Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Radary pro Primo - návod a řešení problémů

Zde řešíme problematiku pouze programu iGO PRIMO - skiny, konfigurační soubory, schemata...
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: Radary pro Primo - návod a řešení problémů

Příspěvekod amatér v 03 srp 2013 09:28

Hlášení radarů musí být povoleno v nastavení, a ve složce speedcam musí být příslušná databáze.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod vrsovsky v 16 srp 2013 05:29

Tak jsem konečně rozchodil Primo 2.4 na své číně a rozhodl se zprovoznit radary. V prvním postu je na mě nějak moc souborů. Když mám skin DimkaWa a rozlišení 800x480, které všechny soubory tam dát? Předpokládám ten první dimkwa_oprava_speedcam.rar a ten posledni soubory_pro_nove_radary.rar. Nebo ještě něco? Navíc jsem narazil na menší problém v souboru soubory_pro_nove_radary.rar obsahuje složku data_zip a v ní je složka ui_igo9, která má v sobě dvě složky 480_XXX (ta se tam kopíruje jak je? nebo se přejmenovává), dále pak složka comon, v originál data.zip je tam složka common. Mají tam zůstat obě dvě comon i common nebo je to jen překlep? Zítra odjíždím na dovču a chtěl bych mít ty radary funkční. Díky
vrsovsky

Příspěvekod x46x v 11 úno 2014 11:39

Tak jsem nahodil soubory pro Primo 2.4, nicméně stále mám místo policejní hlídky požární stanici a to ať použiju skin (Gjak, Dimka) nebo nechám default. Nevíte kde jinde by se to tedy mělo přehodit?
x46x

Příspěvekod SvoDa v 11 úno 2014 13:11

Řešení problému bylo několikrát popisováno, třeba zde nebo když použiješ tlačítko hledání na tomto fóru, a napíšeš do vyhledávače příslušné části slov, třeba požár* polic* vyleze ti třeba toto

A kvůli tomu (pro korektní zobrazování a hlášení rozšířené databáze "radarů" CZ SK) vznikla i ux utilita "repair_speedcam_CZSK" odtud viewtopic.php?p=95766#p95766 :?:
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod x46x v 11 úno 2014 14:06

To vše už jsem právě vyzkoušel, ale nepomáhá nic. Předpokládám že hlášení bude v pořádku ale ta ikona mě deptá.

Tady je data.zip
odkaz smazán.
Dohrál jsem do něho pouze soubory pro primo 2.4

Divné je že stále vidím úplně jiné ikony než ty "vaše" a to jsem odstranil všechny skiny a vymazal save složku, musí to být ještě někde ale nevím kde.
amaér píše:Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"

4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.
x46x

Příspěvekod Ivo K v 11 úno 2014 14:55

Pásků radarů je několik. Popisoval jsem to zde: viewtopic.php?f=15&t=3149&p=98498&hilit=p%C3%A1sky+radar%C5%AF#p98498
Mimo data.zip a skin je můžeš mít i v "brandingu" nebo v extra "složce ui_android".
Hlavně si dokopíruj ty správné pásky, je jich opravdu více.
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod x46x v 11 úno 2014 15:00

Branding ani ui_android nepoužívám, pásky jsem bral z 1. stránky stejně ale vidím v mapě úpně jiné ikony, hrabu se v tom celý den. Vyzkouším ještě jinou verzi igo s jiným data.zipem
x46x

Příspěvekod Ivo K v 11 úno 2014 15:33

Pokud použiješ správné pásky radarů a přepíšeš jimi ty původní v data.zip, nepoužíváš ani skin, ani branding, ani extra složku ui_androiu, tak se ti musí zobrazovat ty pásky radarů, které jsi do data.zip nakopíroval. Pokud se ti nezobrazují, udělal jsi něco špatně nebo jinak.
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod x46x v 11 úno 2014 15:58

Tak už jsem tam dostal skoro ty správné ikony, zobrazují se mi tam ty s tužkou ale to už je detail. Chtěl bych si ale upravit proužky které jsou ve skinu GjAk (pokud už někde nejsou ke stažení), v čem toto mohu udělat? Stačí pouze vyříznout kostičku s policejní kontrolou s dát ji namísto ikony požární stanice? nebo musí mít bmp soubor nějakou přesnou definici?
x46x

Příspěvekod Ivo K v 11 úno 2014 17:03

Ujasni si prosím co chceš, kde máš co nastavené a co jsi kde stahoval.
Píšeš v předchozím příspěvku:
x46x píše:...pásky jsem bral z 1. stránky....

je-li to tak a "dostal jsi tam ty správné ikony", jak píšeš dál, jak se ti nemůže zobrazovat požární stanice! Proužky z 1. postu požární stanici neobsahují.
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

PředchozíDalší

Zpět na iGO PRIMO pro Windows Mobile a CE