Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

LANG pro PRIMO

Zde řešíme problematiku pouze programu iGO PRIMO - skiny, konfigurační soubory, schemata...
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: LANG pro PRIMO

Příspěvekod SvoDa v 13 srp 2010 06:14

Jak už Mirek ve svém příspěvku ke svému data.zipu pro Primo 1.1. uvedl, počeštil jsem Primo 1.1.
Zde by již měl být kompletní CZ lang, který je kompatibilní s Primo 1.0, Primo 1.1. a skinem Gurjon 1.12.
Lang_Czech.zip
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11683
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: LANG pro PRIMO

Příspěvekod alex887310 v 16 srp 2010 20:49

Supr práce, teď jsem to nahodil a sedí to na Primo 1.1 perfektně, ještě jednou díky :D
Panasonic strada CN-GP50, iGo Primo 8.5.11.154123, iGo Primo 1.2 v9.2.1.178658 Feb 9 2011
Uživatelský avatar
alex887310
 
Příspěvky: 5
Registrován: 28 srp 2009 20:16
Bydliště: Olmik u Ostravy

Re: LANG pro PRIMO

Příspěvekod vu5936 v 19 srp 2010 12:02

Ahoj, jaký je rozdíl mezi tvým Lang_Czech.zip (velikost 110 272b) a verzí přiloženou k počeštěnému data.zip pro 800x480 zde (velikost 106 532b)? Jsou to navíc překlady pro GJmpp skin? Díky.
vu5936
 
Příspěvky: 417
Registrován: 18 črc 2010 19:01

Re: LANG pro PRIMO

Příspěvekod josef.r v 26 srp 2010 19:11

sstopar píše:Nikde jsem tady nenarazil zatím na řešení, tak doufám, že nebudu za trubku...
Při naplánované trase, pokud stojím třeba v zácpě, píše navi něco jako že jedu pomaleji, než bych měl a zda chci zvolit jinou trasu (což na Letné v Praze teď moc nejde). Zobrazuje se vám to také ?


Poslední dotaz před odjezdem na dovolenou. Připadá mi, že z verze 1.1 tato funkce zmizela, ne že by mi to nějak extra vadilo, ale zkoušel jste to někdo? Mně se to nepodařilo rozběhat. V 1.0 jsem si to nastavením v sys.txt vypnul, ale tady to nejde vůbec ať dělám cokoliv...
Uživatelský avatar
josef.r
 
Příspěvky: 161
Registrován: 03 bře 2010 11:13
Bydliště: Praha

Re: LANG pro PRIMO

Příspěvekod TerrySK v 30 srp 2010 22:46

Novy Lang pre Primo 1.0 - 1.1 skin Gurjon 1.13 - 2.13
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Uživatelský avatar
TerrySK
 
Příspěvky: 167
Registrován: 24 kvě 2010 19:39
Bydliště: Hamburg - Trenčin

Re: LANG pro PRIMO

Příspěvekod TerrySK v 03 črc 2011 14:36

Primo 1,2 Vie niekto poradiť ako preložiť vloženu složku POI kml a jej podsložky

zápis v dictionary.lang

POICATEGORY~Dangerous Section="Nebezpečné úseky ciest"
POICATEGORY~Toll="Mýto"
ani
Dangerous Section="Nebezpečné úseky ciest"
Toll="Mýto"

je nefunkčný
Uživatelský avatar
TerrySK
 
Příspěvky: 167
Registrován: 24 kvě 2010 19:39
Bydliště: Hamburg - Trenčin

Re: LANG pro PRIMO

Příspěvekod SvoDa v 03 črc 2011 14:37

zkus to s POITAB~

U .kml souboru je to ale asi lepší překládat rovnou uvnitř
Kód: Vybrat vše
<name>KML Nebezpečné úseky ciest</name>
viewtopic.php?p=63967#p63967
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11683
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: LANG pro PRIMO

Příspěvekod TerrySK v 03 črc 2011 14:52

spraviť preklad priamo v kml ma tiež napadlo, len tym padom sa stráca medzi národnosť :D :D :D :D
Uživatelský avatar
TerrySK
 
Příspěvky: 167
Registrován: 24 kvě 2010 19:39
Bydliště: Hamburg - Trenčin

Re: LANG pro PRIMO

Příspěvekod SvoDa v 03 črc 2011 14:53

Nebezpečné úseky je v CZ i SK stejné :D
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11683
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: LANG pro PRIMO

Příspěvekod mvalec v 26 črc 2011 15:09

Poupravil som lang_czech.zip a lang_slovak.zip a vymazal všetky duplicitné záznamy.

Aktualizované 12.12.2011

Lang_czech vychádza z verzie pre Dimka Tomsoft 1.3.8(a), doplnený o texty s GJ+AK Si 3.10.1. (pre Primo 1.2.1), texty od fmilan/amatér.
Lang_slovak vychádza z Lang_czech a textov od Marioboy.

Oba sú zosúladené, kampatibilné s:

1. Primo 1.2.1 (9.2.0.191493)
2. Dimka Tomsoft 1.3.8(a)
3. GJ+AK v úprave Si 3.10.1


lang_slovak.zip

lang_czech.zip


------------------------------------------------------------------------
Aktualizované 25.03.2013
Lang pre Primo 2.4 (mal by byť funkčný aj pre Primo 2.0)

Kompatibilné s:
1. Primo 2.4 (9.6.13.267029)
2. Skin diMkaWA_P171_Tomsoft(a)
3. Skin fmilan + amatér 2.4.3
4. Skin GJ 1.09
5. Utility UX (Wiman, IQS, DynamicVolume, MemoryBouchon, AmatérTTS, EnvironmentalZones)


Lang_Slovak_multi.zip

Lang_Czech_multi.zip
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil mvalec dne 25 bře 2013 16:01, celkově upraveno 4
Navon N750, Primo 1.0, Primo 2.4 + fm+a_2.4.3
Samsung Galaxy S6 (Android 5.1.1)
Samsung Galaxy A5 (Android 5.0.2)
mvalec
 
Příspěvky: 50
Registrován: 10 čer 2011 19:47

PředchozíDalší

Zpět na iGO PRIMO pro Windows Mobile a CE

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků