Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

PRIMO 2

Zde řešíme problematiku pouze programu iGO PRIMO - skiny, konfigurační soubory, schemata...
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: PRIMO 2

Příspěvekod amatér v 14 zář 2015 15:04

Změna hlasu se provádí v navigační aplikaci, ne v nastavení přístroje.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11087
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: PRIMO 2

Příspěvekod supak v 14 zář 2015 15:12

amateri, muzes to prosim trochu vysvetlit, co to znamena v navigacni aplikaci ?
Skousel jsem ted zase vratit Mio primo 2.4 Truck....tam mi totiz kdyz kliknu na MioMap (to prvni tlacitko v menu pristroje) nabidne, jaky chci mit hlas.
Samo se mne to zepta. Ale zase mi to potom kdyz si chci jiz nastavit trasu MRZNE. Takze je to zase nananic.

Kdyz se vratim k tomu iGo primo2.0.1, kde spousteci soubor je nejaky i3-Primo.exe, tak to vse dobre funguje, akurat se mne nezepta na ten voice a mluvi to anglicky.
supak
 
Příspěvky: 9
Registrován: 12 zář 2015 19:52

Re: PRIMO 2

Příspěvekod amatér v 14 zář 2015 15:33

Co zkusit: Více... > Nastavení > Zvuk a varování > Jazyk hlasu ????

==========================================================
navigační aplikace = PRIMO = SW
navigační přístroj = Mio = HW
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11087
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: PRIMO 2

Příspěvekod supak v 14 zář 2015 16:18

nic, skusil jsem tam dat opet Igo primo 2.0 namisto toho 2.4 Nemrzne to a hlavne mi to z niceho nic nabidlo ten VOICE, co predtim ne. Dela si to co chce.
Jdu to vyzkouset i do auta, snad to pujde :-)
supak
 
Příspěvky: 9
Registrován: 12 zář 2015 19:52

Re: PRIMO 2

Příspěvekod supak v 14 zář 2015 16:21

amatér píše:Co zkusit: Více... > Nastavení > Zvuk a varování > Jazyk hlasu ????

==========================================================
navigační aplikace = PRIMO = SW
navigační přístroj = Mio = HW



Praveze tam jsem byl, to byla prvni vec, ze jsem sel do nabidky nastaveni. Ale zadnou ponuku s nazvem Zvuk a Varovani tam nemam. Prislo mi to divne.
Ale asi to tam proste neni, myslim na Mio C720. Funguje to tak, ze se to uzivatele zepta pri nacitani MioMap SW (tedy IGO primo). Pro jitotu jsem si stahl jeste IGO Primo 1.2 balicek.....ale to uz bude muj posledni pokud, pokud Primo 2.0 selze :-)
supak
 
Příspěvky: 9
Registrován: 12 zář 2015 19:52

Re: PRIMO 2

Příspěvekod supak v 14 zář 2015 17:29

Tak uz to jde !! :-)

Nevim cim to bylo, ale bylo asi nutne zkouset vypnout/zapnout metodu, kym se nove nainstalovany nastavi.
Funguje to pri iGO Primo 2.0, jedna se o verzi i3, kde spousteci soubor se jmenuje i3-Primo.exe. Bezi to mnohem lepe / neseka to a nemrzne, jako pri iGO primo 2.4

Mio c720 nema v ponuce Nastaveni moznost zvolit si Voice....tedy hlas. Tuto moznost mi po nainstalovani Primo 2.0 nabidla GPS sama (potom, co jsem klikl na MioMap tlacitko).

Diky moc jeste jednou vsem na tomto foru, co mi pomohli.
supak
 
Příspěvky: 9
Registrován: 12 zář 2015 19:52

Re: PRIMO 2

Příspěvekod mirek22 v 21 lis 2015 19:23

Chlapi Primo mně nazvi cizích měst zobrazuje v češtině jak to udělat aby byl originální nazvi měst ?
Děkuji moc za radu.
Navon N 750 / Primo 9.6.5.245577 (6.07.2012) ,Micro SD Kingston 32GB
Samsung Galaxi Sau ROM JW8 2.3.6 SGS
Semaphore 2.7.4
Uživatelský avatar
mirek22
 
Příspěvky: 269
Registrován: 10 zář 2008 20:43


Re: PRIMO 2

Příspěvekod vydelekseznam v 27 lis 2015 12:25

Zdravím mám nainstaleno Promo 2 verze 9.6.2.209584 dá se nějak nastavit aby se daly vybrat mapy třeba tomtom nebo navteq? Dříve jsem měl nějakou IGO 8 a v tom to šlo. Dík za info.
vydelekseznam
 
Příspěvky: 2
Registrován: 19 lis 2015 13:45

Re: PRIMO 2

Příspěvekod SvoDa v 27 lis 2015 13:28

Např. přes tzv. amatérův "profilový mapchanger" viz návod zde viewtopic.php?p=78874#p78874 (na konci amatérova příspěvku)
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11682
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

PředchozíDalší

Zpět na iGO PRIMO pro Windows Mobile a CE

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků