Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Emulátor pro IGO PRIMO

Zde řešíme problematiku pouze programu iGO PRIMO - skiny, konfigurační soubory, schemata...
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: Emulátor pro IGO PRIMO

Příspěvekod velsak v 14 úno 2011 16:34

aha, já se furt snažil to nějak uložit v emulátoru, nenapadlo mě to udělat přímo v primu .... :oops:
Jiayu G3 - 1280*720, 1GB RAM, DUAL SIM, ICS 4.0.4
PRIMO Primo 9.6.29.390522, diMkaWA aP.1.1.4 for 2.4 ve vlastní úpravě
Uživatelský avatar
velsak
 
Příspěvky: 476
Registrován: 07 led 2010 12:16
Bydliště: Jilemnice

Re: Emulátor pro IGO PRIMO

Příspěvekod tomik88 v 16 dub 2011 21:24

v tom ruskym emulatoru se mi igo spusti ale nenajde mi to gps signal,nevite jak to spravit, snad by to pry melo jit pres gps gate,mate s tim nejaky zkusenosti nebo lepsi napad jak to zprovoznit??diky
tomik88
 
Příspěvky: 66
Registrován: 06 říj 2010 16:59

Re: Emulátor pro IGO PRIMO

Příspěvekod tomasii v 16 dub 2011 23:14

Pokud spouštíš iGO8 v emulátoru v PC a PC nemá zabudovanou GPS-ku, tak ji musíš připojit externě (přes usb, BT, atd), ale musíš k ní mít v PC driver, který udělá to, že se GPS-ka přemapuje na nějaký sériový port a ten pak navolíš v iGO8, které běží v emulátoru.
Tomáš

C710, H610, C520, čína 6", i9100 a S5100

Obrázek skoro vše najdeš na http://tn.cdc.cz (ZMĚNA!)

Nenajdeš-li odpověď, neposílej sz, ale ptej se na fóru - dočkáš se tak spíš odpovědi.
Uživatelský avatar Moderátor
tomasii
Moderátor
 
Příspěvky: 3345
Registrován: 16 čer 2008 18:47
Bydliště: Praha 4

Re: Emulátor pro IGO PRIMO

Příspěvekod peter63 v 21 dub 2011 08:18

Da sa nejak emulovat prijem TMC? Potrebujem zmenit poziciu sily signalu a nazov stanice. Dik.
Xiaomi Mi2S
peter63
 
Příspěvky: 107
Registrován: 25 bře 2009 10:03

Re: Emulátor pro IGO PRIMO

Příspěvekod fmilan v 21 dub 2011 15:12

Není třeba.
Stačí, když u obou zápisů zrušíš podmínku visible a u názvu stanice vyměníš
textmodel_wstr="tmc.current_station_name"
třeba za
text="ahoj"
Po upravení pozice zase vše vrátíš zpět.

V emulátoru to vypadá asi takto:

obr.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
fmilan
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 1987
Registrován: 10 bře 2009 17:22
Bydliště: Blansko

Re: Emulátor pro IGO PRIMO

Příspěvekod peter63 v 21 dub 2011 20:58

diky moc. Nechcem byt nevdacny, ale napadlo ma to same a vdaka tomu som si upravil skin. Stejne dik za ochotu.
Xiaomi Mi2S
peter63
 
Příspěvky: 107
Registrován: 25 bře 2009 10:03

Re: Emulátor pro IGO PRIMO

Příspěvekod patroriku v 13 led 2012 20:07

Ahoj,
take bych chtel zkusit nejaky emulator,ale nevim jaky :oops: Mam win 7 . Navi mam aute a uz me naba stale behat od pocitace do auto neco zkouset :lol:
Navi - Pioneer Avic F910BT + Primo 2 ...
patroriku
 
Příspěvky: 35
Registrován: 06 pro 2010 21:47

Re: Emulátor pro IGO PRIMO

Příspěvekod happy66 v 24 led 2012 17:55

Funguje vám Primo 2.0 v emulátoru? Mě to nejde.... :(
MIO C520 - Primo 9.6.5.216230 - skin fm+a 2.0.6.+TTs Zuzana
SDHC Transcend 8gb class 10
SDHC ADATA UHS-I 16gb class 10
SD Kingston 2gb (servis)
Here+TopMap


Nevrtej do ničeho co funguje!!!
Uživatelský avatar
happy66
 
Příspěvky: 992
Registrován: 21 zář 2010 20:19
Bydliště: Vsetín

Re: Emulátor pro IGO PRIMO

Příspěvekod Mirus v 24 led 2012 18:46

Proč by nešlo ? Mě jde . Jaký Emulátor používáš ?
GoClever 4384FMBT
SE Xperia Neo V Silver - Android 4.0.4
Prestigio GeoVision 7777
Xiaomi Redmi 3S 3GB/32GB , CZ LTE - Android 6.0.1
Uživatelský avatar
Mirus
 
Příspěvky: 494
Registrován: 12 lis 2009 06:40
Bydliště: Pardubice

Re: Emulátor pro IGO PRIMO

Příspěvekod happy66 v 24 led 2012 19:03

Emulator CE-CZ.... :roll:
Už mě to najelo, ale s jiným branding.zip..... :(
MIO C520 - Primo 9.6.5.216230 - skin fm+a 2.0.6.+TTs Zuzana
SDHC Transcend 8gb class 10
SDHC ADATA UHS-I 16gb class 10
SD Kingston 2gb (servis)
Here+TopMap


Nevrtej do ničeho co funguje!!!
Uživatelský avatar
happy66
 
Příspěvky: 992
Registrován: 21 zář 2010 20:19
Bydliště: Vsetín

PředchozíDalší

Zpět na iGO PRIMO pro Windows Mobile a CE

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků