Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Radary pro Primo - návod a řešení problémů

Zde řešíme problematiku pouze programu iGO PRIMO - skiny, konfigurační soubory, schemata...
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: Radary pro Primo - návod a řešení problémů

Příspěvekod karkulka1 v 21 led 2011 17:28

Ja používam skin -úvodná obrazovka kľúčik s krížikom a v brandig.zipe mám vložený ui_igo9 s poi ikonami.
V data.zip / ui_igo9 / 480x272 / ui som našiel súbor start_480_272.ui veľkosť 4186. Tento ale neviem otvoriť, tak neviem ako do neho pridať vyššie uvedený zápis.
Môže mi ho niekto prosím poskytnúť kompletný ? Ďakujem
LG G3 32GB, displej:1440x2560,(bez rootu)
- iGO Primo_9.6.29.403969, skin diMkaWA-a_P24 Mod Nkś.zip
- Sygic_15.0.9
karkulka1

Příspěvekod vovi v 21 led 2011 18:05

UI soubory jsou "obyčejné" texťáky - takže Notepad, nebo lépe s vyšším komfortem Notepad++.
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod fmilan v 21 led 2011 18:10

Soubor lze otevřít několika způsoby. Pokud používáš TC, pak na něj stačí najet a zmáčknout F4 a Enter, nebo si ho překopíruj mimo .zip, přejmenuj na .txt a otevřít v notepadu (ovyčejně stačí dvojí poklepání myší).
Nezapomeň ho po úpravě zase přejmenovat zpět na .ui
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
fmilan
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod karkulka1 v 21 led 2011 18:22

Vrelá vďaka všetkým za rady, doplnil som uvedený text a už je to v poriadku.
LG G3 32GB, displej:1440x2560,(bez rootu)
- iGO Primo_9.6.29.403969, skin diMkaWA-a_P24 Mod Nkś.zip
- Sygic_15.0.9
karkulka1

Příspěvekod velsak v 25 led 2011 09:52

Měl bych drobný dotaz - používám rozšířený balík radarů včetně doplňku speedcamupdates.spud (podjezdy).
Pokud si někam píchnu vlastní radar, tento původní doplněk je přepúsán - vznikne nový s malou velikostí, který předpokládám obsahuje jen nově přidávané radary.
Jde to nějak zkombinovat, aby zůstaly zachovány podjezdy... + ty nové k nim byly přidány?
Honor 10 - 1520*720, 4GB RAM, DUAL SIM, OREO 8.1.
NextGen 9.18.27.734842, skin PONGO 31.1.2018
velsak

Příspěvekod SvoDa v 25 led 2011 13:43

speedcamupdates.spud není ručně vklánanými radary "anulován", ale jen se prostě v souboru speedcamupdates.spud dB radarů, které již obsahuje, rozšíří o ty ručně vložené.
Dokonce ikdyž ty ručně vložené odmazáváš (ručně), tak se velikost souboru speedcamupdates.spud stále zvětšuje. Testoval jsem to.
Já osobně, ikdyž to nepotřebuji, bo jezdím osobákem, mám v content/speedcam i jasperův speedcamupdates.spud s podjezdy a váhovými omezeními (vypnout pro varování si je můžu vždycky a taky je vyplé mám), nicméně na silnici je vidím a mám je tam stále, přestože z testovacích účelů vkládám ručně radary o106 a pak je třeba zase mažu.
Čas od času to proto řeším nahráním nového (čistého) jasperovým speedcamupdates.spud.

To, že se ti ručním vložením radarů odmaže / přepíše / vznikne nový soubor speedcamupdates.spud pouze s tím ručně vloženým radarem není normální.

jsi si jistý, že se ti jasperův speedcamupdates.spud zobrazuje dobře ? Vidíš tam ty radary podjezdů a váhových limitů ? (než začneš vkládat nějaký radar ručně ?)
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod koroner v 25 led 2011 19:19

Dobrý večer,přečetl jsem celé fórum o radarech ale nenašel jsem tam řešení na můj problém. Mám GC5066 - Dejvid 6 a IGO PRIMO stala se mi taková věc.
Zprovoznil jsem hlášení radarů včetně "POLICEJNÍ KONTROLA" a včera mi to přestalo hlásit právě hkášku "POLICEJNÍ KONTROLA".Nic jsem s navigací nedělal.
Může někdo prosím poradit čím to je. :(
Díky
koroner

Příspěvekod SvoDa v 26 led 2011 06:53

Tvůj dotaz je natolik obecný, že se na něj dá odpovědět

- buď tak, abys tam vrátil zálohu (soubory a nastavení) z doby, kdy to ještě šlo a popřemýšlel, co se od té doby změnilo, nebo

- mnoha otázkami:
1. vizuální varování funguje ? čili vidíš krom pidiikony na silnici i velkou ikonu nalevo od navišipky s údaji jak daleko radar je :?:
2. používáš pro ta hlášení :?:
a) audio soubory + zápisy v sys.txt nebo
b) hlas TTS + upravené zápisy v igo9.ini či sys.txt + překlady výrazů v Czech_lang.zip (dictionary.lang)
3. zkoušíš to se signálem GPS, nebo jej to stále hledá :?:
4. vyhodnocuješ si to doma u stolu s radarem policejní kontroly před domem, nebo kolem něj reálně projíždíš :?:
5. prováděl jsi nastavení varování pro přiblížení či překročení :?:
6. je to radar policejní kontroly z jasper dB rozšířených radarů nebo radar tebou ručně vložený ?
7. ostatní radary to hlasové hlásí v pořádku :?:
8. máš zaplý zvuk, resp. nemáš staženou či vyplou hlasitost pro "upozornění" :?:

Každý, kdo očekává radu či pomoc, by si měl uvědomit, že musí popsat svůj problém co nejpodrobněji, aby se vůbec nějaké pomoci dočkal, resp. aby rada padla na úrodnou půdu.
Konstatování typu včera to šlo a dneska už ne, ikdyž jsem s tím nic nedělal, s tím opravdu nejde na fóru nic dělat :(
Nejjednodušší řešení problému vzniklých za určité období, kdy něco šlo a už nejde je vrácení předešlého stavu (nahrání komplet zálohy celého obsahu SD karty, resp. adresáře "Primo") . Pak se dá teprve zjišťovat, kde problém nastal, jeli to ještě vůbec třeba.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Jarouš v 26 led 2011 08:43

Tady mi nezbývá nic jiného, než s Danem bez výhrady souhlasit.Někdy se sem dávají otázky na řešení problému tak obecné, že se prostě okamžitě pomoc nedá :!:
Acer Iconia 8´,Lenovo tab 8'
mapy HERE 2017/Q3
Samsung S7 Edge, Xiaomi POCO X3 NFC
EFENDI A STRÁŽCE ČISTOTY FÓRA
Uživatelský avatar Administrátor
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod koroner v 26 led 2011 14:05

Omlouvám se za špatně položený dotaz a děkuji za reakci .
Pokusím se to popsat lépe.
Ano funguje1. vizuální varování funguje ? čili vidíš krom pidiikony na silnici i velkou ikonu nalevo od navišipky s údaji jak daleko radar je - Ano zobrazuje se všechno
2. používáš pro ta hlášení - ANO zápis mám v Datazip/project_config/igo9
a) audio soubory + zápisy v sys.txt nebo - audio mám v branding/ui_igo9 + v kořenovén adresáři vedle složky tts_nua_v5 mám složku ui_igo9 a zápisy mám v igo9
b) hlas TTS + upravené zápisy v igo9.ini či sys.txt + překlady výrazů v Czech_lang.zip (dictionary.lang) - Ano vše ztohoto fóra branding_v2.2_800 +Lang
3. zkoušíš to se signálem GPS, nebo jej to stále hledá - Ano se signálem
4. vyhodnocuješ si to doma u stolu s radarem policejní kontroly před domem, nebo kolem něj reálně projíždíš - Jedu kolem v reálu (při simulaci mi to radary nehlásí což je škoda)
5. prováděl jsi nastavení varování pro přiblížení či překročení - Mám nastaveno při přiblížení audia + vizuální
6. je to radar policejní kontroly z jasper dB rozšířených radarů nebo radar tebou ručně vložený ? - jasper dB
7. ostatní radary to hlasové hlásí v pořádku -Ano hlásí po cestě mám ještě 3mobilní a to je v pohodě
8. máš zaplý zvuk, resp. nemáš staženou či vyplou hlasitost pro "upozornění" - Zvuk mám zapnutý

Včera v práci jsem obnovil zálohu. Ráno jsem jel domů hlásilo to všechny i tu policejní kontrolu doma jsem naložil manželku že ji zavezu do práce stejnou cestou radary to hlásilo všechny i policejní kontrolu a po cestě zpátky domů už policejní kontrola jen vizuálně a ostatní 3 mobilní radary vizuálně i zvukově tak jsem z toho jelen.
Tak že tři cesty v pohodě funguje a čtvrtá cesta už tam není policejní kontrola.
koroner

PředchozíDalší

Zpět na iGO PRIMO pro Windows Mobile a CE