Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

PRIMO 2

Zde řešíme problematiku pouze programu iGO PRIMO - skiny, konfigurační soubory, schemata...
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: PRIMO 2

Příspěvekod vydelekseznam v 12 bře 2016 16:06

Mám dotaz, dá se někde nastavit přesnost hlášení značek? Hlásí mi to zhruba 100 metrů po projetí značky.
vydelekseznam
 
Příspěvky: 2
Registrován: 19 lis 2015 13:45

Re: PRIMO 2

Příspěvekod amatér v 12 bře 2016 17:00

Ano dá. Vyplni si hlášení tts a jezdi podle dopravních značek u silnice.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11146
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: PRIMO 2

Příspěvekod Jarouš v 13 bře 2016 17:00

Stale dokola tady upozornujeme, ze navigace neni vsemocna.Je to pouze podpurny prostredek a odpovedny clovek by se mel ridit dopravnim znacenim, na ktere se diva pres sklo sveho auta a ne prez navigaci.
Acer Iconia 8´,Lenovo tab 8'
mapy HERE 2017/Q3
Samsung S7 Edge, Elephone 3M 4G
EFENDI A STRÁŽCE ČISTOTY FÓRA
Uživatelský avatar Administrátor
Jarouš
Administrátor
 
Příspěvky: 5703
Registrován: 01 črc 2008 14:14
Bydliště: Liberec 30 - Vratislavice

Re: PRIMO 2

Příspěvekod karolkopictures v 14 bře 2016 18:39

ked nadstavím adresu,a ked kliknem sputiť vypíše mi chybové hlásenie
"failed to open file
map_housenumber_bg@ 130x28.bmp
exitinig aplication."
neviem čo s tým :help:
FOFO MK1,FOFO MK3,Sync II,Cooltraxx,Navio 520,Lenovo K5
Uživatelský avatar
karolkopictures
 
Příspěvky: 44
Registrován: 21 črc 2014 19:21

Re: PRIMO 2

Příspěvekod Mio-Treo.info v 14 bře 2016 19:33

2 karolkopictures:

V data.zip nebo ve skinu ti chybí uvedený obrázek - pokud používáš skin, zkus přepnout na defaultní, nebo vyměň data.zip za jiný. Případně můžeš zkusit onen obrázek vyhledat v jiném data.zip a nakopíruj ho do toho, co používáš.
Sony Xperia Z5 Dual & Sony SmartWatch SW3 | Epad Chuwi Hi8 Pro Dualboot | Asus Fonepad | GoClever TAB R104 | Mio C720 | Mio H610 | Navon N490 Plus Lifetime | Prestigio GEOVISION 4500TMC | Blaupunkt TravelPilot 700 | Medion GoPal P4445 | Sencor SCD 9304GPS | Palm Centro
Uživatelský avatar Administrátor
Mio-Treo.info
Administrátor
 
Příspěvky: 1014
Registrován: 29 led 2009 23:26

Re: PRIMO 2

Příspěvekod karolkopictures v 15 bře 2016 11:33

Ďakujem,už som to rozbehol,musel som nakoniec prepísať celé data zip.,nepoužívam skin
FOFO MK1,FOFO MK3,Sync II,Cooltraxx,Navio 520,Lenovo K5
Uživatelský avatar
karolkopictures
 
Příspěvky: 44
Registrován: 21 črc 2014 19:21

Re: PRIMO 2

Příspěvekod SvoDa v 15 bře 2016 14:48

Rozhodně by se neměly míchat data.zip různých edicí programu.
Když se míchají nebo se dokonce uživatelsky nějak editují, pak nastává ten problém failed to open file
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11684
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: PRIMO 2

Příspěvekod karolkopictures v 15 bře 2016 20:30

ale ja som to nemiešal,až potom ked mi to vypísalo to hlásenie ;-)
FOFO MK1,FOFO MK3,Sync II,Cooltraxx,Navio 520,Lenovo K5
Uživatelský avatar
karolkopictures
 
Příspěvky: 44
Registrován: 21 črc 2014 19:21

Re: PRIMO 2

Příspěvekod Mio-Treo.info v 15 bře 2016 22:03

2 karolkopictures:

Ono se může stát, že originální data.zip nepodoporuje tvoje rozlišení displeje, případně došlo k jeho poškození při kopírování do navigace nebo stahování (nebo již při uploadu) a pak nezbývá nic jiného, než ho vyměnit - pokud neseženeš originál jinde, tak ho můžeš zkusit nahradit, ale měl by být alespoň pro stejnou verzi Prima (2.0, 2.4...) ;-)
Sony Xperia Z5 Dual & Sony SmartWatch SW3 | Epad Chuwi Hi8 Pro Dualboot | Asus Fonepad | GoClever TAB R104 | Mio C720 | Mio H610 | Navon N490 Plus Lifetime | Prestigio GEOVISION 4500TMC | Blaupunkt TravelPilot 700 | Medion GoPal P4445 | Sencor SCD 9304GPS | Palm Centro
Uživatelský avatar Administrátor
Mio-Treo.info
Administrátor
 
Příspěvky: 1014
Registrován: 29 led 2009 23:26

Re: PRIMO 2

Příspěvekod karolkopictures v 16 bře 2016 19:12

ja som to normálne používal,až po nejakom čase to vypísalo tú chybu,a mám primo 2.0 asi ;-) ,píše mi tam 9.6.2.0
FOFO MK1,FOFO MK3,Sync II,Cooltraxx,Navio 520,Lenovo K5
Uživatelský avatar
karolkopictures
 
Příspěvky: 44
Registrován: 21 črc 2014 19:21

Předchozí

Zpět na iGO PRIMO pro Windows Mobile a CE

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků

cron