Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Radary pro Primo - návod a řešení problémů

Zde řešíme problematiku pouze programu iGO PRIMO - skiny, konfigurační soubory, schemata...
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: Radary pro Primo - návod a řešení problémů

Příspěvekod Bart.08 v 13 bře 2014 11:34

já myslím, že ano, že funguje pro všechny společně, pokud je v sekci [warning], ale nemám to ještě otestované úplně dokonale :P
Bart.08
 
Příspěvky: 29
Registrován: 02 bře 2014 18:00

Re: Radary pro Primo - návod a řešení problémů

Příspěvekod Jasper v 18 bře 2014 05:40

Na obvyklém místě viewtopic.php?p=56451#p56451 doplněn soubor s rozdělením databáze přejezdů na nebezpečné a standardní a rozšířený o dálniční sjezdy. Soubor je označen CZSK_140310_txt+
Pro správné fungování je nutno použít tuto UX utilitu viewtopic.php?p=99652#p99652
Máte technický problém s fórem, nebo dotaz k jeho chodu a organizaci ?
Pište na: jasper (zavináč) mojenavigace.cz
Na jiné typy dotazů je zde fórum a proto na ně nereaguji !
Uživatelský avatar Administrátor
Jasper
Administrátor
 
Příspěvky: 2519
Registrován: 16 čer 2008 19:03
Bydliště: Praha 9 - Kbely

Re: Radary pro Primo - návod a řešení problémů

Příspěvekod agent007 v 18 bře 2014 14:13

Možná jsem něco přehlédl,ale je možno toto použít i pro verzi 2,0 a WM CE ? Díky
agent007
 
Příspěvky: 218
Registrován: 25 úno 2010 10:16

Re: Radary pro Primo - návod a řešení problémů

Příspěvekod Jasper v 18 bře 2014 14:15

Použít lze pouze ve verzích podporujících Už utility. V ostatních verzích by musel být upraven data.zip nebo branding.
Máte technický problém s fórem, nebo dotaz k jeho chodu a organizaci ?
Pište na: jasper (zavináč) mojenavigace.cz
Na jiné typy dotazů je zde fórum a proto na ně nereaguji !
Uživatelský avatar Administrátor
Jasper
Administrátor
 
Příspěvky: 2519
Registrován: 16 čer 2008 19:03
Bydliště: Praha 9 - Kbely

Re: Radary pro Primo - návod a řešení problémů

Příspěvekod SvoDa v 18 bře 2014 14:33

Jasper píše: doplněn soubor s rozdělením databáze přejezdů na nebezpečné a standardní a rozšířený o dálniční sjezdy. Pro správné fungování je nutno použít tuto UX utilitu viewtopic.php?p=99652#p99652
amatér píše:Co je potřeba ke správnému fungování utility?
1) Soubory z nove_speedcam.rar nakopírovat do příslušných složek iGO
Pro utilitu musí být jak soubor "exit_D-CZ.txt" (v content\speedcam\) kde jsou dB radarů kat. 13 a obsahuje i d-exit_CZ.kml (v content\userdata\poi\) + příslušné ikony exitů (v content\userdata\usericon\).

Chápu, jak použít utilitu, či jak ji obejít úpravou row 12 a 13 ve variable_def.ui ve skinu a upravit lang, voice a sys.txt, ale je tedy ta dB exitů (exit_D-CZ.txt) součástí nové dB CZSK_140310_txt+ nebo je nutno použít oba .txt (exit_D-CZ.txt i speedcam.txt) a navíc ještě i content\userdata\poi\d-exit_CZ.kml ?

Některé exity z dB exit_D-CZ.txt, např. 14.5118372,50.0215331,13,0,1,320 nebo 14.5075203,50.0232236,13,0,1,320 v novém speedcam.txt jsou a některé, např. 14.5100547,50.0217908,13,0,1,130 ne.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11683
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: Radary pro Primo - návod a řešení problémů

Příspěvekod agent007 v 18 bře 2014 14:49

Mám verzi kde ulity fungují např. TUNEL apd.,tady podpora asi je.Podle mne chybí právě něco v té ulitě,exity vidím,ale nemám v menu,nebo nemohu najít nikde položku kde bych ty exity viděl jak je na tom prvním obrázku.Asi to je jen pro Android a verzi 2.4 ?? Možná tvůrci poradí a navedou.
agent007
 
Příspěvky: 218
Registrován: 25 úno 2010 10:16

Re: Radary pro Primo - návod a řešení problémů

Příspěvekod velsak v 18 bře 2014 15:50

Já si myslím že je třeba to rozdělit:
1. radarové sjezdy vč. upozorňování - jestli stačí jasperův komplet nebo je třeba i exit_D-CZ.txt nám snad řeknou tvůrci
2. individuální ikony sjezdů s čísly = POI (kml) - to je předpokládám úplně nezávislé na radarových sjezdech

Já vidím jiný problém - pokud mám obojí, tak na mapě se mi zobrazují přes sebe ikony sjezdů radarových (ze speedwarn) s těmi sjezdy POI (kml), tady bych viděl jako řešení posunout souřadnice POI sjezdů v kml.
Jiayu G3 - 1280*720, 1GB RAM, DUAL SIM, ICS 4.0.4
PRIMO Primo 9.6.29.390522, diMkaWA aP.1.1.4 for 2.4 ve vlastní úpravě
Uživatelský avatar
velsak
 
Příspěvky: 476
Registrován: 07 led 2010 12:16
Bydliště: Jilemnice

Re: Radary pro Primo - návod a řešení problémů

Příspěvekod Jasper v 18 bře 2014 15:56

Mnou vložená databáze obsahuje i dálniční sjezdy.
Máte technický problém s fórem, nebo dotaz k jeho chodu a organizaci ?
Pište na: jasper (zavináč) mojenavigace.cz
Na jiné typy dotazů je zde fórum a proto na ně nereaguji !
Uživatelský avatar Administrátor
Jasper
Administrátor
 
Příspěvky: 2519
Registrován: 16 čer 2008 19:03
Bydliště: Praha 9 - Kbely

Re: Radary pro Primo - návod a řešení problémů

Příspěvekod amatér v 18 bře 2014 17:28

Tak, abychom to trochu uspořádali. Ne?

agent007 píše:Možná jsem něco přehlédl,ale je možno toto použít i pro verzi 2,0 a WM CE ? Díky

Ano je, je ale potřeba přejmenovat v archivu složku ui_android na ui_igo9


SvoDa píše:... ale je tedy ta dB exitů (exit_D-CZ.txt) součástí nové dB CZSK_140310_txt+ nebo je nutno použít oba .txt (exit_D-CZ.txt i speedcam.txt) a navíc ještě i content\userdata\poi\d-exit_CZ.kml ?

Došlo k malému nedorozumění v komunikaci mezi mnou a Jasperem. Já měl za to, že do CZSK_140310_txt+ přidá pouze databázi nebezpečných přejezdů, a databáze pro sjezdy bude zvlášť.
To se snad stát může, ne? Stalo se. Doufám, že jsme tím nezpůsobili někomu, nějaké trauma. Pokud ano, přijměte naši hlubokou omluvu. :D
Takže, v tomto případě je zbytečné používat soubor exit_D-CZ.txt.
Soubor d-exit_CZ.kml slouží k zobrazení čísla konkrétního sjezdu, pro databázi radarů důležitý, ani potřebný není, oba soubory fungují nezávisle a samostatně.


velsak píše:Já vidím jiný problém - pokud mám obojí, tak na mapě se mi zobrazují přes sebe ikony sjezdů radarových (ze speedwarn) s těmi sjezdy POI (kml), tady bych viděl jako řešení posunout souřadnice POI sjezdů v kml.

K tomu mohu pouze jediné, poněkolikáté opakuji, veškeré utility stavím na základní data.zip. V utilitě jsem upravil proužky tak, aby se ikona sjezdu nezobrazovala, pouze obrázek u značky rychlostního limitu. Buď jsi nepoužil přiloženou utilitu, nebo máš někde špatně přiřazené proužky ikon (třeba u skinu Dimka jsou proužky opravdu proházeny, ale to řešit nebudu). Takže žádné posouvání souřadnic potřeba není.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11093
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: Radary pro Primo - návod a řešení problémů

Příspěvekod velsak v 19 bře 2014 13:03

Já vůl vymejšlím posuny a přitom je to tak jednoduché - prázdná ikona a je to. Upravil jsem si a pohoda. Díky za nakopnutí.
Jiayu G3 - 1280*720, 1GB RAM, DUAL SIM, ICS 4.0.4
PRIMO Primo 9.6.29.390522, diMkaWA aP.1.1.4 for 2.4 ve vlastní úpravě
Uživatelský avatar
velsak
 
Příspěvky: 476
Registrován: 07 led 2010 12:16
Bydliště: Jilemnice

PředchozíDalší

Zpět na iGO PRIMO pro Windows Mobile a CE

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků