Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Navon N480 - pruhy a návěsné tabule

Zde řešíme problematiku pouze programu iGO PRIMO - skiny, konfigurační soubory, schemata...
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Navon N480 - pruhy a návěsné tabule

Příspěvekod ShW v 29 bře 2011 11:09

Dobrý den, potřeboval bych poradit. Mám navigaci Navon N480, a ikdyž mám v nastavení zaškrtnuté zobrazování více pruhů a návěsných tabulý tak se mi přesně ani jedno z toho nezobrazuje. Nemohl by mi někdo poradit co s tímto problémem? Předem děkuji za případné rady.
ShW

Re: Navon N480 - pruhy a návěsné tabule

Příspěvekod vovi v 29 bře 2011 12:03

Záleží to na verzi a původu mapových podkladů. Zkus simulovat průjezd trasy Praha - Brno po D1. Tam by něco z toho mělo být u všech verzí map...
Asi nejlepší mapy s nejkompletnějšími daty (z tohoto pohledu) byly NQ i TA z konce roku 2009; v novějších mapách bohužel tyto údaje postupně mizí...
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Zpět na iGO PRIMO pro Windows Mobile a CE