Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

PRIMO 2

Zde řešíme problematiku pouze programu iGO PRIMO - skiny, konfigurační soubory, schemata...
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: PRIMO 2

Příspěvekod amatér v 24 lis 2012 11:11

Luke píše:velsak>
To jsi už upravil k obrazu skinu Dimka i ten nejnovější Wiman 2.7? ;-)
Tak to je vážně superRychlost!
To klobouk dolů ... :-P

Jak už jsem psal jinde, verzi Wiman 2.7 není potřeba nějak upravovat pro skin diMka, bez problémů s ním spolupracuje již od 2.5.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod Luke v 24 lis 2012 18:50

amatér + velsak>
Oběma vám děkuji za vysvětlění. :-)

velsak>
Jen se Tě chci zeptat, kam přesně nahrát tento soubor: config_eta12_redress.lua?
Díky.
Luke

Příspěvekod velsak v 24 lis 2012 20:36

do hlasu - je to z verze 6.4.4, pokud máš starší, tak obsah toho souboru na konec config_transforms.lua
edit: a sorry, nemá to být config_eta12_redress.lua (v tom nemám žádné změny) ale config_eta24.lua - viz příloha
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Honor 10 - 1520*720, 4GB RAM, DUAL SIM, OREO 8.1.
NextGen 9.18.27.734842, skin PONGO 31.1.2018
velsak

Příspěvekod smrcek v 24 lis 2012 21:53

Dobrý den, v reakci na Subarumana bych poskytl svoje řešení. Hraji si se skinem DIMKA TomSoft 1.5.3_a, a verzí Wimana, která je, čerpaje inspiraci návody a rady od zkušených zde na fóru, mnou upravená. Je to sice obluda-soubor, ale funguje. Hlásí všechny původní informace (Kompletní bez pozice_Kompletní s pozicí_Vzdálenost a čas dojezdu_Čas dojezdu_Vzdálenost_Zbývající čas_Vzdálenost a zbývající čas_Aktuální čas_Kde se nacházím_aktuální ulice), tyto informace může číst dle nastavení s názvy PB /cíle, nebo bez názvů, toto vše může býti čteno se zaměřením na cíl, PB, nebo na oboje s tím, že když projedu poslední PB, tak se zaměří už poze na cíl. Doplnil jsem do souboru tzv. „stínovou proměnnou“, která obslouží automaticky to, o čem sní Subaruman, totiž, že při navolení nové trasy (nebo při její změně či úpravě), se hlášení přizpůsobí situaci, zda je či není obsažen PB, a to podle toho co je navoleno v nastavení Wimana. Nemusí se tedy nic znovu nastavovat ať v menu Wimana, nebo pomocí (v tomto případě zbytečných) vlaječek. Přikládám soubor jako inspiraci na zkoušku. Znova opakuji, že je odzkoušen s DIMKOU TomSoft .
MIO C720 TMC, Miomap, SmartMaps navigator komplet.
smrcek

Příspěvekod amatér v 24 lis 2012 22:39

velsak píše:do hlasu - je to z verze 6.4.4, pokud máš starší, tak obsah toho souboru na konec config_transforms.lua
edit: a sorry, nemá to být config_eta12_redress.lua (v tom nemám žádné změny) ale config_eta24.lua - viz příloha

Já už tomu přestávám rozumět, změnil jsi pouze jeden zápis v souboru config_eta12_redress.lua, soubor config_eta24.lua neobsahuje změnu žádnou. Ve verzi hlasu 6.4.2, jsou zápisy součástí config_transforms.lua, verze hlasu 6.4.1 a nižší mají zápisy etatime také, ale špatné, když tam nakopíruje etatime ještě jednou, bůh suď co to udělá.
Verze 6.4.3 a výš již obsahují soubory config_eta12_redress.lua i config_eta24.lua.
amatér
Moderátor

Příspěvekod velsak v 25 lis 2012 10:31

sorrry, jsem úplně mimo, dal jsem tam původní místo mnou upravený "24".
Mám tam změnu - vypuštění slova dosáhnete, jelokož tohle mám ve voice - tak aby se to nedublovalo.
Honor 10 - 1520*720, 4GB RAM, DUAL SIM, OREO 8.1.
NextGen 9.18.27.734842, skin PONGO 31.1.2018
velsak

Příspěvekod kubrticek1 v 25 lis 2012 13:41

To abych si udělal 4 klony prima. Jeden na rastry, druhý wiman amatér, třetí wiman velsak a čtvrtý smrcek. :lol:
kubrticek1

Příspěvekod tomasii v 25 lis 2012 13:58

No mně stačí jedna verze a mám z ní hlavu jak pátrací balón. :lol:
Tomáš

Obrázek
tomasii
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 25 lis 2012 14:36

Dostali jsme se do situace, kde ve vlákně o navigačním programu Primo2 už mnoho týdnů řešíme jednu vychytávku související s TTS hlasem, a to wiman ux utilitu a ještě k tomu v několika variantách, což je totéž, jako bychom v tomto vlákně týkajícího se samotného navigačního programu řešili různé skiny a ještě k tomu jejich jednotlivé varianty a úpravy úprav.

Ono bylo si bylo nejlepší pro wiman utilitu založit sólo vlákno a i pak by možná bylo fajn, kdyby se v jednom vlákně řešil jeden, origimální wiman a v jiných vláknech jeho "další odrůdy".
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod tomasii v 25 lis 2012 16:11

Plně souhlasím. Asi by to chtělo oddělená vlákna a na začátku každého dát zdroje, ze kterých se dále bude vycházet, nebo alespoň jednoznačné odkazy na zdroje. Takhle to začíná být (a pro některé z nás už je) opravdu guláš. :o
Tomáš

Obrázek
tomasii
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na iGO PRIMO pro Windows Mobile a CE