Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

PRIMO 2

Zde řešíme problematiku pouze programu iGO PRIMO - skiny, konfigurační soubory, schemata...
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

PRIMO 2

Příspěvekod amatér v 26 pro 2011 13:18

Zde můžete diskutovat o novém PRIMO 2.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11108
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: PRIMO 2

Příspěvekod happy66 v 26 pro 2011 13:36

Už si ho otestoval?
Zatím sem tam moc nového neobjevil... :roll:
MIO C520 - Primo 9.6.5.216230 - skin fm+a 2.0.6.+TTs Zuzana
SDHC Transcend 8gb class 10
SDHC ADATA UHS-I 16gb class 10
SD Kingston 2gb (servis)
Here+TopMap


Nevrtej do ničeho co funguje!!!
Uživatelský avatar
happy66
 
Příspěvky: 992
Registrován: 21 zář 2010 20:19
Bydliště: Vsetín

Re: PRIMO 2

Příspěvekod amatér v 26 pro 2011 14:12

Ne, ještě jsem neměl kdy.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11108
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: skin amatér pro PRIMO 2

Příspěvekod szur v 26 pro 2011 20:41

Při nadčitaní Prima 2 ,asi v polovině uvodní obrazovky mi naskoči tabulka :
""NAVIEXTRAS Warming!!!
The dejvice connects to a server different from the NE live servers!!"""
Když kliknu na OK tak nadčitaní v uvodní pokračuje a navi najede. Děla to někomu take a jak se toho zbavit.
Děkují za radu.
Navon 560--Primo 216 230 _fmilan_amater
Honor 9_Nextegen_Skin_Pongo
Uživatelský avatar
szur
 
Příspěvky: 346
Registrován: 21 led 2010 20:33
Bydliště: Čes-slov-pol. pomezi

Re: skin amatér pro PRIMO 2

Příspěvekod pithy v 26 pro 2011 20:47

Pokud se nemíníš někam připojovat, tak bych zkusil v první řadě vystředníkovat ty zápisy o serverech v sys.
MODECOM MX2 HD : SDHC 32 GB, Primo 2.0;
Google Nexus 7
Uživatelský avatar
pithy
 
Příspěvky: 232
Registrován: 02 kvě 2009 21:48

Re: PRIMO 2

Příspěvekod szur v 26 pro 2011 21:25

Zapisy jsem smazal .Warming vyskakuje dal.
PS.
Omlouvam se za nevhodne umistění předchoziho přispěvku /špatné vlakno/
Naposledy upravil szur dne 26 pro 2011 21:50, celkově upraveno 1
Navon 560--Primo 216 230 _fmilan_amater
Honor 9_Nextegen_Skin_Pongo
Uživatelský avatar
szur
 
Příspěvky: 346
Registrován: 21 led 2010 20:33
Bydliště: Čes-slov-pol. pomezi

Re: PRIMO 2

Příspěvekod happy66 v 26 pro 2011 21:32

Mě to nedělá... :roll:
MIO C520 - Primo 9.6.5.216230 - skin fm+a 2.0.6.+TTs Zuzana
SDHC Transcend 8gb class 10
SDHC ADATA UHS-I 16gb class 10
SD Kingston 2gb (servis)
Here+TopMap


Nevrtej do ničeho co funguje!!!
Uživatelský avatar
happy66
 
Příspěvky: 992
Registrován: 21 zář 2010 20:19
Bydliště: Vsetín

Re: PRIMO 2

Příspěvekod amatér v 26 pro 2011 21:39

Jde o to co všechno v sys.txt máš.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11108
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: PRIMO 2

Příspěvekod szur v 26 pro 2011 21:42

Muj sys.txt
Kód: Vybrat vše
device]
type="NAVON_N560"

[gps]
port=7
baud=57600
set_messages=0

[debug]
skip_eula="1"
show_performance="0"
reserve_memory="2097152"
cache="262144"
        screenshotfilename="\snimky\obr_%02d.jpg"
    screenshotsavecameraini=0
   
show_battery_percent=1
experimental_features=1
raster_quality=1
usenightmode_tunel=1 ;getsysentry

[dynamiccompressor]
compressor=1
gain=8

    [folders]
    content="\MobileNavigator\content"

[3d_config]
Roadsign_lines_per_screen=10

    [3d]
max_pois_on_horizont=7   

[network]
available ="1"

[power]
backlight_status=0
powermgm_state = "0"
skip_resume_process = 1
skip_suspend_process = 1


[sound]
use_method="1"
os_volume="255"
sound_volume="255"
voice_volume="255"
ding=0
sound_q_length=200
queue_length=200
csv_voice_enabled=1

[tts]
automatic_direction_conversion=1
always_say_road_names=3
announce_street_name=1
announce_exit_directions=1
skip_exit_numbers=2
correction_overspeed_unit=1
ttspro_whereami=1

[tmc]
source="royaltek"
port="COM,1"
internal_tmc_name="royaltek"

[interface]
maxzoom2d=6000000
show_exit=1
mapfontscale=180
popup_info=1
extra_settings=1
show_mapchanger=1

[utility]
calibratefix=1

[vr]
disabled=0

[voice]
first_guidance_area_radius_in_m=200
trafficlight=1
Navon 560--Primo 216 230 _fmilan_amater
Honor 9_Nextegen_Skin_Pongo
Uživatelský avatar
szur
 
Příspěvky: 346
Registrován: 21 led 2010 20:33
Bydliště: Čes-slov-pol. pomezi

Re: PRIMO 2

Příspěvekod amatér v 26 pro 2011 21:52

Smaž:
Kód: Vybrat vše
[network]
available ="1"


Proč potřebuješ u PNA
Kód: Vybrat vše
[utility]
calibratefix=1
???
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11108
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Další

Zpět na iGO PRIMO pro Windows Mobile a CE

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků