Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Výška mostů

Zde řešíme problematiku pouze programu iGO PRIMO - skiny, konfigurační soubory, schemata...
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: Výška mostů

Příspěvekod dada74 v 14 zář 2012 22:41

Problém je v tom, že v ftr souborech pro CZ, jsou hlavně váhová omezení. Výšky mostů tak max na I.třídách. Také s tím mám své zkušenosti. Venku ftr fungují docela dobře.
Dejvid 6- Primo 2.0
dada74
 
Příspěvky: 11
Registrován: 13 kvě 2012 15:05
Bydliště: Hustopeče

Re: Výška mostů

Příspěvekod petr-stene v 05 lis 2012 21:17

Využiji tohohle vlákna a přidám dotaz. Primo mně sice ukáže, že se pod nějaký most nevejdu, ale stejně mi tudy vede. Našel jste někdo nastavení, aby tedy cestu pod tímto nízkým mostem nevedla, ale našla jinou trasu, nebo to mají až novější verze? Např. mi ukáže, že na jižní spojku je váhové omezení 12T, ale na obchvat mě nevede :(
Win CE Čína 7" PRIMO 9.6.5.216230
PDA LOOX 520 PRIMO 8.5.11 168090
Tablet Lenovo Yoga2 - Android PRIMO 9.6.29.625822
petr-stene
 
Příspěvky: 49
Registrován: 07 bře 2010 08:48

Re: Výška mostů

Příspěvekod Bruca66 v 05 lis 2012 23:29

prepni z auta na tir a nastav rozmery vozu a pocet naprav. Tak by to melo fungovat. Tot teorie.
Bruca66
 
Příspěvky: 339
Registrován: 16 říj 2009 18:27

Re: Výška mostů

Příspěvekod petr-stene v 06 lis 2012 07:27

Takové nastavení mám, jinak by mi to neukázalo ani tyto úseky s omezením. Teorie je taková, ovšem praxe je taková jako ji popisuji.
Win CE Čína 7" PRIMO 9.6.5.216230
PDA LOOX 520 PRIMO 8.5.11 168090
Tablet Lenovo Yoga2 - Android PRIMO 9.6.29.625822
petr-stene
 
Příspěvky: 49
Registrován: 07 bře 2010 08:48

Re: Výška mostů

Příspěvekod SvoDa v 06 lis 2012 07:48

Něco se kolem toho psalo zde viewtopic.php?p=71342#p71342 zde viewtopic.php?p=64168#p64168 zde viewtopic.php?f=74&t=1431&p=61961&hilit=tir#p61961 a třeba i zde viewtopic.php?p=85388#p85388

Já s TIR nejezdím, mám nastavení osobní auto a ftr nepoužívám, ale nejsou náhodou v moje trasa - vynechání - vynechání speciálních úseků tyto "překážky uvedeny ? Jestli ano, tak pak by klikem na ně a potvrzením objetí byly tyto část trasy objety ?
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11684
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: Výška mostů

Příspěvekod petr-stene v 06 lis 2012 18:25

Právě, že když dám Moje trasa-vynechat konkrétní silnici(nebo vynechání speciálních úseků) a vyberu úsek s omezením, tak mi to napíše - Tomuto úseku se nelze vyhnout. Takže snad příští verze bude zase dokonalejší a bude se rovnou vyhýbat :D
Win CE Čína 7" PRIMO 9.6.5.216230
PDA LOOX 520 PRIMO 8.5.11 168090
Tablet Lenovo Yoga2 - Android PRIMO 9.6.29.625822
petr-stene
 
Příspěvky: 49
Registrován: 07 bře 2010 08:48

Re: Výška mostů

Příspěvekod dada74 v 10 lis 2012 18:02

Zkus mapy TomTom, mají lepší FTR a Primo tě pak pod malé mosty netahá.
Dejvid 6- Primo 2.0
dada74
 
Příspěvky: 11
Registrován: 13 kvě 2012 15:05
Bydliště: Hustopeče

Re: Výška mostů

Příspěvekod benben v 08 pro 2012 21:29

výška mostu tam neni
benben
 
Příspěvky: 182
Registrován: 12 bře 2009 15:31

Re: Výška mostů

Příspěvekod dada74 v 22 pro 2012 23:35

A co je tohle?
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Dejvid 6- Primo 2.0
dada74
 
Příspěvky: 11
Registrován: 13 kvě 2012 15:05
Bydliště: Hustopeče

Re: Výška mostů

Příspěvekod petr-stene v 25 pro 2012 21:09

Mám nový poznatek. Když dám trasu ze Strakonic do Vratislavi, tak mě vede navigace přes Barandovský most. Když dám trasu Strakonice - Česká Lípa tak jede po okruhu tak jak by správně měla.
Win CE Čína 7" PRIMO 9.6.5.216230
PDA LOOX 520 PRIMO 8.5.11 168090
Tablet Lenovo Yoga2 - Android PRIMO 9.6.29.625822
petr-stene
 
Příspěvky: 49
Registrován: 07 bře 2010 08:48

PředchozíDalší

Zpět na iGO PRIMO pro Windows Mobile a CE

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron