Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

PRIMO 2.4

Zde řešíme problematiku pouze programu iGO PRIMO - skiny, konfigurační soubory, schemata...
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: PRIMO 2.4

Příspěvekod amatér v 02 led 2013 17:52

Pokud si nechceš způsobovat problémy, raději počkej.
Já už to zkouším dva měsíce, stále něco dodělávám, a když tady čtu jak má každý během dvou dnů vše vyřešeno, tak jen tiše závidím. :lol:
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod heroman63 v 02 led 2013 18:21

Tak to jsi mě uklidnil. Asi to nechám uzrát. Ale stejně někdo napište, co je tam nového :mrgreen: . Data zip už mám, i času fůru, ale nevidím důvod, proč to zkoušet. Snad jen pro ten pocit, že jsem to dokázal. :lol:
heroman63

Příspěvekod SvoDa v 02 led 2013 18:33

Co na to říct - nejdřív jsem v Primo 2.4 vůbec neviděl lištu providerů, dokonce ani poi na mapě a ani mi to žádné POI nevyhledávalo - po doplnění novějšího global_cfg se funkce i POI objevily. Pak jsem nakopíroval všechny ux co mám a ty fungují.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod amatér v 02 led 2013 18:52

Však ono to přijde, Out of memory vyskočí vždy v ten správný moment. :D
amatér
Moderátor

Příspěvekod vu5936 v 02 led 2013 19:04

Zkoušeno dnes krátce při jízdě, s posledním amatérovým TTS Pro hlasem a se 14 nahranými UX moduly, a zatím OK. Jako uživatel PDA, které je rychlostí a pamětí už dávno za zenitem, jsem na podobné hlášky o nedostatku paměti dávno zvyklý. Resp. se zápisy:
Kód: Vybrat vše
[debug]
cache=1048576
max_memory=52428800
reserve_memory=3670016
jsem je už dlouho neviděl. Je možné, že ta čísla dávají smysl, ale problém na Windows Mobile mi to vyřešilo.

Zaznamenal jsem ale jinou podivnost, která také může být způsobena pomalostí stroje. Při jízdě se mi každou chvíli ztratí a po pár vteřinách zase objeví navigační šipka, resp. zvolený Car. Zlobí to s jakoukoliv "šipkou". Tečka ukazující přesnou pozici je ale vidět pořád. Nesetkali jste se s tím někdo?

EDIT: tak jsem padání na nedostatek paměti zakřikl. Při jízdě bez naplánované trasy po asi 12km naskočila Warning Prima Out of memory. Pro úplnost, bez výše uvedených zápisů Windows odstřelí Primo během necelé minuty s hláškou, že Device is running low on memory, takže zápisy dělají alespoň něco. Teď jenom vyladit jejich hodnoty. U WinCE může být vše jinak, protože údajně mají jinou správu paměti.
vu5936

Příspěvekod szur v 03 led 2013 17:49

Na 4PDA jsem našel toto doporučení:
Kód: Vybrat vše
Рекомендую для приборов с 64 мега в СИС добавить

[debug]
max_memory=27262976
reserve_memory=2097152

A ted co vybrat ?
Navon 560--Primo 216 230 _fmilan_amater
Honor 9_Nextegen_Skin_Pongo
szur

Příspěvekod Falmi v 03 led 2013 18:49

Tak se přidávám se svými zkušenostmi.
Podařilo se mi Primo 2.4 rozchodit na Číně 7" dokonce se skinem Dimka-Tomsoft 1.5.6 (b). Funguje to včetně lišty pro POI různých firem.
Dnes jsem jej vyzkoušel i v praxi na trase Praha - Hradec a zpět a zjistil jsem tyto dva podstatné problémy:
1) Při hlášení o blížícím se radaru se v u ikony v příslušném kroužku (značce) nezobrazuje rychlost, kterou radar kontroluje. Zřejmě se mi někde nepodařilo dobře nastavit nějaké parametry, s tím by se asi dalo něco dělat, ale já nevím co a kde.
2) Po vypnutí odpojením zdroje se Primo uspí, po zapojení a zapnutí Primo naběhne, ale zamrzne TMC - zasekne se na poslední stanici a po chvíli se odpojí. Pomůže jedině reset - nezabere ani vypnutí a zapnutí. Na stejném HW funguje Primo 9.6.12.243837 s TMC bez problémů přo vypnutí a zapnutí. S tím to bude asi horší, to pochybuji, že se dá nějak odstranit.
Falmi
Čína 7" 800x480 skin DIMKA, externí TMC
Falmi

Příspěvekod CadillacCZ v 03 led 2013 18:55

Cau ;) pro ty co mají problémy s global.cfg ... zkontrolujte si dobře cestu v sys.txt !!! taky mě to pořád házelo problém.
Já tam měl původně:

[folders]
app="Storage Card/Primo"

a přepsal jsem to na:

[folders]
app="SDMMC/Primo"

A Primo 2.4.1 naskočilo.

případně napište typ karty co vám systém detekuje. Třeba to někomu pomůže.
První dojmy jsou rozpačité. Změny minimální ( spíše kosmetické ) a pro někoho spíš nežádoucí. Hlavně zatím skoro žádná podpora a rozšíření prostřednictvím skinu. Hlas TTS funguje...ještě sice nehlásí vše, ale taky jsem si s tím ještě moc nehrál. Nechci nikoho odrazovat, ale zatím asi zůstanu u 2.0 kterou jsem po dlouhých útrapách dostal do stavu kdy (skoro) dělá to, co potřebuji vidět a slyšet ;) :lol: A nějakej expert vyjde s novou verzí a já blb nahrál a začal bych od začátku ??? tož to ne :D :D Počkám až se vyléčí z dětských nemocí :D
NAVON 750 TMC,BT... PRIMO 9.6.5.221194, Dimka_156A_TomSoft_CZ - (ftr) + TRUCK nastavení
CadillacCZ

Příspěvekod happy66 v 03 led 2013 19:32

Funkční mapchanger pro 2.4:
mapchanger.rar

Edit: Tak znova a bez hesla....omlouvám se.... :lol:
Cesty v utility.ini si upravte... ;)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil happy66 dne 03 led 2013 19:38, celkově upraveno 2
MIO C520 - Primo 9.6.5.216230 - skin fm+a 2.0.6.+TTs Zuzana
SDHC Transcend 8gb class 10
SDHC ADATA UHS-I 16gb class 10
SD Kingston 2gb (servis)
mapy Here

Nevrtej do ničeho co funguje!!!
happy66

Příspěvekod SvoDa v 03 led 2013 19:37

:lol: a zaheslovaný máš ten archiv schválně :?: :lol:
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na iGO PRIMO pro Windows Mobile a CE