysu aby navigace používala třeba jen určitou část paměti a program nekončil fatal errrorem. pravděpodobně bude mít navigace nějaký hw problém s pamětí. díky
ewzen
 
Příspěvky: 7
Registrován: 04 pro 2011 19:29

Re: PRIMO 2.4

Příspěvekod Ivo K v 13 bře 2014 21:42

Zápisy do sys.txt ohledně paměti existují, ale dle zkušeností uživatelů nepomáhají.
Vyzkoušej očesanou verzi Primo, bez skinu, brandingu apod, a bez zobrazení POI bodů.
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 5542
Registrován: 26 čer 2008 13:01
Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Re: PRIMO 2.4

Příspěvekod Bruca66 v 15 bře 2014 23:27

2 Ewzen .. nikoliv .. musis jen vyzkouset ruzne verze. Ne kazda 2.0 byla v poradku pouzitelna.

Moje posledni pokusy na PNA s 128MRAm koncily verzi Primo 9.6.2.209584 protoze prisla 2.4
Pro verzi Primo 9.6.13.267029 si musis najit exe , ktery pry opravuje crash na fatal error.
Jen tak mimochodem .. na te same masince mam 2.4. :) Ale uz dlouho jsem nejel delsi trasu po po Evrope. Takze chyba je spis jak pisou zde .. nevhodne data, ktera asi nepatri k sobe.
Bruca66
 
Příspěvky: 339
Registrován: 16 říj 2009 19:27

Re: PRIMO 2.4

Příspěvekod tomasii v 17 bře 2014 00:04

Souhlasím s Ivo. Já používám 9.6.5.216230 s minimem aktivovaných poi a tyto problémy nemám. Akorát v terénu s hodně hláškami hlasová navigace nestačí, nebo se musí jet tak do 30km/h. :)
Tomáš

C710, H610, C520, čína 6", i9100 a S5100

Obrázek skoro vše najdeš na http://tn.cdc.cz (ZMĚNA!)

Nenajdeš-li odpověď, neposílej sz, ale ptej se na fóru - dočkáš se tak spíš odpovědi.
Uživatelský avatar Moderátor
tomasii
Moderátor
 
Příspěvky: 3414
Registrován: 16 čer 2008 19:47
Bydliště: Praha 4

Re: PRIMO 2.4

Příspěvekod amptoca v 20 bře 2014 15:57

Zdravim vas, funkcia backup a cleansave bola vyradena z prostredia? Alebo nieco nemam v poriadku v zostave 9.6.13.267029 spolu s diMkaWA P171 TomSoft (a) :?: Ostatne vsetko funguje v poriadku.. MapChanger, Panic a dokonca aj vyssie spomenute utility, no tie len vtedy, ked ich spustam priamo z TC. V ponuke iGO sa funkcia backup nenachadza.. ani sa nijak automaticky nevykonava . Neviete preco?

Dakujem
amptoca
HP iPAQ 614c (WM 6.5.3)
iGO Primo 9.6.13.267029
diMkaWA P171 TomSoft
Uživatelský avatar
amptoca
 
Příspěvky: 9
Registrován: 16 bře 2014 14:36

Re: PRIMO 2.4

Příspěvekod audis v 24 čer 2014 16:02

Miroš píše:Přátelé, musím se podělit s následujícím problémem.
Před nějakým časem jsem si všiml, že mi Primo nenačítá TMC zpravodajství. Probíhá test, ale nic se nenaladí. Ne že by se kvůli tomu zbořil svět, ale když to má fungovat, tak ať to funguje. I jal jsem se problém řešiti. Zkontroloval držák, projel všechny zápisy, promazal save. V garáži vložím Mio do držáku, ladí, vše v pořádku. Za jízdy nic. Dnes jsem to opět pročistil, v garáži ladilo, nějaké události to našlo. Odpoledne jedu do Loun, vzal jsem Mio sebou a...neladí. Cestou zpět si tak přemýšlím, proč. :zed:
Předloni jsem pořídil kameru do auta, kdybych náhodou potkal nějakého Trpišovského, tak ať mám památku. Nabíječka Mia a od kamery je zapojena na roztrojku, schováno v palubovce mojí limuzíny. V garáži při zkoušení byla kamera odpojena, při jízdě běžela. Jak tak cestou přemýšlím, napadlo mě z kamery vytáhnout napájení. V tom okamžiku začalo TMC ladit :D - Tak teď mi to vysvětlete. Proč kamera ovlivňuje ladění stanic TMC :?: v šochtli.

Napajece ruší příjem fm. Mne několik napajecu rusilo příjem autorádia. Ano hodně se s tím vztekali na fóru antirarady.net, co bylo za sracky napajece pribaleno ke kameram. Řešením je koupit napajec kvalitní, např. Belkin. Já ho koupil a po problému.
audis
 
Příspěvky: 143
Registrován: 24 říj 2008 19:28

PředchozíDalší

Zpět na iGO PRIMO pro Windows Mobile a CE

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník