Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Primo Rastrove mapy Google

Zde řešíme problematiku pouze programu iGO PRIMO - skiny, konfigurační soubory, schemata...
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: Primo Rastrove mapy Google

Příspěvekod Danny_S v 01 říj 2011 16:03

Mít troje mapy a rastrové mapy CRT i SR se do 32GB vejde, což by teoreticky měla zvládnout skoro každá navigace podporující SDHC, takže pokud to někdo chce vozit All-in-One na jedné kartě, tak bych v tom neviděl velký problém. :-)
Ovšem potíž by mohla pak nastat při načítání toho všeho, což by to Primo mohlo výrazně zpomalit, a to už by nebylo dobré.
Danny_S

Příspěvekod fuky.b v 01 říj 2011 17:01

Viem, že tato téma sa tu rozoberá dlhšie ale nejak som nemal čas sa tomu venovať a teraz by som chcel vyskúšať ako to vyzerá s tými rastrovými maps. Ale je tu problém neviem to rozbehať aj keď som čítal pozorne aspoň začiatok tohto vlákna a vytvoril som si v content/raster a tam som skopíroval mapu, ktorú som chcel vyskúšaľ a do sys.txt som dal zapis [debug] raster_quality=1 ale neviem sa pohnúť s licenciou ktorá tam bola spomínaná a v nechce mi zapnúť satelitne snímky v 2D a 3D pohľadu a vypisuje vaše zariadenie neobsahuje satelitne snímky môžete si ich kúpiť........... tu asi je treba tu licenciu asi.........Keď bude mať niekto čas a chuť mi to vysvetliť budem rád a vďačný a kľudne napíšte SS. Za každý postreh veľmi pekne ďakujem
fuky.b

Příspěvekod SvoDa v 01 říj 2011 17:02

už se tu vysvětlovalo, a jak jsi si sám odpověděl, nemáš správnou licenci
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Mirus v 01 říj 2011 17:18

Začal jsem pomalu stahovat sloupec P od vrchu dolů . Od P14 .
GoClever 4384FMBT
Prestigio GeoVision 7777
Xiaomi Redmi 3S 3GB/32GB , CZ LTE - Android 6.0.1
Mirus

Příspěvekod hladik2 v 01 říj 2011 17:25

výborně,já mám stále ban
REALME GT2 Neo
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
hladik2
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod vu5936 v 01 říj 2011 17:38

Tak nevím, jestli ti mám Mirusi za ten sloupec P poděkovat nebo ne :lol:
vu5936

Příspěvekod hladik2 v 01 říj 2011 17:44

:lol: Děkovat se bude až u středozemního moře :lol:
REALME GT2 Neo
hladik2
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod vu5936 v 01 říj 2011 17:57

No, mne chlapi napadla jiná věc, ale to je něco, co bohužel sám neumím. Třeba časem někoho napadne udělat pokrytí turistickýma a cyklo mapama a používat naše routovací přístroje jako turistické. Když pominu, že je to koncepčně úplně něco jiného, tak bude minimálně praktický problém s překrývání bitmapových cest a popisků vektorovýma hladinama. Nechci rozhodně nikoho s ničím úkolovat, ale nebyla by to výzva pro skinnery udělat něco jako "navi changer", který by routovací GPS přepnul o turistického módu, třeba i s podporou funkcí pro geocaching, který kdosi tvoří ve vedlejším vlákně? Jako skalní uživatel GJ skinu jsem už poptal Arkoka, ale zdá se, že se už skutečně odebral na zasloužený odpočinek.
vu5936

Příspěvekod SvoDa v 01 říj 2011 18:11

Zatím existuje externí mapchanger viewtopic.php?p=62286#p62286 a "umí" už přepínat nejen .fbl, ale i .raster adresáře a je nachystaný pro 3 typy rastrových map (satelitní, turistické a obecné).

V režimu nastavení trasy - "terénní" by to pak bylo v Primo dobře použitelné.
Tento režim však směřuje k cíli vzdušnou čarou, nikoliv po "rastrových" polnačkách a turistických trasách, ale i tak jsem přesvědčen, že stojí za to, turistické mapy rastrovat, jelikož v terénu bude spolehlivě ukazovat tvou pozici a při naplánované trase i směr.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod hladik2 v 01 říj 2011 18:16

Něco takového????
Kód: Vybrat vše
http://forum.entershop.cz/viewtopic.php?f=74&t=2169&p=75687&hilit=babetisty#p75687
REALME GT2 Neo
hladik2
Člen Klubu přátel iGO

PředchozíDalší

Zpět na iGO PRIMO pro Windows Mobile a CE