Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Primo Rastrove mapy Google

Zde řešíme problematiku pouze programu iGO PRIMO - skiny, konfigurační soubory, schemata...
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: Primo Rastrove mapy Google

Příspěvekod Danny_S v 01 srp 2011 17:56

vu5936>
Mám GoClever Dejvid 6 HD s rozlišením wVGA a s CPU: 468MHz a s RAM: 128MB. ... čili jinak klasické a standardní PNA. :-)
Přesto se to zdá, že to nestačí pro zobrazení rastr. map. :-(
Danny_S

Příspěvekod Lakva v 01 srp 2011 17:58

Mě to na HTC HD celkem jde, i když framerate je jen asi dvoutřetinový a ze 4 pokusů jsem jednou sice jel a nelehlo to, ale po výjezdu z aktuálně načteného bloku se další už nenačetly.
Tedy, aby nedošlo k mejlce: testuju na Amatérových Karlových Varech, Tvoji megaPrahu, vu, teprve stahuju.
Sitauce vypadala tak, že z pokryté oblasti cca 20x30 km se načetl zhruba 3x3 km čtverec kolem místa startu (=mého domova), a když jsem z tohoto čtverce vyjížděl, tak se další kilometrové čtverečky, po kterých se to obvyke objevuje, už nenačetly.
Ovšem při ostatních jízdách, ať už z domova pryč nebo při návratu, se všechno objevuje jak má a já můžu posloužit pár dalšíma shotama :arrow:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Lakva

Příspěvekod SvoDa v 01 srp 2011 18:30

@vuvu: nešlo by tu Prahu_Google_Z17 uložit jinam ? Píše to, že to stahuje v této chvíli mnoho uživatelů a chce to dotaci :? - zkouším to již hodinu a stále stejné :(

amatér píše:Nevím, zda to má stažené vuvu, ale na edisk to dal vu5936 ;)
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Lakva v 01 srp 2011 18:32

+1 :!:
Taky mám s ediskem problémy, uloz.to je mnohem lepší...
Lakva

Příspěvekod tomsoft v 01 srp 2011 19:12

re-Upload "Praha_Google_Z17" od "vu5936"
Kód: Vybrat vše
http://tomsoftware.net/_ig_/primo/raster/Prague_Google_Z17.zip

amatér píše:Díky, Tome :arrow: :idea:
tomsoft

Příspěvekod vu5936 v 01 srp 2011 21:34

Díky za upload jinam. Amatér mne už poučil, že existují i jiná úložiště, podobně jednoduchá na ovládání :ugeek:.

@Danny_S
Dejvida 6 mám taky, ale nepoužívám ho. Pro mne je to jenom kus spotřební elektroniky, bez jakéhokoliv ducha, ke kterýmu nemám žádný vztah a akorát bych se s ním musel extra tahat. HTC Diamond 2 je pro mne rozsahem své funkčnosti, velikostí a starými WinMo 6.1 nepřekonatelný zařízení. Dám Dejvida na nabíječku a zítra cestou do práce se zkusím pro porovnání projet s oběma zároveň.
vu5936

Příspěvekod pithy v 01 srp 2011 22:46

Jo, to prosím tě vyzkoušej. Jsem asi ve stejné situaci jako Danny_S. Na PDA to funguje a na Dejvidovi 6 ... ani neukáže že jsou nějaké mapy RCT nainstalované :-(.
MODECOM MX2 HD : SDHC 32 GB, Primo 2.0;
Google Nexus 7
pithy

Příspěvekod Danny_S v 02 srp 2011 05:19

pithy>
Pokud máš v sys.txt v sekci DEBUG jakékoli zmínky o rastru, tak to vyREMuj.
Když jsem tam měl oba řádky, tak mi to rastrové mapy ani nenašlo.
Bez toho mi je našlo, ale nenačetlo.
Pak jem vypnul a znovu zapnul Zobrazovat Google mapy v Extra nastavení a provedl ReStart a ejhle, mapy se už načetly a také se mi aj zobrazily. :-)

Jenže jaké bylo mé pak zklamání, když jsem zjistil, že rastrová mapa Prahy-Z17 a silnice se vzájemné nepřekrývají, ale vektor posunu mapy je asi o 10-15m na sever. :-(
Bud můj GoClever špatně přepočítal souřadnice nebo se špatný výpočet souřadnic stal už při tvorbě map ... to já nevím a nechci říkat, že VU to špatně vytvořil.
Danny_S

Příspěvekod amatér v 02 srp 2011 06:00

Já sice nechápu, co znamená termín vektor posunu mapy (v tomto případě by se dalo tak nanejvýš hovořit o vektoru posunu pozic konkrétní cesty, ale i to je pitomost), poznat však rozdíl 10-15m na sever, na obrazovce navigace, to už je unikum. Nicméně než začneš šířit takové skutečnosti, bylo by dobré si nejdříve něco zjistit o výrobě map, ona totiž každá mapa je zkreslená, a to je dáno zakřivením země.
Najdi si v nějakém prohlížeči map satelitní snímek nějaké oblasti, a potom k němu použij volbu přidat popisky (nebo vrstvu silnic, podle typu prohlížeče)
Snap_2011.08.02_07h00m10s_001.png
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod Danny_S v 02 srp 2011 06:43

amatér>
Aha, to zakřivení mě nenapadlo.
Projížděl jsem si větší části Prahy a všude jsem viděl posun směrem na sever ve 2D zobrazení.
Měl jsem za to, že se budou silnice na mapě a silnice jako takové překrývat.
Těch 10-15m jsem odhadl dle posunu v místě svého bydliště dle silnic.

Vidím, že jsem se zmýlil ve svém úsudku, a proto se omlouvám za předchozí příspěvek a beru ho zpět. :oops:
Danny_S

PředchozíDalší

Zpět na iGO PRIMO pro Windows Mobile a CE