Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Radary pro Primo - návod a řešení problémů

Zde řešíme problematiku pouze programu iGO PRIMO - skiny, konfigurační soubory, schemata...
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: Radary pro Primo - návod a řešení problémů

Příspěvekod Jasper v 21 bře 2014 05:48

Do souboru doplněny slovenské dálniční sjezdy. Ke stažení jako obvykle zde viewtopic.php?p=56451#p56451
Máte technický problém s fórem, nebo dotaz k jeho chodu a organizaci ?
Pište na: jasper (zavináč) mojenavigace.cz
Na jiné typy dotazů je zde fórum a proto na ně nereaguji !
Uživatelský avatar Administrátor
Jasper
Administrátor
 
Příspěvky: 2519
Registrován: 16 čer 2008 19:03
Bydliště: Praha 9 - Kbely

Re: Radary pro Primo - návod a řešení problémů

Příspěvekod SvoDa v 02 říj 2015 08:12

O radarových databázích s koncovkou .spc jsme tu už psali, např viz viewtopic.php?p=77459#p77459 a viewtopic.php?p=85497#p85497 .
Jelikož se objevily soubory .spc pro jednotlivé země v edici HERE_2015.Q1, zkoumal někdo, kdo má přísl. licenci, co a v jakých kategoriích radarů to vlastně obsahuje za radary např. v ČR ?
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11684
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: Radary pro Primo - návod a řešení problémů

Příspěvekod amatér v 02 říj 2015 13:15

- stabilní
- mobilní
- úsekové
- semafory
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11145
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: Radary pro Primo - návod a řešení problémů

Příspěvekod SvoDa v 03 říj 2015 07:47

A co "hustota" ? Jen hlavní tahy a Praha ?
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11684
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: Radary pro Primo - návod a řešení problémů

Příspěvekod amatér v 03 říj 2015 09:22

Mně ta databáze připadá neobnovovaná, soudě podle databáze z roku 2012. Např. v Lovosicích to oznamuje stabilní radar, který už tam pár let není. V každém případě je jasperova databáze obsáhlejší. Já to používám pro NextGen jen z jednoho důvodu, z databáze *.txt nejsou u NextGen ukončovány úrokové radary.
Zatím nemám licenci, kterou bych Vám mohl poskytnout.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11145
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: Radary pro Primo - návod a řešení problémů

Příspěvekod Mio-Treo.info v 03 říj 2015 15:44

Licenci bych měl, tedy alespoň pro Primo a NAVTEQ 2015.Q1 ;-)

[+] SPOJLER - klikni pro zobrazení nebo skrytí jeho obsahu

Obrázek Obrázek
Sony Xperia Z5 Dual & Sony SmartWatch SW3 | Epad Chuwi Hi8 Pro Dualboot | Asus Fonepad | GoClever TAB R104 | Mio C720 | Mio H610 | Navon N490 Plus Lifetime | Prestigio GEOVISION 4500TMC | Blaupunkt TravelPilot 700 | Medion GoPal P4445 | Sencor SCD 9304GPS | Palm Centro
Uživatelský avatar Administrátor
Mio-Treo.info
Administrátor
 
Příspěvky: 1011
Registrován: 29 led 2009 23:26

Re: Radary pro Primo - návod a řešení problémů

Příspěvekod doktorpechy v 10 led 2016 10:11

Prosím,můžete mi někdo vysvětlit,co znamená v sys.txt zápis "min_frc=5" ?
A druhá věc,proč na mapě je zobrazená ikonka pol.kontroly,ale varovné hlášení mi vizuálně i zvukově oznámí stacionární radar.Dělá mi to docela často i na jiné typy radarů.Co je špatně? Díky
doktorpechy
 
Příspěvky: 51
Registrován: 27 úno 2011 19:26

Re: Radary pro Primo - návod a řešení problémů

Příspěvekod amatér v 10 led 2016 16:12

1) nic, ten zápis je defaultní.Takže v sys.txt zbytečný.
2) používáš skin, nebo ux utilitu s ruskou databází. Ta je jiná než ta naše.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11145
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: Radary pro Primo - návod a řešení problémů

Příspěvekod doktorpechy v 10 led 2016 21:46

Aha, pravda,používám skin DimkaWA pa133,skutečně tam byla pouze ruština a litevština.Díky za radu,s tím si už snad poradím.
doktorpechy
 
Příspěvky: 51
Registrován: 27 úno 2011 19:26

Re: Radary pro Primo - návod a řešení problémů

Příspěvekod doktorpechy v 29 led 2016 21:59

Radary vyřešené,překlad skinu též,velké díky pánové a poslední věc co mě trápí-hlášení překročení rychlosti,např na padesátce jedu šede,liška mi začne nadávat,to beru,skončí omezení,objeví se ikona devadesát a liška mi nadává znovu,přijde mi to jako varování svázané s vizuálním oznámením aktuální povolené rychlosti.Může to být též skinem,nebo ještě něco jiného? Děkuji uctivě.
doktorpechy
 
Příspěvky: 51
Registrován: 27 úno 2011 19:26

PředchozíDalší

Zpět na iGO PRIMO pro Windows Mobile a CE

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků