Také bych navrhoval zkusit postup, který popisuje SvoDa
1) Ve volbě "Číst informace o: ..." nastavit pouze hlášení: času příjezdu a vzdálenost, nebo čas příjezdu, nebo vzdálenost. Volby Kde se nacházím a aktuální pozice zatím nepoužívat.
2) Nastavit si Číst název obce v okolí Ano a Číst název obce ANO (pokud ta hlášení tedy potřebuji slyšet)
Pokud budete mít doporučené překlady ve voice i lang, nikdy se vám při tomto nastavení nemůže stát, že uslyšíte hlášku katastr obce. natož aby hlas četl čísla silnic.
Zatím se mi pro volby Kde se nacházím a Aktuální pozice, v utilitě Wiman nepodařilo přijít na to, jak a kde v hlasu provést opravy pro tato hlášení. Těch chybových hlášení je víc než popisujete. Nejde jen o tu čárku (tu lze odstranit tím, co popisoval SvoDa, tedy u utility 1.3, jak je to ve skinu dimka jsem neřešil, nepoužívám ho)
Další problém je u čísel silnic, pokud jsou v řádku dvě čísla, jako třeba zde, je další problém
obr_17.jpg
v tomto případě čte hlas číslo silnice jako patnáct tisíc šest set osm, je jedno, zda je číslo silnice před, nebo za názvem místa.
Jiný problém, o kterém vím je čtení názvů obcí, kdy první tři písmena jsou souhlásky, např.
Stráž nad Nisou, v tomto případě hlas čte
es té er áž nad nisou.Vím, že to někomu může připadat jako snadné, napsat : čte mi to čárky, čte mi to jiný nesmysl a čekat, že hned zítra to bude v pořádku, ale skutečnost je jiná, pokud to opravím, rozhodím hlášení jinde. Za sebe říkám, řešení hledám, zatím jsem ho nenašel, pokud někdo ví jak na to, sem s tím, pokud to bude fungovat není problém to opravit. Do té doby, bych podobné diskuse ukončil. Já i SvoDa o těch problémech víme, ale jak jsem psal nevíme o správném řešení. S ohledem na popsané souhlasím s tím co píše SvoDa:
SvoDa píše:Proti gustu.... ale abych každých 10 minut, popř. ještě častěji slyšel název ulice či číslo silnice po které jedu je dobré snad pro taxíky či složky záchranného systému a když už bych mezi ně patřil, tak buď se s tou čárkou (což je snadné odstranit, jen je nutné najít to místo .. L" , " .. v diMka verzi), a čísly silnic smířím, ....
A ještě ke všemu, kdy je takové hlášení chybné? ...
Další co mě pobaví je, když sem někdo dá příklad špatné hlášky, v okolí obce
Bari. Mnoho štěstí při cestování s hlasem tts v zahraničí, ale již mnohokrát bylo zmíněno, že v zahraničí může docházet při použití hlasu tts k všelijakým pokroucení hlášek. Ono to totiž vždy bude vycházet z příznaků v mapových podkladech, nikdy z toho, co by jste očekávali.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.