od agent007 v 23 lis 2010 22:55
guffy to už nechápu,já jsem to provedl přesně podle zde návodu.Podle mne tápeš někde jinde,Zuzka je slyšet asi jen při kliknutí na hlasitost při volbě hlasu navigace.U žádných radarů a nebo nějaké volbě tam není slyšet.Pokud jsem postřehl mezi řádky musíš navolit v menu nastavení,zvuk a varování,jazyk navigačního hlasu Zuzana TTS... a musí ti promluvit,což podle toho co píšeš máš,pak dále upozornění na radary za škrknout,upozornění při přiblížení musíš mít nějaký aktualní profil a pod ním ZVUKOVY SIGNAL = ZVUK PRIMO. Žádné jiné jako Zvuk Ultra (iGO 8) nefunguje na Zuzku.Jak jsem postřehl,píšeš něco o testu zvuku apd. Vše jiné = špatně. Pokud tedy dáš Zvukový signál = Zvuk Primo , zmizí ti položky v tom Upozornění .... Jazyk hlasového upozornění - Česky (ženský) s tou českou vlajkou a zbudou jen obrazovky - Vzdálenost pro varování,Vizuální varování,Zvukový signál,Varování vys. rychl. - nic víc a v nich máš již nastaveno vše automaticky a není "BOHA" aby Zuzka nehlásila vše. Mám asi 250m od baráku místo stabilní "policejní kontroly" a jakmile zapnu navigaci a načte se signál GPS,hned Zuzka hlásí "Pozor policejní kontrola" . Ty tápeš někde kde to není potřeba,žádné jiné zvuky a nebo složka AUDIO není potřeba jen přesně to co je tady v návodu u hlasu TTS napsáno. Podle toho jsem vše udělal a Zuzka odkecá vše od A do Z. Držím ti palce,už fakt se s tím moc trápíš.Navíc ty soubory radarů jsou vidět ať je tam jen TXT a nebo kombinace,prostě je tam mám a jsou všechny hlášeny.