Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Problém Reset-čína 5"

Zde řešíme problematiku pouze programu iGO PRIMO - skiny, konfigurační soubory, schemata...
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Problém Reset-čína 5"

Příspěvekod Rolf1 v 28 úno 2011 17:55

Mám problémek s čínou 5", IGO Primo 1.1/8.5.11-155811. Při pokusu o změnu hlasu z dostupných českých se navigace po výběru jakéhokoliv hlasu a návratu zpět resetuje. Vše začalo při prvním výběru kdy při procházení seznamu hlasů vyskočilo chybové okno s hlášením, že soubor bmp u jednoho hlasu je vadný. Editoval jsem tedy tento soubor a pokusně odstranil vadný bmp(tento hlas obsahoval dva obrázky). Od této chvíle nejde vybrat jiný hlas. Pokusně jsem odstranil všechny hlasy a nechal ve složce jen ten jeden o který mám zájem, ale takhle se nerozběhla vůbec. Soubor save mám obavu smazat, protože obsahuje nějaké soubory s názvem TMC-což mi momentálně taky neběží, ale věřím, že jednou to nastavím a poběží to. :roll:
C260, TT Go910, HP 614C, china 5"+WiFi
SW: Mio, TT7, IGO 8, IGO Primo
Rolf1

Re: Problém Reset-čína 5"

Příspěvekod vovi v 28 úno 2011 21:24

Tak si to SAVE zazálohuj a kdykoliv tam pak můžrš cokoliv ze zálohy vrátit zpět. A když to pak srovnáš s tím novým SAVE, které zase vznikne, tak možná přijdeme na to, v čem to bylo...
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod Rolf1 v 01 bře 2011 21:10

OK, zkusím na to juknout v čem bude rozdíl. Výpis dodám po testu, pokud to nezabere. Rád bych tomu přišel na kloub. :o
Rolf1

Příspěvekod Rolf1 v 03 bře 2011 22:00

Tak jsem provedl konečnou úpravu, vymazal jsem problematický hlas Voice_CZE_mj30, následně smazal Save a vše chodí jak má. Tenhle hlas klidně oželím ;) . Díky za nakopnutí vovi, jdu se v tom šťourat dále.
Rolf1

Zpět na iGO PRIMO pro Windows Mobile a CE