Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Jak provádět aktualizace v zabudované navigaci

Zde řešíme problematiku pouze programu iGO PRIMO - skiny, konfigurační soubory, schemata...
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Jak provádět aktualizace v zabudované navigaci

Příspěvekod serti v 14 kvě 2012 16:24

Ahoj. Mám autorádio s navigací s iGO Primo. Jak se provádí aktualizace map a softwaru ? Je tam micro SD karta, s daty pro GPS ( bez ní GPS nefunguje ). V PC si kartu mohu otevřít. Zkoušel jsem program Naviextras, ale to je asi pro externí navigace. Samotnou Sd kartu to nenajde.....
serti
 
Příspěvky: 5
Registrován: 14 kvě 2012 16:16

Re: Jak provádět aktualizace v zabudované navigaci

Příspěvekod amatér v 14 kvě 2012 17:51

Pokud je to nějaké rádio z Číny, tak to asi nepůjde. Pokud ne, zkus se poradit s prodejcem.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11145
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: Jak provádět aktualizace v zabudované navigaci

Příspěvekod serti v 15 kvě 2012 17:44

Ahoj. Nejde o to, jaké je radio. Všechno je na SD kartě. Problém mám v tom. že mi program Naviewtras Toolbox nenačte SD kartu !!! PC ji vidí, mohu ji otevřít, ale ten program nic.... Jak na to ?
serti
 
Příspěvky: 5
Registrován: 14 kvě 2012 16:16

Re: Jak provádět aktualizace v zabudované navigaci

Příspěvekod amatér v 15 kvě 2012 17:50

Opravdu jde o původ rádia. PRIMO na SD k dostání nikde není, tedy pokud se nebudeme bavit o Číňanech, a rádoby prodejců typu elektroprotebe (nebo jak se ten tajtrlík jmenuje) ;) Pošli mi složku licence a uvidíme co je to zač.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11145
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: Jak provádět aktualizace v zabudované navigaci

Příspěvekod serti v 15 kvě 2012 18:46

Ta karta byla součástí radia.
Jak ti mám tu složku poslat ? Příloha mi tu nikde nejde dát.....
Radio jsem koupil na
Kód: Vybrat vše
http://www.specialníautoradia.cz
serti
 
Příspěvky: 5
Registrován: 14 kvě 2012 16:16

Re: Jak provádět aktualizace v zabudované navigaci

Příspěvekod serti v 15 kvě 2012 19:24

tady posílám jen název souboru ve složce license : Navon_Primo_FEU@10Q1_(NQ+NNG,_DEM,_CAR,_TMC,_3DLM,_HNR,_DA,_HNR,_HSP)_F_.lyc
serti
 
Příspěvky: 5
Registrován: 14 kvě 2012 16:16

Re: Jak provádět aktualizace v zabudované navigaci

Příspěvekod amatér v 15 kvě 2012 19:31

A není ti divný už jen ten název licence?
Smiř se s tím, že jsi dobře nakoupil sw., který by jsi při troše námahy stáhl na internetu také. ;)


Toto, ať si každý přeloží dle svého: viewtopic.php?f=64&t=2588&p=84043#p84043
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11145
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: Jak provádět aktualizace v zabudované navigaci

Příspěvekod serti v 24 kvě 2012 17:33

Asi jsem opravdu naletěl...... Radio je "bezejmené", pouze typ DE-A89469. Zkouším kontaktovat prodejce o pomoc s aktualizacemi, tak uvidím....
Přesto ale dotaz : Jde nějak "legalizovat" software na SD kartě, tak aby to komunikovalo s Naviextras Tool ?
To, co je "nahráno na SD kartě jsou "jen" podklady k navigaci, nebo je to celé navigační program iGO Primo ?
serti
 
Příspěvky: 5
Registrován: 14 kvě 2012 16:16

Re: Jak provádět aktualizace v zabudované navigaci

Příspěvekod Jarouš v 25 kvě 2012 14:30

Na první dotaz je odpověď : Nelze.A na kartě je celá navigace.
Acer Iconia 8´,Lenovo tab 8'
mapy HERE 2017/Q3
Samsung S7 Edge, Elephone 3M 4G
EFENDI A STRÁŽCE ČISTOTY FÓRA
Uživatelský avatar Administrátor
Jarouš
Administrátor
 
Příspěvky: 5703
Registrován: 01 črc 2008 14:14
Bydliště: Liberec 30 - Vratislavice

Re: Jak provádět aktualizace v zabudované navigaci

Příspěvekod fmilan v 25 kvě 2012 16:06

serti píše:Přesto ale dotaz : Jde nějak "legalizovat" software na SD kartě, tak aby to komunikovalo s Naviextras Tool ?
To, co je "nahráno na SD kartě jsou "jen" podklady k navigaci, nebo je to celé navigační program iGO Primo ?

1. Nemyslím si, že soft na té kartě je legitimní - někde tu amatér psal, na kterých přístrojích je oficiální Primo a na kartách se vůbec neprodává - tedy ofiko.
2. Na kartě bude zřejmě kompletní Primo. Ovšem pro jasnou odpověď by si sem musel dát obsah karty (tedy screen obsahu).
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
fmilan
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 1988
Registrován: 10 bře 2009 17:22
Bydliště: Blansko

Další

Zpět na iGO PRIMO pro Windows Mobile a CE

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků

cron