Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Jak provádět aktualizace v zabudované navigaci

Zde řešíme problematiku pouze programu iGO PRIMO - skiny, konfigurační soubory, schemata...
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: Jak provádět aktualizace v zabudované navigaci

Příspěvekod Jarouš v 25 kvě 2012 19:09

Určitě legální není.Primo na kartě nikdy nešlo koupit.Vždy bylo již nahráno v navigaci.
PRESTIGIO Geovision 7777, MIO C 520, Garmin nuvi 1440, Acer Iconia 8´,Lenovo tab 8'
mapy HERE 2016/Q2
Samsung S7 Edge, Elephone 3M 4G
EFENDI A STRÁŽCE ČISTOTY FÓRA
Uživatelský avatar Administrátor
Jarouš
Administrátor
 
Příspěvky: 5684
Registrován: 01 črc 2008 14:14
Bydliště: Liberec 30 - Vratislavice

Re: Jak provádět aktualizace v zabudované navigaci

Příspěvekod Jarouš v 26 kvě 2012 04:41

Tak to shrneme.
Opravdu neexistuje způsob,jak Primo na kartě zlegalizovat (třeba dodatečným nákupem licence),protože se na kartě nikdy neprodávalo a co já vím, ani prodávat nebude a tedy neexistuje žádný způsob, jak se kartou napojit na aktualizační program.Buďto se budeš muset smířit s tím, že budeš jezdit stále na mapách,které jsou na kartě instalovány (pokud tam jsou)a nebo, jak mě vždy radí můj přítel xRoman, půjdeš k nejbližšímu oknu, radio s navigací z něj vyhodíš a zakoupíš si nové radio, ve kterém bude Primo předinstalováno s nějakým omezeným či neomezeným počtem aktualizací.
Jestli se ale prodávají autorádia s přeinstalovaným PRIMO netuším.
PRESTIGIO Geovision 7777, MIO C 520, Garmin nuvi 1440, Acer Iconia 8´,Lenovo tab 8'
mapy HERE 2016/Q2
Samsung S7 Edge, Elephone 3M 4G
EFENDI A STRÁŽCE ČISTOTY FÓRA
Uživatelský avatar Administrátor
Jarouš
Administrátor
 
Příspěvky: 5684
Registrován: 01 črc 2008 14:14
Bydliště: Liberec 30 - Vratislavice

Re: Jak provádět aktualizace v zabudované navigaci

Příspěvekod vlado v 26 kvě 2012 08:57

Jarouš
Na internete som našiel možnosť kúpy Primo na karte. Citácia na adrese :
Kód: Vybrat vše
http://www.aunika.com/Multimedia/AV-jednotky/IGO-Primo-navigacni-software-1

PS navigační Software NavNGo iGO Primo Europe
- vhodné pro navigační jednotku Macrom M-DVD5562R (to je autorádio s GPS).
Talianska spoločnosť vyrábajúca tieto rádia, používa tento softwer.; viď:
Kód: Vybrat vše
http://www.macrom.it/en/navigazione-multimedia/navigation-software-igo-8

- záruka nenovější mapy - Možnost bezplatného stažení nejnovější mapy do 30 dnů po prvním uvedení do provozu!
- možnost stažení aktualizace
Kód: Vybrat vše
http://www.naviextras.com

MO cena:
2 990,00 Kč (s DPH), Objednávací číslo: 2 22 404 FEU11
Podrobnosti si prečítaj na uvedenej internetovej adrese.
Code.JPG
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
vlado
 
Příspěvky: 14
Registrován: 24 led 2009 12:52

Re: Jak provádět aktualizace v zabudované navigaci

Příspěvekod Jasper v 26 kvě 2012 15:52

O tomto odkazu víme nicméně mám velmi silné pochybnosti. Pokud by taková verze existovala pak by jí vlastník tohoto fóra respektive jeho obchod Entershop měl na sto procent v nabídce. A to nemá.
Máte technický problém s fórem, nebo dotaz k jeho chodu a organizaci ?
Pište na: jasper (zavináč) mojenavigace.cz
Na jiné typy dotazů je zde fórum a proto na ně nereaguji !
Uživatelský avatar Administrátor
Jasper
Administrátor
 
Příspěvky: 2519
Registrován: 16 čer 2008 19:03
Bydliště: Praha 9 - Kbely

Re: Jak provádět aktualizace v zabudované navigaci

Příspěvekod vlado v 26 kvě 2012 19:40

Podľa oficialneho servera fy Macrom, do svojich GPS zariadení, jednoznačne dodávajú iGO Primo na mikro SD. Program nie je pri kúpe autorádia nainštalovaný, ale je vedený ako zvláštna položka.Macrom uvádza, že má svoje zastúpenie v ČR (Aunika) a pobočka je aj v SR (Saunika) a tieto obe tvrdia, že SD s programom Primo je legálne.
Okrem toho na
Kód: Vybrat vše
https://www.naviextras.com/shop/portal/downloads
v stati "supported devices" uvádzajú spoločnosť Macrom.

amater píše:Už tě jednou upozornil Jasper, linky směřující mimo fóru dávej do code !
Naposledy upravil vlado dne 26 kvě 2012 20:10, celkově upraveno 1
vlado
 
Příspěvky: 14
Registrován: 24 led 2009 12:52

Re: Jak provádět aktualizace v zabudované navigaci

Příspěvekod vovi v 26 kvě 2012 19:46

Tak to pak vypadá věrohodně. Ale možná tam někde bude drobným písmem cosi jako "k prodeji pouze s autorádiem Macrom".
A v tom případě by pro aktualizace mělaz stačit ta oficiální SD karta ve čtečce na PC, Naviextras se s takovou kartou baví (sám jsem takhle aktualizoval mapy pro Amigo na koupené kartě). Otázka je, jakou má ta karta kapacitu. Pokud by se případné další (třeba dokoupené) mapy nevešly, měl by prodejce umět kartu vyměnit za jinou, větší (respektive přenést licenci na jinou kartu).
vovi
Prestigio MPT5777_3G (Android 4.2.2)
Huawei Ascend P7 (Android 5.1.1)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor
 
Příspěvky: 7323
Registrován: 16 čer 2008 18:31
Bydliště: Praha 9 - Jahodnice

Re: Jak provádět aktualizace v zabudované navigaci

Příspěvekod vlado v 26 kvě 2012 20:05

Sú rôzne a to pre celú Europu, záp. a vých. Europu a jednolivé štáty (Taliansko a pod.). Naše zastúpenia predávajú celú Europu.
Na servery Macrom uvádzajú podrobný návod postupu aktualizácie a návod na použivanie Primo ( v angličtine).
vlado
 
Příspěvky: 14
Registrován: 24 led 2009 12:52

Re: Jak provádět aktualizace v zabudované navigaci

Příspěvekod tomasii v 26 kvě 2012 21:10

No píší, že je vše na kartě 2GB, což je pro komplet Primo s Evropou málo... :?:
Tomáš

C710, H610, C520, čína 6", i9100 a S5100

Obrázek skoro vše najdeš na http://tn.cdc.cz (ZMĚNA!)

Nenajdeš-li odpověď, neposílej sz, ale ptej se na fóru - dočkáš se tak spíš odpovědi.
Uživatelský avatar Moderátor
tomasii
Moderátor
 
Příspěvky: 3345
Registrován: 16 čer 2008 18:47
Bydliště: Praha 4

Re: Jak provádět aktualizace v zabudované navigaci

Příspěvekod vlado v 26 kvě 2012 21:17

Vo štvrtok pôjdem do Saunika, skúsim zistiť podrobnosti (veľkosť SD, celistvosť programu a autentičnosť karty).
vlado
 
Příspěvky: 14
Registrován: 24 led 2009 12:52

Re: Jak provádět aktualizace v zabudované navigaci

Příspěvekod Jasper v 27 kvě 2012 06:54

vlado píše:Podľa oficialneho servera fy Macrom, do svojich GPS zariadení, jednoznačne dodávajú iGO Primo na mikro SD. Program nie je pri kúpe autorádia nainštalovaný, ale je vedený ako zvláštna položka.Macrom uvádza, že má svoje zastúpenie v ČR (Aunika) a pobočka je aj v SR (Saunika) a tieto obe tvrdia, že SD s programom Primo je legálne.


Tomuhle už by se dalo věřit. Jenže v tom případě mi tam chybí poznámka že Primo na kartě není samostatně prodejné ale lze ho koupit právě s tím autorádiem. Navíc jak píš Tomasii tak na 2GB kartu se Evropa nemůže vejít.
Máte technický problém s fórem, nebo dotaz k jeho chodu a organizaci ?
Pište na: jasper (zavináč) mojenavigace.cz
Na jiné typy dotazů je zde fórum a proto na ně nereaguji !
Uživatelský avatar Administrátor
Jasper
Administrátor
 
Příspěvky: 2519
Registrován: 16 čer 2008 19:03
Bydliště: Praha 9 - Kbely

PředchozíDalší

Zpět na iGO PRIMO pro Windows Mobile a CE

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků