Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

LANG pro PRIMO

Zde řešíme problematiku pouze programu iGO PRIMO - skiny, konfigurační soubory, schemata...
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: LANG pro PRIMO

Příspěvekod sstopar v 15 dub 2010 09:27

Nikde jsem tady nenarazil zatím na řešení, tak doufám, že nebudu za trubku...
Při naplánované trase, pokud stojím třeba v zácpě, píše navi něco jako že jedu pomaleji, než bych měl a zda chci zvolit jinou trasu (což na Letné v Praze teď moc nejde). Zobrazuje se vám to také ?
iPhone 4S 32G+iPad 64G a koupené iGO Primo CZ+SK :-)
Mio C 520, iGO PRIMO 1.1 na MDF doma v šuplíku...
Nově pokuřující modifikované eGo-C s echomizérem, nebo tanky :-)
Uživatelský avatar
sstopar
 
Příspěvky: 327
Registrován: 02 črc 2008 08:21
Bydliště: Praha 10

Re: LANG pro PRIMO

Příspěvekod amatér v 15 dub 2010 09:46

Ano zobrazuje. Výhoda oproti iGO8 je v tom, že po odkliknutí OK ti navigace nejprve nabídne nově vypočítanou trasu, včetně údajů o celkové vzdálenosti zajížďky, času navíc a ještě se vše zobrazí graficky, pak teprve máš možnost rozhodnutí zda přijmeš nově navrhovanou trasu, nebo ne. Je to i otázka nastavení, večer to můžeme probrat, pokud dorazíš.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11149
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: LANG pro PRIMO

Příspěvekod sstopar v 16 dub 2010 10:48

Je to squelá funkce. trochu mě zezačátku děsilo, že mi to dává "TMC" informaci i bez TMC kolébky, ale pak jsem pochopil :lol:
Bohužel to včera nevyšlo, ale ještě neumíráme, ne ? ;) Pokud někdo pojedete přes Strašnice, písněte na e-mail, nebo SZ a dáme kafe ...
iPhone 4S 32G+iPad 64G a koupené iGO Primo CZ+SK :-)
Mio C 520, iGO PRIMO 1.1 na MDF doma v šuplíku...
Nově pokuřující modifikované eGo-C s echomizérem, nebo tanky :-)
Uživatelský avatar
sstopar
 
Příspěvky: 327
Registrován: 02 črc 2008 08:21
Bydliště: Praha 10

Re: LANG pro PRIMO

Příspěvekod vovi v 18 dub 2010 07:48

V prvním příspěvku je vyvěšena další postupná verze LANG CZ. Tentokrát byly přeloženy texty ve speciálních nastaveních (viz Mirkův návod) a pár drobných oprav.
vovi
Huawei P smart (Android 9)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor
 
Příspěvky: 7419
Registrován: 16 čer 2008 18:31
Bydliště: Praha 9 - Jahodnice

Re: LANG pro PRIMO

Příspěvekod Jarouš v 19 dub 2010 10:43

Mirku a Vojto:Díky.
Acer Iconia 8´,Lenovo tab 8'
mapy HERE 2017/Q3
Samsung S7 Edge, Cubot X20 PRO
EFENDI A STRÁŽCE ČISTOTY FÓRA
Uživatelský avatar Administrátor
Jarouš
Administrátor
 
Příspěvky: 5725
Registrován: 01 črc 2008 14:14
Bydliště: Liberec 30 - Vratislavice

Re: LANG pro PRIMO

Příspěvekod brosl v 29 kvě 2010 21:45

Trochu jsem upravil LANG pro iGo Primo se skinem GJmpp 1.2. Úpravy se týkají pouze sekce nastavení tohoto skinu. Testováno na MIO MOOV 360 (480x272).

- přeloženy některé stringy jinak, aby byly pochopitelnější
- nahrazeny zbytečné zkratky či zkrácené stringy
- odstraněny duplicity ve zdroji
- logické uspořádání položek ve zdroji pro lepší orientaci

Přesto však ještě nejsem 100% spokojený, neboť sám ne úplně všechny položky chápu (jejich smysl) a také se mi je nepodařilo objevit při používání. Tedy pokud máte nějaké nápady na vylepšení, určitě pište. Snad Gurjon v příští verzi skinu nezmění úplně strukturu :-)

bo
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Obrázek
iGO Primo 9.6.9.216604, Navigon 2.6.1 build 87, TomTom 1.15.1, Sygic 13.1.3
Uživatelský avatar
brosl
 
Příspěvky: 268
Registrován: 03 kvě 2010 22:56
Bydliště: Brno

Re: LANG pro PRIMO

Příspěvekod TerrySK v 14 čer 2010 17:40

Ako preložiť do slovenčiny

Přespříští manévr

nejako mi dochadzaju nápady
Uživatelský avatar
TerrySK
 
Příspěvky: 167
Registrován: 24 kvě 2010 19:39
Bydliště: Hamburg - Trenčin

Re: LANG pro PRIMO

Příspěvekod Miroš v 14 čer 2010 17:47

To je takový překladatelský oříšek :lol: nelze použít následujucí?
Myslím, že i po našem to není košér. Spíš Další a Následovný.
Mio C520FT, iGo Primo 9.6.13.263722 f&a - TTSpro Zuzana spouštěč
MS Lumia 640 LTE W10 a Xiaomi Redmi Note 4 Nougat - Sygic GPS Navigation
Uživatelský avatar
Miroš
 
Příspěvky: 777
Registrován: 06 čer 2009 16:11
Bydliště: Podbořany

Re: LANG pro PRIMO

Příspěvekod TerrySK v 14 čer 2010 19:00

no prave nasledujúci manever už je použite, je šipka manever, nasledujuci manéver, a potom dalšia šipka ????????????? :D :D :D :D
Uživatelský avatar
TerrySK
 
Příspěvky: 167
Registrován: 24 kvě 2010 19:39
Bydliště: Hamburg - Trenčin

Re: LANG pro PRIMO

Příspěvekod amatér v 14 čer 2010 19:19

Dej jednoduše první a druhý manévr :) Nebo možná nadcházející a následný. ;)
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11149
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

PředchozíDalší

Zpět na iGO PRIMO pro Windows Mobile a CE

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 3 návštevníků