Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Emulátor pro IGO PRIMO

Zde řešíme problematiku pouze programu iGO PRIMO - skiny, konfigurační soubory, schemata...
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Emulátor pro IGO PRIMO

Příspěvekod josef.r v 20 zář 2010 16:23

Tak tady to máte:

video natočené telefonem, tak se omlouvám za kvalitu:

Kód: Vybrat vše
http://rapidshare.com/files/420139717/20092010.mp4.html


emulátor:

Kód: Vybrat vše
http://rapidshare.com/files/420135214/iGO_Emulator.zip.html


Do složky \iGO Emulator\igo\Primo si nahrajte svoje primo. V souboru WinMobile6.cmd si nastavte svoje rozlišení, já tam mám svoje 800x480.
Mám to odzkoušené, že to běží na 100% pokud je tam jen jeden hlas a pod WinXP (pod Win7 se to občas seká a někdy přestane mluvit.)
Naposledy upravil josef.r dne 21 zář 2010 08:26, celkově upraveno 1
Uživatelský avatar
josef.r
 
Příspěvky: 161
Registrován: 03 bře 2010 11:13
Bydliště: Praha

Re: Emulátor pri IGO PRIMO

Příspěvekod SvoDa v 20 zář 2010 16:24

Josef, háže mi to tuto chybu :( po té, co zadám volbu jazyka :(
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11682
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: Emulátor pri IGO PRIMO

Příspěvekod josef.r v 20 zář 2010 16:32

Podle hlášení chyby to znamená buď poškozený registr a nebo špatný ovladač, což mi ani jedno nepřipadá. Navíc se mi tato chyba nikdy nezobrazila. Ještě mě napadá, zkus jazyk nastavit na fix a nebo si nech i SAVE z navigace. Já ho taky původně nechal a běželo to bez nastavování.
Uživatelský avatar
josef.r
 
Příspěvky: 161
Registrován: 03 bře 2010 11:13
Bydliště: Praha

Re: Emulátor pri IGO PRIMO

Příspěvekod SvoDa v 20 zář 2010 16:34

taky jsem nejdřív zkoušel 1:1 soubory z navigace a pak jsem zkusil vše default a stále stejné. myslím, že jazykem to nebude, po navolení proužek ještě kousek postoupí
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11682
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: Emulátor pri IGO PRIMO

Příspěvekod josef.r v 20 zář 2010 16:39

Ještě mě napadá, nesmíš mít basemap ve složce s mapami
Uživatelský avatar
josef.r
 
Příspěvky: 161
Registrován: 03 bře 2010 11:13
Bydliště: Praha

Re: Emulátor pri IGO PRIMO

Příspěvekod SvoDa v 20 zář 2010 16:44

jj, to mne taky napadlo hned na začátku po zkušenosti s předch. emulátorem. Není tam. :(
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11682
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: Emulátor pri IGO PRIMO

Příspěvekod josef.r v 20 zář 2010 17:13

Už mě nenapadá nic, leda mi řekni, co chceš za rozlišení a já bych ti to upnul někam komplet a nebo ti můžu upnout mojí 800x480 verzi funkční a že by sis s tim pohrál a třeba bys to rozchodil
Uživatelský avatar
josef.r
 
Příspěvky: 161
Registrován: 03 bře 2010 11:13
Bydliště: Praha

Re: Emulátor pri IGO PRIMO

Příspěvekod kasy v 20 zář 2010 17:17

Ani mě se nedaří.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
MIO C520; Primo 9.6.2.209584 na MFD, Content na SD, skin Dimka-Tomsoft 1.5.3.(a)
Čína 7" s DVB-T, 4GB NandFlash, Primo 9.6.5.245577, skin Dimka-Tomsoft 1.5.3.(a)
kasy
 
Příspěvky: 276
Registrován: 28 zář 2008 17:30
Bydliště: Mníšek pod Brdy

Re: Emulátor pri IGO PRIMO

Příspěvekod amatér v 20 zář 2010 17:23

Asi není třeba jiný upload, soudruzi se pravděpodobně pokoušejí rozjet Primo 1.1.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11087
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: Emulátor pri IGO PRIMO

Příspěvekod Jasper v 20 zář 2010 17:27

Mirku ale to by neměl být problém. Nevím jestli je to stejná verze emulátoru jako mám já ale mě Primo 1.1 jede bez problémů i se Zuzanou.
Máte technický problém s fórem, nebo dotaz k jeho chodu a organizaci ?
Pište na: jasper (zavináč) mojenavigace.cz
Na jiné typy dotazů je zde fórum a proto na ně nereaguji !
Uživatelský avatar Administrátor
Jasper
Administrátor
 
Příspěvky: 2519
Registrován: 16 čer 2008 19:03
Bydliště: Praha 9 - Kbely

Další

Zpět na iGO PRIMO pro Windows Mobile a CE

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník