Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Výška mostů

Zde řešíme problematiku pouze programu iGO PRIMO - skiny, konfigurační soubory, schemata...
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Výška mostů

Příspěvekod ondraelisak95 v 08 zář 2012 09:17

Potřeboval bych poradit ohledně výšky mostů, pokaždé mě to navede pod nízký most s kamionem. Sou i nějáké značky k výšce mostů?

Předem díky
ondraelisak95
 
Příspěvky: 6
Registrován: 08 zář 2012 08:52

Re: Výška mostů

Příspěvekod Mirus v 08 zář 2012 09:58

Více - Nastavení - Nastavení trasy - Vozidlo - Standard Tahač .
Tam jsou možnosti nastavení : rychlost , délka , šířka , výška , návěs ano/ne , počet náprav , maximální povolená hmotnost , skutečná hmotnost a druh nákladu . A toto zřejmě spolupracuje se soubory *.ftr - Informace pro tahače , které jsou umístěny v content/map . Tak si to aspoň myslím :? .
GoClever 4384FMBT
SE Xperia Neo V Silver - Android 4.0.4
Prestigio GeoVision 7777
Xiaomi Redmi 3S 3GB/32GB , CZ LTE - Android 6.0.1
Uživatelský avatar
Mirus
 
Příspěvky: 494
Registrován: 12 lis 2009 06:40
Bydliště: Pardubice

Re: Výška mostů

Příspěvekod ondraelisak95 v 08 zář 2012 12:36

díky za odpověď, poraďte mi prosim jak nastavit značky výšek mostů v navigaci s igo primo 9.2.1.179499 s mapami navteq
předem dík
ondraelisak95
 
Příspěvky: 6
Registrován: 08 zář 2012 08:52

Re: Výška mostů

Příspěvekod amatér v 08 zář 2012 14:24

Jsou jen dvě možnosti, proč svůj dotaz stále opakuješ:
1) vůbec jsi nepřečetl, co ti odpověděl Mirus, jeho odpověď je vyčerpávající.
2) neumíš pořádně vyjádřit to, o co ti konkrétně jde.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11087
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: Výška mostů

Příspěvekod ondraelisak95 v 08 zář 2012 14:27

pardon , já už na to pžišel, mně chyběl ten ftr soubor
ondraelisak95
 
Příspěvky: 6
Registrován: 08 zář 2012 08:52

Re: Výška mostů

Příspěvekod ondraelisak95 v 08 zář 2012 17:01

skusil sem vsechno,ale pokazde me navigace pošle pod nízký most, výšku mostu taky neukáže, mam nastavený mod tahač, vše zadané,ale furt to nejde poraďte někdo , mapa navteq a ftr tam mam taky, tak co mam jeste udelat?
ondraelisak95
 
Příspěvky: 6
Registrován: 08 zář 2012 08:52

Re: Výška mostů

Příspěvekod amatér v 08 zář 2012 17:24

Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11087
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: Výška mostů

Příspěvekod ondraelisak95 v 08 zář 2012 18:07

jak zjistim, že ftr je aktivní ?
ondraelisak95
 
Příspěvky: 6
Registrován: 08 zář 2012 08:52

Re: Výška mostů

Příspěvekod amatér v 08 zář 2012 18:12

Celkem jednoduše třeba zde
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11087
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: Výška mostů

Příspěvekod ondraelisak95 v 08 zář 2012 18:41

Tak ftr mam aktivní , tahač nastavený a furt nic
ondraelisak95
 
Příspěvky: 6
Registrován: 08 zář 2012 08:52

Další

Zpět na iGO PRIMO pro Windows Mobile a CE

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků