Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Radary pro PRIMO

Zde řešíme problematiku pouze programu iGO PRIMO - skiny, konfigurační soubory, schemata...
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: Radary pro PRIMO

Příspěvekod mkb v 02 čer 2010 16:10

Tak tem můj předchozí příspěvek je blbost. Ve zkušební verzi jsem zmenšoval speedwarn (ikony v mapě byly příliš velké). No a samozřejmě jsem si je nechal ve vlastním UI_IGO9. V "nové" verzi prima jsou některé ikony u rozšíření radarů jiné. :oops:

Jinak přiřazení radarů lze udělat dle požadavků. Myslím, že možností v Primu je přímo přehršel. :lol: :lol:
Mio C720
mkb
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod SvoDa v 04 čer 2010 13:02

JJ, možností je mnoho, jen nám asi chybí příslušné dB takovýchto "radarů" či upozorňování, nebo si můžem ikony v proužcích překopat jak je libo dle aktuálních dB radarů, které jsou k dispozici (Jasper a tvoje dB rozšířených radarů Plus) a nahradit těmito proužky ty Primo default.

Jak už jsem psal záměna speedwarn.bmp+.spr z iGO8 do Primo funguje, ale to je proužek jen pro ty ikony radarů na silnici
Já jsem ale stále nenašel kteréže to ikony jsou ty velké co naskočí pár metrů před radarem u kulaté značky.
Kdybych i tento proužek ikon nahradil těmi z iGO8, ukazovaly by se i tyto velké ikony dle aktuální dB radarů Jaspera správně. ;)
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod mkb v 04 čer 2010 13:31

Myslím, že ty co naskočí před hlášením jsou v common/ico_speedwarn.bmp. Pak je tam ještě speedwarn.bmp a to jsou určitě ty v mapě. Jen nevím k čemu je soubor 480_282/speedwarn_list.bmb. Je identický se speedwarn.bmp v common.
Mio C720
mkb
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod amatér v 04 čer 2010 13:32

Kluci, asi bych nepřekopával proužky, ale databázi bych přizpůsobil právě proužkům. Já ale používám základní, a tam funguje všechno tak jak má. V reálu jsem si zkoušel ručně editovat radary přímo v PRIMO a obě ikony se pak při průjezdu místa shodují. Zatím toho o PRIMO skoro nic nevíme, a tak úprava proužků je dle mého předčasná (pořadí symbolů).
amatér
Moderátor

Příspěvekod amatér v 04 čer 2010 13:45

Možná by stálo za zvážení investovat z klubové pokladny 14.95 EUR a stáhnout databázi Safety camera database - Eastern Europe and Russia
, podívat se na její strukturu, a bylo by po starostech.
ShowImage.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
amatér
Moderátor

Příspěvekod mkb v 04 čer 2010 13:53

Já jsem k těmto velkým databázím skeptický. Vrtal jsem se už v lecjaké a vždy to bylo takový nějaký splácaný dohromady. Ale možná,...co já vím. :lol:
Jinak také souhlasím s přizpůsobením databáze ikonám. Alespoň nyní. Abychom netvořili nějaké "CZ EUR+". :lol: :lol:
Mio C720
mkb
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod amatér v 04 čer 2010 14:35

Nevím čím jsem toho dosáhl :lol: , ale z ničeho nic se mi pod nabídkou přidat radar
ffscreen_00004.jpg
objevila ještě nabídka upravit radar
ffscreen_00005.jpg
Nikde jsem však nenašel možnost, jak radar odstranit :roll:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
amatér
Moderátor

Příspěvekod mkb v 04 čer 2010 14:37

Mirku tak to nějak zjisti. Já tuto nabídku nemám. :(
Mio C720
mkb
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod amatér v 04 čer 2010 14:39

Pro mne je to taky záhada :lol: . Někde tu ale Dan psal, že se radary dají jak přidat, tak i ubrat, třeba nám to upřesní.
amatér
Moderátor

Příspěvekod mkb v 04 čer 2010 14:44

Asi jsem něco zaspal. Já tam nemám ty radary vůbec. (ani ten první obrázek)!!!

Edit: blbnu. :oops:
Naposledy upravil mkb dne 04 čer 2010 15:06, celkově upraveno 1
Mio C720
mkb
Člen Klubu přátel iGO

PředchozíDalší

Zpět na iGO PRIMO pro Windows Mobile a CE