Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Emulátor pro IGO PRIMO

Zde řešíme problematiku pouze programu iGO PRIMO - skiny, konfigurační soubory, schemata...
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: Emulátor pro IGO PRIMO

Příspěvekod rasto8 v 12 úno 2011 23:44

Nemal som tam zlozku APP, takze mi to tlacitko nefungovalo. Dakujem uz to ide.
MIO C720 TMC, Transcend SDHC 16GB class10
Miomap 2008 - SD
iGO8 8.3.5. Primo 9.6.2.

MIO spustac v2 MIO unlock v3
Uživatelský avatar
rasto8
 
Příspěvky: 295
Registrován: 24 led 2010 13:44
Bydliště: SK

Re: Emulátor pro IGO PRIMO

Příspěvekod expertdb v 13 úno 2011 09:50

@ fmilan+ostatní
Zatím emulátor nejede.Je potřeba mít něco v sys.txt ?
Evolve Multitraxx
Igo Primo 2 + skin ZoZo_ex
expertdb
 
Příspěvky: 403
Registrován: 05 pro 2008 18:00

Re: Emulátor pro IGO PRIMO

Příspěvekod honzast v 13 úno 2011 19:11

Pro základní režim sys.txt vůbec emulátor nepotřebuje. Spíš napiš co nejede. Zda se vůbec emulátor nerozjede a nebo se nerozjede Primo.
NONAME Čína 5" Win CE6, 800x480, 128RAM, PRIMO 8.5.11.168090, Xperia Arc S neotevřený, Android 4.0.4 Primo pro Android Think 1.1 ver. 9.6.7.235654
honzast
 
Příspěvky: 126
Registrován: 07 úno 2010 22:02
Bydliště: Brno

Re: Emulátor pro IGO PRIMO

Příspěvekod expertdb v 13 úno 2011 20:01

Nerozjede se Primo.
Evolve Multitraxx
Igo Primo 2 + skin ZoZo_ex
expertdb
 
Příspěvky: 403
Registrován: 05 pro 2008 18:00

Re: Emulátor pro IGO PRIMO

Příspěvekod hladik2 v 13 úno 2011 20:04

Včera jsem ho také nerozjel,musel jsem odstranit UI_IGO9.
Sony Xperia ARC,iGo Primo2 Android ICS 4.0.4/Root
PRESTIGIO GV 7777
Obrázek
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
hladik2
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 1839
Registrován: 05 zář 2008 21:04
Bydliště: Stará Boleslav

Re: Emulátor pro IGO PRIMO

Příspěvekod Mirus v 13 úno 2011 20:54

Jestli to zkoušíš na Emulátoru od fmilana , tak na něm mi jede Primo normálně . Nejdřív jsem vyházel vše co není úplně nutné (obsah - car,scheme,tutorial a pod) a nechal jenom mapu ČR . Postupně jsem přidal - mapu SK,building,dem,poi,skin diMka a speedcam . A jede to . V mapách nesměl být subor Basemap .
GoClever 4384FMBT
SE Xperia Neo V Silver - Android 4.0.4
Prestigio GeoVision 7777
Xiaomi Redmi 3S 3GB/32GB , CZ LTE - Android 6.0.1
Uživatelský avatar
Mirus
 
Příspěvky: 494
Registrován: 12 lis 2009 06:40
Bydliště: Pardubice

Re: Emulátor pro IGO PRIMO

Příspěvekod expertdb v 14 úno 2011 07:39

Tak Primo už jede. Musí se spouštět pouze souborem CE6. Já to předtím zkoušel CE5 a to nešlo.

Ještě poslední doplňující otázka: pokud si něco změním v kodu v Primu,které mám otevřené v emulátoru , musím zavřít a znova spustit emulátor, nebo se změna projeví ihned?
Evolve Multitraxx
Igo Primo 2 + skin ZoZo_ex
expertdb
 
Příspěvky: 403
Registrován: 05 pro 2008 18:00

Re: Emulátor pro IGO PRIMO

Příspěvekod honzast v 14 úno 2011 08:29

Pracuje úplně stejně jako navi. Kde je nutný restart zvolíš File - reset a buď soft nebo hard. To pokud potřebuješ resetovat emulátor a nebo vypneš a zapneš Primo.
NONAME Čína 5" Win CE6, 800x480, 128RAM, PRIMO 8.5.11.168090, Xperia Arc S neotevřený, Android 4.0.4 Primo pro Android Think 1.1 ver. 9.6.7.235654
honzast
 
Příspěvky: 126
Registrován: 07 úno 2010 22:02
Bydliště: Brno

Re: Emulátor pro IGO PRIMO

Příspěvekod velsak v 14 úno 2011 09:34

emu mi jede,ale nevím jak ho přinutit aby si zapamatoval např. nastavení časového pásma - když to změním, dám uložit a zavřít, tak po startu je zase tam kde byl, tj. GMT-8.
kam by si měl to nastavení uložit? žádný ini... file mi to nevytváří.
Jiayu G3 - 1280*720, 1GB RAM, DUAL SIM, ICS 4.0.4
PRIMO Primo 9.6.29.390522, diMkaWA aP.1.1.4 for 2.4 ve vlastní úpravě
Uživatelský avatar
velsak
 
Příspěvky: 476
Registrován: 07 led 2010 12:16
Bydliště: Jilemnice

Re: Emulátor pro IGO PRIMO

Příspěvekod fmilan v 14 úno 2011 12:35

Nastavení času funguje taky. Zruší se automatické nastavení čas. pásma, dám -8.00 a zpět. V Save/system.ini se pak mimo jiné objeví

[timezone]
use_auto="0"
use_manual_bias="1"
manual_bias="480" posun v minutách
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
fmilan
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 1987
Registrován: 10 bře 2009 17:22
Bydliště: Blansko

PředchozíDalší

Zpět na iGO PRIMO pro Windows Mobile a CE

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků