Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Radary pro PRIMO

Zde řešíme problematiku pouze programu iGO PRIMO - skiny, konfigurační soubory, schemata...
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: Radary pro PRIMO

Příspěvekod amatér v 14 čer 2010 11:31

vovi píše: A ta je napsaná v EXCELU a do části se skriptem se bohužel bez hesla nedá dostat.

Pošlete mi to někdo, já vám to odemknu :D
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod vovi v 14 čer 2010 11:41

No, když myslíš... Já mám taky pár nářadíček na nalezení hesel, ale ty si s tímhle neporadí. Heslem totiž není chráněný soubor jako takový, ale pouze jeden z modulů ve Visual Basic editoru.
MZM_SU 2.01.xls.zip

Je to poslední verze (pro iGO8) v ruské úpravě, semtam na tebe tedy vyskočí nějaká ta bukvička nebo rozházenej čaj, dle nastavení a jazykové vybavenosti tvého ctěného computeru.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod Jasper v 14 čer 2010 11:48

SvoDa píše:To odpovídá policejním kontrolám v iGO8 - viz předchozí diskuse.
Zkus stáhnout tuto dB radarů - viewtopic.php?p=49477#p49477

Dane to mu nepomůže. Kategorie "policejní kontroly" nemá v Primu adekvátní přiřazení takže jsem použil hasiče. Čili a´t stáhne jekýkoliv z těch rozšířených radarů tak v Primu jsou vždy hasiči :lol: :lol: Nevím kdo z nás tuhle kategorii potřebuje takže v tomhle případě bych tu ikonu klidně nahradil aby to zase byla policejní kontrola.
Máte technický problém s fórem, nebo dotaz k jeho chodu a organizaci ?
Pište na: jasper (zavináč) mojenavigace.cz
Na jiné typy dotazů je zde fórum a proto na ně nereaguji !
Uživatelský avatar Administrátor
Jasper
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 14 čer 2010 12:30

OK. Já jak víš, používám proužek ikon z iGO8 viewtopic.php?p=48978#p48978 a proto nemám s hasičema problém a furt vidím u radaru policejní kontrola z tvé Plus_a dB pro iGO8 panáčka s pendrekem i v Primo
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 14 čer 2010 12:35

v souvislosti s diskusí o editaci radarů
mkb píše:Tak a je to. Aby se zobrazila možnost editace, musí se radar správně nakliknout. Jinak se nezobrazí. :!:
amatér píše:Sakra, já můžu klikat jak splašenej, ale nic...
kdy se málokdy trefíš se mi osvědčila jedna metoda:
- kliknout na spodní okraj ikony radaru - v tlačítku "více" je když se netrefíš správně stále "přidat nový radar"
- kliknout ještě jednou, ale jemně, tentokrát doprostřed ikony radaru, ale tak, aby se nezměnila pozice kurzoru kam jsi píchl předtím - v tlačítku "více" je již "editovat radar"
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod josef.r v 14 čer 2010 12:37

Tak jak koukám, tak to už nikde nebude nikdy hořet :lol: :lol:

Asi by fakt stálo za to tu ikonu předělat a bylo by :-) Používám ty zmenšené od mkb, ty mi vyhovují až na ty hasiče :lol:
josef.r

Příspěvekod SvoDa v 14 čer 2010 12:41

tak si musíš říct, uniforma jak uniforma - pozor na ni :D
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod josef.r v 14 čer 2010 12:44

SvoDa píše:Myslím, že na všechno krom hasišů značky existují ve vyhlášce a jen by se to z ní doplnilo do toho proužku, jak jsem na něj odkazoval a který jsme používali v iGO8 v Gurjonovi.
značky.jpg

Jinak dokonce i pro policejní kontrolu je značka je to značka b27 s textem STOP / POLICIE nebo STOP/KONTROLA
http://www.vsechny-autoskoly.cz/dopravni_znacka/povinnost_zastavit_vozidlo/
josef.r

Příspěvekod SvoDa v 14 čer 2010 12:48

No ta ale spíš připomíná, byť by byla s nápisem Policie místo clo/zoll spíš zákaz vjezdu a představ si to množství těchto značek místo těch hasičů :o
Myslím, že figurka pomahače-chrániče je výstižnější a "nezabere" tolik místa na mapě
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod amatér v 14 čer 2010 13:06

Také by šlo třeba tohle
abr43abx001xa.jpg
brk27029.jpg
igr2059.jpg
vav1480.jpg
vol1641.jpg
vol1642.jpg

značka clo/zoll není policejní kontrola, ale hraniční přechod s pasovým a celním režimem.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
amatér
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na iGO PRIMO pro Windows Mobile a CE