Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Primo Rastrove mapy Google

Zde řešíme problematiku pouze programu iGO PRIMO - skiny, konfigurační soubory, schemata...
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Primo Rastrove mapy Google

Příspěvekod TerrySK v 21 črc 2011 21:58

Tak sa už objavili prve pokusy od priateľov z ru fora, konkretne od Psb

Licencia pochadza z Izraelu aj licenčne mapy, na základe toho vyrobil Psb časť Moskvy.
Fungovať to funguje na šochli vpoho, na emulatoru sa mi to nepodarilo rozchodiť, rozvrzalo to cele primo s erormi. :D :D :D


ffscreen_00001.jpg

ffscreen_00003.jpg

ffscreen_00006.jpg

ffscreen_000013.jpg

ffscreen_000014.jpg

ffscreen_000016.jpg

ffscreen_000019.jpg



thx Psb
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil TerrySK dne 22 črc 2011 22:24, celkově upraveno 1
Uživatelský avatar
TerrySK
 
Příspěvky: 167
Registrován: 24 kvě 2010 19:39
Bydliště: Hamburg - Trenčin

Re: Primo Rastrove mapy Google

Příspěvekod hladik2 v 22 črc 2011 07:43

Asi tak bych si přestavoval rastrové a sat.mapy.Vypadá to oproti Izraeli podstatně lépe.
Sony Xperia ARC,iGo Primo2 Android ICS 4.0.4/Root
PRESTIGIO GV 7777
Obrázek
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
hladik2
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 1840
Registrován: 05 zář 2008 21:04
Bydliště: Stará Boleslav

Re: Primo Rastrove mapy Google

Příspěvekod TerrySK v 22 črc 2011 22:42

Rozchodený 3D pohľad v rastrových mapach,
zapis v sys.txt

[debug]
raster_quality=0 ;; slaba kvalita
raster_quality=1 ;; lepšia kvalita

nič moc rozdiel,
PS:
určite by som dal prednosť pred google sat snimkami bing map sat snimkom, su v lepšej kvalite
skuste kuknuť ako maju spraveny zatiaľ časť zap. nemecka
Kód: Vybrat vše
http://www.bing.com/maps/

vyhľadať mesto Hamburg, zapnuť Bird's eye, približiť na vzdialenosť 25m prepina do 3D
Naposledy upravil TerrySK dne 28 črc 2011 09:55, celkově upraveno 2
Uživatelský avatar
TerrySK
 
Příspěvky: 167
Registrován: 24 kvě 2010 19:39
Bydliště: Hamburg - Trenčin

Re: Primo Rastrove mapy Google

Příspěvekod amatér v 26 črc 2011 13:47

post-67033-1311678744_thumb.jpg

Praha, snímek z družice Google Earth
post-67033-1311678891_thumb.jpg

Autor psb. Nástroj pro kompilaci rastrových map prý zveřejní po otestování během několika dní.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11145
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: Primo Rastrove mapy Google

Příspěvekod vu5936 v 26 črc 2011 17:25

.
Naposledy upravil vu5936 dne 27 črc 2011 21:15, celkově upraveno 1
vu5936
 
Příspěvky: 417
Registrován: 18 črc 2010 19:01

Re: Primo Rastrove mapy Google

Příspěvekod amatér v 26 črc 2011 17:27

Praha
Snap_2011.07.26_18h18m45s_001.png
Snap_2011.07.26_18h19m05s_002.png

Pro zlepšení kvality zobrazení je možno použít zápis:
Kód: Vybrat vše
[debug]
raster_quality=1

(já měl za to, že ho sem dával už TerrySK, ale nemohu to najít, nebo jsem to přehlédl?)

Pro 3D zobrazení, nejsou, zatím, rastrové mapy 2x vhodná volba.
Můžete testovat
:arrow: :idea:

Edit:
@vu5936
Myslím, že to zrovna záměr nebyl. Na druhou stranu, je to první město mimo Rusko. Každý má svobodnou volbu. ;)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11145
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: Primo Rastrove mapy Google

Příspěvekod vu5936 v 26 črc 2011 17:36

Jasně, to byl pokus o vtip :oops:
V jakém rozsahu jsi pokryl Prahu? Resp. jaká je velikost contentu oblasti, kterou jsi pokryl?
vu5936
 
Příspěvky: 417
Registrován: 18 črc 2010 19:01

Re: Primo Rastrove mapy Google

Příspěvekod amatér v 26 črc 2011 17:43

Tohle dělal psb, ne já. Velikost souborů :
Snap_2011.07.26_18h44m11s_004.png

Mapy jsou k mání zde:
Kód: Vybrat vše
http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=255574&st=0#entry8394426
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11145
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: Primo Rastrove mapy Google

Příspěvekod SvoDa v 26 črc 2011 17:58

Díky Mirku. ve 3D je to "zvláštní", ale ve 2D si myslím, že je to, alespoň pro mne, skvělé a jistě se mi to bude hodit. ;)

jen tak přemýšlím, jakou kapacitu bude muset mít má SD, aby na ní mohla být ČR :?: :? :lol:
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11684
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: Primo Rastrove mapy Google

Příspěvekod vovi v 26 črc 2011 19:03

Stávající rastrová mapa (1:25000) celé ČR má asi 16 GB.
vovi
Prestigio MPT5777_3G (Android 4.2.2)
Huawei Ascend P7 (Android 5.1.1)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor
 
Příspěvky: 7362
Registrován: 16 čer 2008 18:31
Bydliště: Praha 9 - Jahodnice

Další

Zpět na iGO PRIMO pro Windows Mobile a CE

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků