Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

GPS signal PRIMO 1.1

Zde řešíme problematiku pouze programu iGO PRIMO - skiny, konfigurační soubory, schemata...
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

GPS signal PRIMO 1.1

Příspěvekod fasusan v 02 zář 2010 11:09

Dobrý den,
potřebuji poradit použival jsem primo vše ok ted jsem přešel na primo 1.1 ale nemuže mi najit žadne gps satelity už jsem zkoušel v sys zadavat porty a rychlosti dle navodu ale pořad to nic nenachazi kdo poradi
Naposledy upravil fasusan dne 02 zář 2010 17:20, celkově upraveno 1
fasusan
 
Příspěvky: 21
Registrován: 29 čer 2010 20:35

Re: GPS signal

Příspěvekod addam v 02 zář 2010 11:59

Když nenapíšeš jaký navigační přístroj (značku a model) používáš, tak Ti Těžko může někdo poradit :!:
A tím že stejný dotaz napíšeš 2x do dvou různých vláken, si vůbec nepomůžeš... :roll:
Vzorný otec, manžel a milenec ;-)
Uživatelský avatar Administrátor
addam
Administrátor
 
Příspěvky: 1265
Registrován: 18 dub 2008 08:57
Bydliště: Polička

Re: GPS signal

Příspěvekod fasusan v 02 zář 2010 12:11

Jedna se o navigačni přistroj MyGuide 4300
fasusan
 
Příspěvky: 21
Registrován: 29 čer 2010 20:35

Re: GPS signal

Příspěvekod hladik2 v 02 zář 2010 12:22

V sys.txt be mělo být
[gps]
port=7
baud=57600
Sony Xperia ARC,iGo Primo2 Android ICS 4.0.4/Root
PRESTIGIO GV 7777
Obrázek
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
hladik2
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 1839
Registrován: 05 zář 2008 21:04
Bydliště: Stará Boleslav

Re: GPS signal

Příspěvekod fasusan v 02 zář 2010 12:31

ani port 7 nic nenalezlo
fasusan
 
Příspěvky: 21
Registrován: 29 čer 2010 20:35

Re: GPS signal

Příspěvekod vovi v 02 zář 2010 12:55

Smaž SAVE a zkus to znovu.
vovi
Prestigio MPT5777_3G (Android 4.2.2)
Huawei Ascend P7 (Android 5.1.1)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor
 
Příspěvky: 7334
Registrován: 16 čer 2008 18:31
Bydliště: Praha 9 - Jahodnice

Re: GPS signal

Příspěvekod fasusan v 02 zář 2010 13:06

ani toto nepomohlo už si nevím rady
fasusan
 
Příspěvky: 21
Registrován: 29 čer 2010 20:35

Re: GPS signal

Příspěvekod addam v 02 zář 2010 13:39

A když tam dáš kartu s iGO8 a spustíš autodetekci GPS modulu, tak to něco najde, nebo nenajde?
Vzorný otec, manžel a milenec ;-)
Uživatelský avatar Administrátor
addam
Administrátor
 
Příspěvky: 1265
Registrován: 18 dub 2008 08:57
Bydliště: Polička

Re: GPS signal

Příspěvekod fasusan v 02 zář 2010 13:46

s igo 8 i igo primo najde ale s igo primo 1.1 nenajde žadny satelit
fasusan
 
Příspěvky: 21
Registrován: 29 čer 2010 20:35

Re: GPS signal PRIMO 1.1

Příspěvekod Elis v 03 zář 2010 12:23

V sys.txt be mělo být
[gps]
port=7
baud=57600

Mne na HD pomohlo zapisat ten prikaz do SAVE\system.ini
Nestacilo mi mat ho v sys.txt.
Elis
 
Příspěvky: 4
Registrován: 04 bře 2010 12:08

Další

Zpět na iGO PRIMO pro Windows Mobile a CE

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků