Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

PRIMO 2

Zde řešíme problematiku pouze programu iGO PRIMO - skiny, konfigurační soubory, schemata...
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: PRIMO 2

Příspěvekod durkovic v 23 čer 2014 17:59

ďakujem za info, ano už som to našiel v jednom PDF návode ako zakúpiť mapy z naviextras, zistil som že k zariadeniu mám zahrnutú aktualizaciu máp, tak som kontaktoval výrobcu mailom a ten ma už snad dalej navedie :)

zatial dakujem za info.
durkovic
 
Příspěvky: 2
Registrován: 16 čer 2014 21:02

Re: PRIMO 2

Příspěvekod supak v 12 zář 2015 20:30

Caute.

Jsem zde uplne novej a nevim, jestli tato otazka je polozena v dobrem vlakne, snad jsem s emoc nesekl :-)

Prave jsem stravil x hodin instalovanim IGO primo do GPS Mio C720. Zda se, ze vsechno funguje a stary MioMap je nahrazene IGO primo.
Stahl jsem si odsud relativne nove mapy a samotny program IGO Primo >> ...SMAZÁN ODKAZ NA WAREZ...

Jelikoz je to nahrane nejakym rumunem asi (je tam defaultne nastaven rumunskym jazyk a hlas), podarilo se mi z tohoto fora tam nakopirovat cestinu (jazyk i hlas).

Nevim jeste na 100%, jestli GPS bude dobre fungovat...zatim jsem ji v aute nevyzkousel, ale co vim jiz ted, je ze v zakladnim MENU mi nefunguje tlacitko NASTAVENI.
Nevite, prosim, cim to muze byt ? Nejprve mi neslo stlacit na prvni tlacitko v menu s nazvem MioMap...ale pak po zmene SYS a PPATH txt souboru uz to to slo. Ale tlacitko NASTAVENI stale nejde.

Nevite cim to muze byt ??
Diky moc.







Mio-Treo.info píše:
Obrázek
Naposledy upravil Mio-Treo.info dne 12 zář 2015 20:56, celkově upraveno 2
Důvod: Porušení Pravidel fóra
supak
 
Příspěvky: 9
Registrován: 12 zář 2015 19:52

Re: PRIMO 2

Příspěvekod amatér v 13 zář 2015 08:51

Vše o ppath.txt najdeš zde:
Kód: Vybrat vše
http://www.tomasii.cdc.cz/ppath_u_cx20.html
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11144
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: PRIMO 2

Příspěvekod SvoDa v 13 zář 2015 12:20

@supak: nejspíš máš v ppath.txt u položky setting špatný text nebo nějaký překlep, pokud fungují ostatní tlačítka.
A jak píše amater, vše potřebné ohledně ppath.txt najdeš na tomasii webu.


Odesláno z mobilu.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11684
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: PRIMO 2

Příspěvekod supak v 14 zář 2015 09:48

diky moc za rady. Bohuzel krome tlcitka Settings mi nejde ani nahrany CZK jazyk (LANG).

Prosim, nemohl by mi nekdo poslat PPATH a SYS txt soubory, ktere by byly jiz site na IGO PRIMO ?

Prave ted si stahuji nove IGO primo, to Rumunske dam asi pric. Jde o tento nazev >> iGO Primo_9.6.29.583618
Pokud by jste mi pro neho poslali PPATH a SYS byl bych vam velice vdecen.

Diky moc.
supak
 
Příspěvky: 9
Registrován: 12 zář 2015 19:52

Re: PRIMO 2

Příspěvekod supak v 14 zář 2015 09:58

jeste bych chtel doplnit, ze nemam SD kartu, vse mam na flashce C720.
supak
 
Příspěvky: 9
Registrován: 12 zář 2015 19:52

Re: PRIMO 2

Příspěvekod SvoDa v 14 zář 2015 10:12

příslušné ppath.txt a zápisy do sys.txt vč. podrobného návodu co, jak a kam jsou na uvedených tomasII stránkách, jak už jsme psali, konkrétně zde:
Kód: Vybrat vše
http://www.tomasii.cdc.cz/igo8_v_mfd_cx20_bez_sd-karty.html

A je jedno, jestli jde o iGO8 nebo Primo, jen se vše v cestach k souboru .exe a adresáři musí správně pojmenovat.

Jen dej pozor, abys stahoval pro MIO C720 a ne 520 :!:
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11684
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: PRIMO 2

Příspěvekod supak v 14 zář 2015 11:32

Diky moc SvoDa.

Nakopiroval jsem na prislusne mista ve flashce oba soubory (ppath do adresare program files) a sys.txt do adresare Content. A uz mi jde stlacit na tlacitko NASTAVENI, super,prvni uspech !! :-)

Ale stale mam problem s VOICE....hlasem. Jak jsem psal, z warezu jsem stahl IGO primo 2.4 Truck 4Q 2014. A tam je defaultne nastavena rumunstina.
Tak jsem si stahl cesky vice Zuzana pod timto nazvem >> Voice_TTSpro-Nua5-Z-Czech_v.6.3.6 120707%2B
Jenom kdyz kliknu na tlacitko MioMap, tak mi napise, ze failed VOICE....a vrati mne na zakladni menu.

Na strankach
Kód: Vybrat vše
http://www.tomasii.cdc.cz/
jsem nasel popis VOICE pro IGO Primo. On tam pise o ruznych adresarich atd. Ja to mam ale jednoduchsi, takto >>
MioDevice (diskE) / MioMap / MioMap / Content / Voice a v adresari voice mam ten TTS zip file. Je to takto dobre, prosim ? Nemuzes mi prosim poslat odkaz na soubor z cestinou.....uplne zakladni vezrze staci....ktera i bude slapat ?
Nechapu proc na tomasii webu ukazuje adresar s jmenem ttx_nua_v5 a vramci neho dalsi poadresare. Nejde to tak, jak to mam ja, tedy adresar VOICE v adresari Content a tam uz jenom ten ZIP file s ceskym hlasem ?

diky moc za ochotu.







Mio-Treo.info píše:
Obrázek
Naposledy upravil Mio-Treo.info dne 14 zář 2015 18:05, celkově upraveno 1
Důvod: Linky do [code][/code]
supak
 
Příspěvky: 9
Registrován: 12 zář 2015 19:52

Re: PRIMO 2

Příspěvekod vovi v 14 zář 2015 12:31

Hlas Zuzana je TTS hlas - tedy dostává od navigace texty a hlasový syntezátor je "čte". Je pro něj potřeba spousta dalších věcí (to jsou ty další adresáře). Jestli to chceš mít jednoduché, stáhni si nějaké "obyčejné hlasy" - ty mají hlášky napevno předem nahrané a chodí vše "samo"; stačí jen příslušný hlas nakopírovat do složky VOICE v CONTENTu.

Tyhle hlasy by měly být také na tomasii.cdc.cz , případně se dá leccos dohledat i tady na fóru v sekci viewforum.php?f=6
vovi
Prestigio MPT5777_3G (Android 4.2.2)
Huawei Ascend P7 (Android 5.1.1)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor
 
Příspěvky: 7357
Registrován: 16 čer 2008 18:31
Bydliště: Praha 9 - Jahodnice

Re: PRIMO 2

Příspěvekod supak v 14 zář 2015 14:02

diky moc.

Problem je v tom, ze i kdyz jsem tam ted nahral cesky hlas, tak v nastavenich (v samotne GPS MIO c720) nemam moznost nastavit hlas ?
Je to vubec mozne ? S cim to muze souviset....se softwarem ktery tam mam ? Ten iGO primo 2.4 jsem dal pric a ted tam mam iGO primo 2.0 (spousteci soubor je i3-Primo.exe).
Taky stazeny s warezu.
Tedy mozna jina verze, nemam ani tuseni. Ale jde to dobre....akurat mi tam mluvi anglicky hlas. Cesky hlas jsem si nakopiroval do adresare Content/Voice, ale v okne Settings, v hlavnim menu nemam vubec ponuku na zmenu hlasu.... :-(
supak
 
Příspěvky: 9
Registrován: 12 zář 2015 19:52

PředchozíDalší

Zpět na iGO PRIMO pro Windows Mobile a CE

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků