Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Radary pro Primo - návod a řešení problémů

Zde řešíme problematiku pouze programu iGO PRIMO - skiny, konfigurační soubory, schemata...
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: Radary pro Primo - návod a řešení problémů

Příspěvekod CadillacCZ v 08 led 2013 16:26

:) škoda že jsem chvilku nepočkal...oprava už je zde ;) ale když jsem spustil Syntetizátor TTS Pro tak zmizela možnost volby pro "Hlásit varování" bylo to po mých úpravách "Požární stanice" stanice....tak jsem vše znovu nahrál ze zálohy a nahrál DiMkaWA_P156_oprava speedcam.rar a výsledek stejný :( je to v TTSpro-Nua5-Z-Czech_v.7.0.1 121125....teď je zas možnost volby v nastavení radarů - zvukové varování "Schéma Primo nebo Ultra schéma (igo8) ( což před tím nebylo ) ale nemůžu nikde najít kde se dají tedy přehrát hlášky TTS abych zjistil jak to hlásí po úpravě té Požární stanice. :(
NAVON 750 TMC,BT... PRIMO 9.6.5.221194, Dimka_156A_TomSoft_CZ - (ftr) + TRUCK nastavení
CadillacCZ

Příspěvekod Jasper v 08 led 2013 17:02

Luke píše:Jasper>
Pro skin Dimka 1.7.0 - P2.4.0 - se to dá také použít nebo už ne?

Podívám se. Mě trochu překvapilo že je to jinak ve skinu pro android a jinak pro WM navíc opravdu některé soubory camerak nejsou ve všech rozlišeních. ;) Teoreticky si myslím že by to jít mělo ale jistě to nevím.

@CadillacCZ Přiznám se že moc nerozumím tomu co píšeš. :roll: Já jsem si stáhnul Dimku 1.5.6 a provedl pouze úpravu ikon a souboru variable_def.ui. Jediné co mě napadá že bavíme každý o jinem skinu. :roll:
Máte technický problém s fórem, nebo dotaz k jeho chodu a organizaci ?
Pište na: jasper (zavináč) mojenavigace.cz
Na jiné typy dotazů je zde fórum a proto na ně nereaguji !
Uživatelský avatar Administrátor
Jasper
Administrátor

Příspěvekod Jasper v 08 led 2013 17:39

Jak se zdá tak dimka 1.5.6 existuje ve dvou verzích. :roll: Jedna je značena 1.5.6 a druhá 1.5.6 default. A rozdil mezi nimi bude dost velký.
Jasper
Administrátor

Příspěvekod CadillacCZ v 08 led 2013 17:43

aha...ale kterou z nich mám to ti teda nepovím (ale nejspíš tu nedefaultní jak se znám :D ).....ale opravdu se tak v nastavení radarů zachoval jak píši.....2x jsem to zkoušel....ze zálohy jsem si nahrál poslední funkční primo s dimkou156 a a udělal ty úpravy a vždycky se to zachovalo stejně...změnily se možnosti nastavení hlášení i když se jenom udělaly úpravy co se tu probíraly.
NAVON 750 TMC,BT... PRIMO 9.6.5.221194, Dimka_156A_TomSoft_CZ - (ftr) + TRUCK nastavení
CadillacCZ

Příspěvekod Jasper v 08 led 2013 17:50

Uděláme to jinak. Použij pouze ty upravené ikony. Pak si podle tohoto viewtopic.php?p=90728#p90728 uprav dictionary.voice a dictionary.lang. Jenom doufám že uz tam nejsou další odlišnosti.

P.S. Dane díky mě už to dneska nemyslí.
Jasper
Administrátor

Příspěvekod Luke v 08 led 2013 17:59

Dimka 1.5.6 je s úpravami TomSofta a Georgeho a Defaultní je ta jen od WertWA?

Nevím, v čem je přesně rozdíl mezi nimi, když nepočítám ty dodatečné úpravy - nebo možná v těch úpravách jsou ony změny -, ale asi by to chtělo také rozlišit, at to není jako jablka a hrušky, jež každé je jiné, sic obojí je ovoce, že? :-)
Luke

Příspěvekod CadillacCZ v 08 led 2013 18:08

*Jasper
JJ...tak to je trefa do černého teď se to chová korektně.
CadillacCZ

Příspěvekod CadillacCZ v 08 led 2013 18:12

Teda ne tak úplně....změnily se ikonky v nastavení v TTS PRo....hlásit varování....ale v mapě se nezměnila ikonka( taková ta žlutá bublina) Požární stanice a když chci sám přidat bod s policejní kontrolou do navigace tak přidám ikonku pro požární stanici :? . Tak ještě někde se musí změnit ikonka.....měl by jsi cestu ??
Tak nevím jestli už tyto dotazy nepatří do jiného tématu :?
CadillacCZ

Příspěvekod velsak v 08 led 2013 19:55

Je ještě třeba použít ty správné PROUŽKY speedwarn. Ikony z nich se zobrazují na silnici.
Honor 10 - 1520*720, 4GB RAM, DUAL SIM, OREO 8.1.
NextGen 9.18.27.734842, skin PONGO 31.1.2018
velsak

Příspěvekod CadillacCZ v 08 led 2013 20:08

:( no to jo...ale proužky asi v případě origo... ale dimka to má řešený jinak ne ?? nebo tyto ikonky v mapě nemají nic společnýho se skinem ?? Protože já tam necpal žádnou novou ikonku jen jsem použil stavající tak asi někde bude jen zápis na cestu který bude potřeba ještě změnit aby se místo žluté bublinky ukázala ikonka policejního auta.
CadillacCZ

PředchozíDalší

Zpět na iGO PRIMO pro Windows Mobile a CE