1) když jedu ve městě běžně na 3D, navigace je přiměřeně oddálená od vozovky. to mi vyhovuje. V nastavení GJ je tuny klikátek a i když jej mám česky, nedokážu deaktivovat tyto fíčury.
a) když vyjedu mimo město, mapa se oddálí, takže vidím 3D na 40 km dopředu. kterým klikátkem vypnout? chci trvale běžné 3D, tot vše.
b) mám pocit, že když jedu kolem radaru, 3D se změní na 2D a nevrátí se zpět většinou. kterým klikátkem vypnout? chci trvale běžné 3D, tot vše.
c) v Igo8 jsem měl za jízdy na diplay vlevo dole piktogram aktuálně povolené rychlosti. At ted v Primu v MANUÁLNÍ OMEZENÍ RYCHLOSTI nastavuju cokoliv, bud tam piktogram vubec není, nebo tam je natvrdo třeba 50ka. nepotřebuju. chci samočinně se měnící dle toho, kde zrovna jedu. co zaklikat a kde?
2) Radary: miluju mluvící radary. nemluví mi.
a) zkoušel jsem TTS viewtopic.php?p=54912#p54912 , nemluvilo.
b) raději bych teda ty klasické viewtopic.php?f=77&t=1277&p=56456&hilit=radary+primo+tts+hlas+namluven%C3%A9#p56456 verze D Hlas NEtts, taky nemluví.
c) v obou případech jsem nedokázat deaktivovat v menu otravné pernamentní pípání před radarem. kde lze pípání vypnout?
Děkuji za rady jak deaktivovat obrovské změny náhledu (necht se oddaluje a přibližuje jako v Primu bez skinu), s tím údajem o omezené rychlosti a jak zprovoznit mluvící radary starým zpusobem (s primo/audio).
děkuji.
Aktualizovat na novější Primo 1,1 a použít novější skiny se mi nechce, protože to je navigace služební a hodlám ofic aktualizovat mapy, tak abych to nedojebal. zálohu továrních souborů mám.
sys.txt obsahuje pouze:
- Kód: Vybrat vše
[device]
type="navon_N750"
[interface]
extra_settings=1
[roundaboutcam]
enabled=0
centery=50