@ Jasper: Ahoj, škoda že tu není ikona na potlesk nebo palec nahoru, dal bych ti jich hned celý řádek. Po dvou měsících ladění správných zápisů právě na tomto úseku a po smršti polopatických návodů, že to už jednodušeji popsat nejde, už raději ani nedutám, že mi tyto dva úseky, kudy denně jezdím, pořád nefungují (bohužel ale ani zkušební úseky napíchané přes GJA skin

).
V Holešovičkých po odstranění všech policejních kontrol a infotabulí to dělá přesně toto:
- žádná TTS notifikace o blížícím se úseku
- žádná notifikace při míjení první kamery (ve variantě speech ani sound)
- notifikace o překročení rychlosti je OK (speech i sound)
- notifikace v úseku je OK (speech i sound)
- kus před koncem úseku se ozve první TTS informace o blížícím se úsekovém radaru
- žádná notifikace při míjení druhé kamery
Směry měření jsem kontroloval, jsou OK. I vzdálenosti kamer od silnice vypadají, že bychom měli být v záběru. Velká ikona se na začátku i na konci úseku zobrazí a rychlost průměruje správně. Zápisy mám přesně podle uvedených návodů. Dobrá záhada

.
Jenom mne napadlo a kdyžtak mi to prosím vyvraťte. Tak jak v Primu existují ekvivalentní kódy pro kategorie radarů (např. 198=6), neexistují třeba pro začátek a konec úseku vlastní třímístné kódy, které se oba dají reverzně přeložit jako 4? Nechce se mi věřit, že by to tvůrci neošetřili a začátek úseku by mohlo ukončit varování z úplně jiné kategorie. Uměl bys ověřit skutečné kódy dvojice kamer v úseku podle spud ?